donmeyindusunmuyorum canim pismanda degilim ama gel gelelim oz babam bile seni vururum diyor manevi acidan cok zedelniyorum:.((Ne olursa olsun dönme!! herhangi şiddet halinde hemen polise başvur gerek ailenden olsn gerek kocandan. Bi yola girmişsin devam et pişman olma. kesinlikle dönme.
oylenyapicam telefonn cebimde durcakKonuşma esnasında telefona yakın olun temkinli davranın tek kalmayın adamla
Bir şey olursa polis cagirirsiniz
Aynen canim ailemi sildim zaten kizkardeslerimi cok seviyorum ama abim babam hepsinden nefret ediyorum geri kafalilar ve cok cahiler vizde bosanmaknolmaz diyor seni oldururz gibisnden konusuyorlar bende kendim bir yol cizcem insallahEşine değil lafım, ailene şu an neler dedim içimden bilsen...... Eşin sana el kaldırıp dövme gibi bir suç işlemiş bu ayrı, ama ailen nedir öyle ya??? Aile mi o cidden, bunun adı başka bir şey olmalı!!!
Eti senin, kemiği benim olayı mı nedir yani? Boşan ondan ama şu ailenden de boşan lütfen imkanın varsa iş bulup kendi evine çık......
Var canim inan cok var iste bizimkiler ve sulalemiz oldumnolali kizlara deger vermezler elin oglu icin canimi cok yaktilar cokBir aile elin ...... yüzünden evladını ölümle nasıl tehdit eder ya. Hala böyle insanlar var mı
Aynen canim ailemi sildim zaten kizkardeslerimi cok seviyorum ama abim babam hepsinden nefret ediyorum geri kafalilar ve cok cahiler vizde bosanmaknolmaz diyor seni oldururz gibisnden konusuyorlar bende kendim bir yol cizcem insallah
saolun evet oylr mutlu olmadigimi bilel bile beni celada ve zindananyolamaya calisiyorlarAllah yardimcin olsun
Ailende bi tuhaf insan hiç evladını bile bile cellada teslim edermi
Madi imakanim var elhamdulalah bir kac bilezik is bulana kadar idare eder beni sonra okuluma devam edip calimak istiyorumMaddi imkaniniz varmi? Yoksa bile biran once ise girip bosanin
Var canim inan cok var iste bizimkiler ve sulalemiz oldumnolali kizlara deger vermezler elin oglu icin canimi cok yaktilar cok
Benimnailemnoldum olasi oyle hic bir kiymetimiz yok ailem hep bize destek olacak yere hep kostek oldular canim olgun olmamain sebebide ailem ve acilarÇiz yolunu aynen, tebrik ediyorum seni. Kararlı ve olgun birisin, nasıl böyle bi ailen oldu yahu? O dallama gelince de görüşmesen keşke ya aklım sende kaldı şimdi.
zaten vok ustume gelirlerlerse polis cagiricam biktim bu ailemden ve serefsz kocamdanPolise git canım sende hak var hukuk var çaresiz değilsin kurtar kendini sesini çıkar ama işin gerçekten çok can skci
zaten vok ustume gelirlerlerse polis cagiricam biktim bu ailemden ve serefsz kocamdan
aynen bende merak ettim evlat dedigin allahin emaneti ya ne babalar var.Bize Yaz mutlaka merak ettim seni şimdi. Allah yardimcin olsun canım ama pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?