yazarim canim Allah sizinde yardimcuniz olsun bana dua edin lutfen arkaslar oz ailem bile sirtimdan vurup elin oglu icin canimi yakiyorlarBize Yaz mutlaka merak ettim seni şimdi. Allah yardimcin olsun canım ama pes etme
aynen bende merak ettim evlat dedigin allahin emaneti ya ne babalar var.
benim babamanbaba bile denmez canimn hic babaligini gormedim bitti benim icinaynen bende merak ettim evlat dedigin allahin emaneti ya ne babalar var.
yazarim canim Allah sizinde yardimcuniz olsun bana dua edin lutfen arkaslar oz ailem bile sirtimdan vurup elin oglu icin canimi yakiyorlar
yazarim canim Allah sizinde yardimcuniz olsun bana dua edin lutfen arkaslar oz ailem bile sirtimdan vurup elin oglu icin canimi yakiyorlar
Onlarca kez bu başlıkla karşılaştım ama ''eşimden zindana gel'' ne demektir yaaa. .
Zindan evi oluyor canım eşi de zindana çağırıyor
İki saattir bunu düşünüyorum, konularina giriyorum, okuyorum sonra bu başlık ne demek diye dalıp giderken ne yazacağımı unutuyorum. Şimdi de aynısı oldu.Onlarca kez bu başlıkla karşılaştım ama ''eşimden zindana gel'' ne demektir yaaa. .
İki saattir bunu düşünüyorum, konularina giriyorum, okuyorum sonra bu başlık ne demek diye dalıp giderken ne yazacağımı unutuyorum. Şimdi de aynısı oldu.
oylenyapicam telefonn cebimde durcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?