ESiMDEN ZiNDANA GEl Ve GeLiYoR

aynen bende merak ettim evlat dedigin allahin emaneti ya ne babalar var.

Ya kesinlikle öyle. Ulkemi çok seviyorum ama kadınların hunharca katledilmesi töre cinayetleri kan davaları oldukça gerçekten utanıyorum. Hiçbir ilerleme yok toplumda geri geri gidiyoruz

Bu ne biçim es bu ne bicim baba-abi ya

Kadın sığınma evine git,polise baş vur ama dönme o adama.

Bu sefer elinde kalırsın kimse kurtarmaz seni.

yazarim canim Allah sizinde yardimcuniz olsun bana dua edin lutfen arkaslar oz ailem bile sirtimdan vurup elin oglu icin canimi yakiyorlar

Can güvenliğim yok dersen seni asla geri gondermezler mutlaka bir yere yerlestirirler. Hatta adresini ve şahsi bilgilerini bile bilmez o ailen ve kocan

Visne27 lütfen gitme seni neyin beklediğini bilmiyorsun can güvenliğin tehlikede olabilir

Gidersen başına kalkacak ailen seni istemiyo benden başka kimsen kalmadı diye

ben olsam gelme zamanına yakın polisi arardım.hiç kimseniz yok mu böyle bir durumda yanınızda duracak.aile dışından biri ??

Çocuk yok değil mi ?
Anneniz hiç birşey yapmıyor mu ? Ailen kabul etmez ya da gerçekten sana zarar vereceklerini düşünüyorsan , sığınma evine git .
Endişelendim senin için , sakinliğini korumaya çalış , temkinli ol lütfen .

Babana benzer bir eş seçmişsin en iyisi akrabana sığınman sanırım

İki saattir bunu düşünüyorum, konularina giriyorum, okuyorum sonra bu başlık ne demek diye dalıp giderken ne yazacağımı unutuyorum. Şimdi de aynısı oldu.

Arkadaşlardan biri açıkladı, eşiyle ayrıymış, eşi eve çağırıyormuş sanırım. O da evini zindan gibi görüdüğü için''eşimden zindana gel çağrısı var'' gibi bir şey yazmak istemiş sanırım.

Kardeşim bir senin karnın var onuda nerde olsa doyurursun ama bebek olunca iş değişiyor cekme git kadın sığınmaya birde iş bul hepsini dava et

Kadın sığınma evine başvurup iş bulmayı deneseniz. meseleğiniz var mı ??

Çocuğun falan da yok. Nerede yaşıyorsun? İstanbul"a gel bir sürü sığınma evi var. İş bulman için yardım ediyorlar. Biz birisi için araştırdık. Sonra yatılı is buldu bebek bakıyor , 2 bin lira maaş alıyor. İşi biraz zor ama sonuçta huzurlu. Üniv sınavına hazırlanıyor. Yapmak işte yeter ki. İnan zor değil. Ne o baba görünümlü ismi cismi belli olmayan varlığa ne kocana muhtaç değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…