- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
geldi galiba adam.merak ediyorumKonuşmadan sonra buraya yazar mısıniz
İyi olduğunuza dair
Allah yardımcınız olsun
geldi galiba adam.merak ediyorum
Amin.Elimizden başka bir şey gelse keşke.Rabbim korusun.Bence de
Sürekli gelişme var mı diye bildirimlere bakıyorum
İnşallah sorunsuz geçer kimseye bir şey olmaz Çok endiseliyim
Nerden haber aldın gııGelmiş mi kızlar ? Hanzo
Nerden haber aldın gıı
yorumun icin tesekur ederimcanim donmeyi dusunmuyorum abim esim ailem inanan insan degilerBu ne biçim es bu ne bicim baba-abi ya
Kadın sığınma evine git,polise baş vur ama dönme o adama.
Bu sefer elinde kalırsın kimse kurtarmaz seni.
Amin hepde yerin en dibineYere Batsın öyle babada kocada
Onlarca kez bu başlıkla karşılaştım ama ''eşimden zindana gel'' ne demektir yaaa. .[/ezFONT]
saol canim tresekkur ederim Allahim yardimcuniz olsunAlla alla. . İlginç bi anlatım. Konuların da hiçbirini okumadım. Allah yardımcısı olsun durumu ne ise inşallah. .
Pardon "mi"yi okumadan geçmişimKız ne haberi bende soruyom ya gelmiş mi diye
hayirncanim kimsem yokben olsam gelme zamanına yakın polisi arardım.hiç kimseniz yok mu böyle bir durumda yanınızda duracak.aile dışından biri ??
Pardon "mi"yi okumadan geçmişim
yorumun icin tresekkur ederim istabulda esimle yasiyordum kendi ailem ic andoludaÇocuğun falan da yok. Nerede yaşıyorsun? İstanbul"a gel bir sürü sığınma evi var. İş bulman için yardım ediyorlar. Biz birisi için araştırdık. Sonra yatılı is buldu bebek bakıyor , 2 bin lira maaş alıyor. İşi biraz zor ama sonuçta huzurlu. Üniv sınavına hazırlanıyor. Yapmak işte yeter ki. İnan zor değil. Ne o baba görünümlü ismi cismi belli olmayan varlığa ne kocana muhtaç değilsin.
gelmedi babamlarda ben ablamdayim bei almas icin abimle babami yolamis ama bende gitmedim kendi benim ayagima gelicekgeldi galiba adam.merak ediyorum
kendi ayağına gelince gidecek misin onunlagelmedi babamlarda ben ablamdayim bei almas icin abimle babami yolamis ama bende gitmedim kendi benim ayagima gelicek
canim baslik diger konularimin devami oldugu icin ayni yazdim cunku okuyanlarin hatirlamasi icinAllah yardimciniz olsun da daha önce de bu basligi okudum ama ne demek istediginizi anlayamadim. Bir tek ben miyim bu basligi anlamayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?