Eşime anlatmalı mıyım ?

Ben olsam söylemezdim eşime. Ama kızın yanında da konuşmazdım hiç bir şey. Size laf taşıyan, diğerlerine de taşır. Yeri gelince laf sokardım ama kim ne demişse sineye çekemem hiç bir şekilde

eşarp kaldirmadigin için mi saygısız oldun yani pess..görmemiş olabilirsin ki kaldırmak zorunda değilsin.

Allah yardımcın olsun bacım . Zor böyle tipler de ne diyecem bilemedim. Çünkü konuşulmaz da yanlış anlar ortalığı katar falan.

Eşin nasıl biri ? Senin yaninda olur mu ? Genel anlamda .ona göre eşine citlat konuyu

Üniversite birinci sınıfa gidiyor.

Hııı bayağı bayağı erişkin insanmış. Niye laf taşıyor ki ya? Laf taşıyan insandan nefret ederim, asla da iyi niyetli bulmam. Ama madem anlattı, tabii ki eşime de anlatırım. Niye kan kusup kızılcık serbeti içtim diyeyim ki? Ha bir de madem bu kadar yüzünüze gülüp arkanızdan konuşuyorlar, onların da yüzüne vururum. Kimsenin yanına yaptığını kar bırakmam.

Daha ne muhabbetler dönmüşte deşifre olmamak adına anlatamıyorum görümcem de arada burayı okuyor. Dediğiniz gibi kayınvalideme bir kere bir şey dedim kattı karıştırdı ortalığı. ihalede bana kaldı. Bende o zaman ki hamile halimde bir gün boyunca aralıksız ağladım. Eşim hem pastam dursun hem karnım doysun tiplerden. Çok üzülür bu duruma ama annesine de bir şey söylemez.

Bende arama mesafe koymayı planlıyorum.
Eğer bir gün neden mesafelisin diye sorarlarsa hepsinin karşısına geçip konuşacağım.

Seni deniyor olabilir ben olsam duymamış gibi yapardım. Eşimin yanında gözüne görünecek kadar iyi davranki bunu kendi lehine çevirebilesin.yarın öbür gün o laflar edilmişse gerçekten eşin bunu senden duymasın senin iyi niyetini görsün onlarında içini görsün tarafını gayet net çizsin.sen söylersen belki de inanmaz şimdi

Günah değil mi ya hepimiz anne evladiyiz. Allah yüreğine merhamet versin kayınvalidenin.sanırım kayınpeder yok. Sana sarmış anlaşılan .

Ya bu deveyi gudecen ya da gidecen bacım.
Sen karar ver.

Eşine anlatma kız bence laf taşıma amaçlı dememiştir hatta belki yenge arkandan bunlar konuşuluyor dikkat et diye demiştir ben kızı kötü bulmadım belki o da haksızlığa gelemiyor uyarma gereği duymuş
O lafları eşinin yanında da söyleyebilir laf arasında mesela

Ayrıca saygı karşılıklıdır ben büyüklerime saygılı olduğumu düşünüyorum ama bana karşı saygı duyulmuyorsa ben de haddini bildiririm isteyen saygısız desin insanlar önce aynaya bakmayı bilecek
Eşarp düşünce almamak saygısızlık değil o gelin köledir kafasında herhalde
Sen beklediğin saygıyı ne kadar görüyosan o kadar saygı göster

Valla erkek dediğin net olacak annesini kötülemesin ama annesi üzülmesin diye eşini de ezmesin !
Ben evli olmadığım için ne yapardım bilmiyorum sanırım net olduğum ve dalavereyi sevmediğim için eşime de atar yapardım hatta anneni haklı buluyorsan gidebilirsin yok ben seninle mutluyum diyorsan da haklıyı haksızı ifade et derdim olay anayı babayı kırmak değil eşi korumak onu ezdirmemek

Bence eşten saklanmamalı

Soylersen kız zorda kalır soylemezsen sen siser patlarsın zor bir durum. Kız kac yasında ? Belkide tam tersi seviliyorsun kız cekemiyo seni. Bak iyi dusun mantıklı hareket et. Bu insanlar bukadar profosyenel iki yızlulermi ? Yalan olabilirmi? Kızın sana gelip anlatmasının altında baska nir neden olabilirmi? Gibi gibi ,iyi dusun ....

Bosver esinle sen kotu olursun sonra. Cocugun agzina bakmis derler senden icin. Sakin soyleme bir daha maymun gozunu acti iste ederi kadar deger verirsin. Mesafeyi koyarsin artik.

Günah değil mi ya hepimiz anne evladiyiz. Allah yüreğine merhamet versin kayınvalidenin.sanırım kayınpeder yok. Sana sarmış anlaşılan .

Ya bu deveyi gudecen ya da gidecen bacım.
Sen karar ver.
Aynen kayınpeder yok. Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…