- 19 Mart 2015
- 2.112
- 1.831
- 133
Beni çok sever bir şey saklamaz. Biraz da saf mı diyim, boş boğaz mı diyim ? bilemedim.Ben olsam söylerdim.
Ayrıca kız ne kadar boş boğazlıymış yaa..
Ya kayınvalidem aşırı saygı bekleyen bir tip.
Yere eşarbı düşmüş kaldırmamışım diye bunu laf etmiş ve birin yanına da iki katmış. Benim evimde baş başayken olan bir muhabbet olduğu için eminim ki kız yalan söylemiyor. Yoksa kız nerden bilecek.
Üniversite birinci sınıfa gidiyor.
Eğer seni çok seviyorsa aranız iyiyse o zaman bil diye söylemiştir, bi şey diyemem. Ama eşinden saklama yani. Bilsin akrabalarını.Beni çok sever bir şey saklamaz. Biraz da saf mı diyim, boş boğaz mı diyim ? bilemedim.
Daha ne muhabbetler dönmüşte deşifre olmamak adına anlatamıyorum görümcem de arada burayı okuyor. Dediğiniz gibi kayınvalideme bir kere bir şey dedim kattı karıştırdı ortalığı. ihalede bana kaldı. Bende o zaman ki hamile halimde bir gün boyunca aralıksız ağladım. Eşim hem pastam dursun hem karnım doysun tiplerden. Çok üzülür bu duruma ama annesine de bir şey söylemez.eşarp kaldirmadigin için mi saygısız oldun yani pess..görmemiş olabilirsin ki kaldırmak zorunda değilsin.
Allah yardımcın olsun bacım . Zor böyle tipler de ne diyecem bilemedim. Çünkü konuşulmaz da yanlış anlar ortalığı katar falan.
Eşin nasıl biri ? Senin yaninda olur mu ? Genel anlamda .ona göre eşine citlat konuyu
Bende arama mesafe koymayı planlıyorum.Hııı bayağı bayağı erişkin insanmış.Niye laf taşıyor ki ya? Laf taşıyan insandan nefret ederim, asla da iyi niyetli bulmam. Ama madem anlattı, tabii ki eşime de anlatırım. Niye kan kusup kızılcık serbeti içtim diyeyim ki? Ha bir de madem bu kadar yüzünüze gülüp arkanızdan konuşuyorlar, onların da yüzüne vururum. Kimsenin yanına yaptığını kar bırakmam.
Bende arama mesafe koymayı planlıyorum.
Eğer bir gün neden mesafelisin diye sorarlarsa hepsinin karşısına geçip konuşacağım.
Daha ne muhabbetler dönmüşte deşifre olmamak adına anlatamıyorum görümcem de arada burayı okuyor. Dediğiniz gibi kayınvalideme bir kere bir şey dedim kattı karıştırdı ortalığı. ihalede bana kaldı. Bende o zaman ki hamile halimde bir gün boyunca aralıksız ağladım. Eşim hem pastam dursun hem karnım doysun tiplerden. Çok üzülür bu duruma ama annesine de bir şey söylemez.
Bence eşten saklanmamalıMerhaba kk’nın güzel hatunları..
Uzatmadan konuma gireyim, sizleri sıkmayayım.
Eşimin kız yeğeni öğlen bize geldi, beraber akşam yemeği yedik.
Eşim gelmeden önce sohbet ederken konu konuyu açtı ve “senin hakkında babaannem, annem, halam konuşuyor ” dedi. Nasıl yani dedim ?
Bana olan biten her şeyi anlattı. Öyle kötü bahsediliyor muşum ki... Ben bile cidden bu muyum ben ? dedim.
1,5 senelik evliyim iyiliklerimin konuşulmasını sevmem ama onlara haddinden fazla iyiliğim ve her aile üyesinde emeğim olmuştur.
O yüzden çok şoke oldum. Yüzüme de gülen tipler bu arada.
Eşim eve geldiğinde hiç bir şey fark ettirmedim. Çünkü kız şuan bizde bir günlüğüne yatılı kaldı. Ama yarın söylesem mi ? Yoksa söylemeyip onu üzmesem mi ?
Çok arada kaldım bir el atıverin hanımlar.
Not: kız yalan söyleyecek bir tip değil.
Merhaba kk’nın güzel hatunları..
Uzatmadan konuma gireyim, sizleri sıkmayayım.
Eşimin kız yeğeni öğlen bize geldi, beraber akşam yemeği yedik.
Eşim gelmeden önce sohbet ederken konu konuyu açtı ve “senin hakkında babaannem, annem, halam konuşuyor ” dedi. Nasıl yani dedim ?
Bana olan biten her şeyi anlattı. Öyle kötü bahsediliyor muşum ki... Ben bile cidden bu muyum ben ? dedim.
1,5 senelik evliyim iyiliklerimin konuşulmasını sevmem ama onlara haddinden fazla iyiliğim ve her aile üyesinde emeğim olmuştur.
O yüzden çok şoke oldum. Yüzüme de gülen tipler bu arada.
Eşim eve geldiğinde hiç bir şey fark ettirmedim. Çünkü kız şuan bizde bir günlüğüne yatılı kaldı. Ama yarın söylesem mi ? Yoksa söylemeyip onu üzmesem mi ?
Çok arada kaldım bir el atıverin hanımlar.
Not: kız yalan söyleyecek bir tip değil.
Bundan sonra bende sizin dediğiniz gibi davranmayı düşünüyorum.
Aynen kayınpeder yok. Allah razı olsun canımGünah değil mi ya hepimiz anne evladiyiz. Allah yüreğine merhamet versin kayınvalidenin.sanırım kayınpeder yok. Sana sarmış anlaşılan .
Ya bu deveyi gudecen ya da gidecen bacım.
Sen karar ver.
Eşime olup biteni anlatcam. Oda ailesini görsün,duysun, bilsin. Ama eşimin ailesine de mesafe koycam.Nasil davranmayi dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?