Ama kızın anlattıkları her şey uyuşuyo. Onların yanında yaptığım olan biten hareletleri başka başka şekillerde düşünüp kendi aralarında dedikodumu yapmışlar.Soylersen kız zorda kalır soylemezsen sen siser patlarsın zor bir durum. Kız kac yasında ? Belkide tam tersi seviliyorsun kız cekemiyo seni. Bak iyi dusun mantıklı hareket et. Bu insanlar bukadar profosyenel iki yızlulermi ? Yalan olabilirmi? Kızın sana gelip anlatmasının altında baska nir neden olabilirmi? Gibi gibi ,iyi dusun ....
Kesinlikle katılıyorum size. Bakalım bu akşam eşimle konuşmayı planlıyorum. Burdaki yorumların fazlasıda eşimin bilmesi yönde zaten. Buna karar verdim, inşaAllah hayırlısı olur.Valla erkek dediğin net olacak annesini kötülemesin ama annesi üzülmesin diye eşini de ezmesin !
Ben evli olmadığım için ne yapardım bilmiyorum sanırım net olduğum ve dalavereyi sevmediğim için eşime de atar yapardım hatta anneni haklı buluyorsan gidebilirsin yok ben seninle mutluyum diyorsan da haklıyı haksızı ifade et derdim olay anayı babayı kırmak değil eşi korumak onu ezdirmemek
Bende dediğinizi yapmayı düşünüyorum.Ben kizin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum seni sevip benimsemiski babannesi annesi bile olsa konusulanlari sana demis. Bence seni benimsedigi icin soylemis. Yoksa kizcagiz o yokken olup biteni ne bilsin?
Ben olsam esime soylerim, yaptigim iyilikleri de hatirlatir basina kakarim. Digerleriyle de arama mesafe koyarim.
Bence söyle. Söyle ki eşin nasıl onların nankör olduğunu görsün canım.Merhaba kk’nın güzel hatunları..
Uzatmadan konuma gireyim, sizleri sıkmayayım.
Eşimin kız yeğeni öğlen bize geldi, beraber akşam yemeği yedik.
Eşim gelmeden önce sohbet ederken konu konuyu açtı ve “senin hakkında babaannem, annem, halam konuşuyor ” dedi. Nasıl yani dedim ?
Bana olan biten her şeyi anlattı. Öyle kötü bahsediliyor muşum ki... Ben bile cidden bu muyum ben ? dedim.
1,5 senelik evliyim iyiliklerimin konuşulmasını sevmem ama onlara haddinden fazla iyiliğim ve her aile üyesinde emeğim olmuştur.
O yüzden çok şoke oldum. Yüzüme de gülen tipler bu arada.
Eşim eve geldiğinde hiç bir şey fark ettirmedim. Çünkü kız şuan bizde bir günlüğüne yatılı kaldı. Ama yarın söylesem mi ? Yoksa söylemeyip onu üzmesem mi ?
Çok arada kaldım bir el atıverin hanımlar.
Not: kız yalan söyleyecek bir tip değil.
kız gitmeden onun yanında böyle dedi seninkilerin derdi neymiş sorar mısın demelisin yoksa sonra kız inkar eder suçlu olursun böyle bir sey varsa başından tavrını koymalısınMerhaba kk’nın güzel hatunları..
Uzatmadan konuma gireyim, sizleri sıkmayayım.
Eşimin kız yeğeni öğlen bize geldi, beraber akşam yemeği yedik.
Eşim gelmeden önce sohbet ederken konu konuyu açtı ve “senin hakkında babaannem, annem, halam konuşuyor ” dedi. Nasıl yani dedim ?
Bana olan biten her şeyi anlattı. Öyle kötü bahsediliyor muşum ki... Ben bile cidden bu muyum ben ? dedim.
1,5 senelik evliyim iyiliklerimin konuşulmasını sevmem ama onlara haddinden fazla iyiliğim ve her aile üyesinde emeğim olmuştur.
O yüzden çok şoke oldum. Yüzüme de gülen tipler bu arada.
Eşim eve geldiğinde hiç bir şey fark ettirmedim. Çünkü kız şuan bizde bir günlüğüne yatılı kaldı. Ama yarın söylesem mi ? Yoksa söylemeyip onu üzmesem mi ?
Çok arada kaldım bir el atıverin hanımlar.
Not: kız yalan söyleyecek bir tip değil.
Burda da evet kayinvalide eşarbi yerden almamaniza içerlemiş olabilir konuşmuşta olabilir çok abartılmayacak bir durum eşinize söylemenize değmez. Çünkü kayinvalideniz burda haklı. Harbiden neden esarbi yerden kaldirmadiniz?Ya kayınvalidem aşırı saygı bekleyen bir tip.
Yere eşarbı düşmüş kaldırmamışım diye bunu laf etmiş ve birin yanına da iki katmış. Benim evimde baş başayken olan bir muhabbet olduğu için eminim ki kız yalan söylemiyor. Yoksa kız nerden bilecek.
Bu mudur yani?Ya kayınvalidem aşırı saygı bekleyen bir tip.
Yere eşarbı düşmüş kaldırmamışım diye bunu laf etmiş ve birin yanına da iki katmış. Benim evimde baş başayken olan bir muhabbet olduğu için eminim ki kız yalan söylemiyor. Yoksa kız nerden bilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?