Eşime anlatmalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajlari sakla silme ve esinle oturup konus konuski o pislik sen tepki göstermeyince baska anlamlar katmasin ve kessinlikle birdaha eşinin abisiyle bile evliliginle ilgili konusma malesef bu bir gercektirki bosanan kadina hemen farkli bir niyetle yaklasir ar damari catlak serefsizler sizde de suç var neden yazisiyorsunuz ben anlamadim yahu dertlesecek insanmi kalmadida

mesajları göster...

Saf rolü yapmalısın bence, “aşkım, X abi arabuluculuk yaparken özel konulara da girdi, kötü niyeti yoktur ama yine de bunları yabancı bir erkekle mesajla paylaşamam. Bir daha ayrılık noktasına gelmeyeceğimize inanmıyorum ama bir şeyler ters giderse aileden bir kadının fikrini almak aklımızda bulunsun lütfen” diyebilirsin. Baktın ki eşin “ne mesajı” diyor, “dur bakayım silmediysem oku” dersin verirsin eline, rahat ol serinkanlı ol

Elbette anlatmalı ve mesajlarını göstermelisiniz

Dayak yiyenler vs.konu acip agliyor sonra bir daha yazmiyor. Bu konu da oye olmus. Koni eski yazmak akil tutulmasi mi bizim aklimizla dalga gecmek mi bilemedim.

Dayak yiyenler vs.konu acip agliyor sonra bir daha yazmiyor. Bu konu da oye olmus. Koni eski yazmak akil tutulmasi mi bizim aklimizla dalga gecmek mi bilemedim.
Hani ufak da olsa sorumluluk hissedip konunu takip edersin, sonucunu falan yazarsın. İnsanlar senin derdinle dertlenip bir iki fikir yazıyor, onlara saygı duyarsın falan.
Ama yok demekki.
Dahası "konu eski" diyerek evet tam da aklımızla dalga geçiyor bence.

Beklemeniz büyük hata! Öfkeliyse öfkesini ondan çıkarsın eşiniz. Bir an önce söylemelisiniz ki bir iftiraya maruz kaldığınızda eşiniz sizi de suçlamasın. Bence hemen konuşun eşinizle

Esiniz bu adamla is birliği yapıp sizi test etmiş olamaz degil mi?
Bana da böyle bir his geldi, ayrıca arkadaşımızın ağzından yatak konusu ile ilgili arkadaşı aracılığıyla laf almaya çalışıyor gibi geldi. Ama tamamen içgüdüm diyelim :) her ihtimal olabilir. Çünkü bir adam eşinin yanına yalnız bir erkeği yollamamalı bu kadar az mı sahiplenmiş!

Ya konu şaka gibi böyle bi geniş koca hiç görmemiştim. Benim eşim yolda arkadaşlarıyla karşılaşsak az öteye git sen konuşup gelicem diye bni yollar buda evde yanlız olan karısına arkadaşını yolluyo... kocan hiç masum değil seni de hiç sakınmıyor o adamdan da bir farkı yok... neyse siz halletmişsiniz konu da eskiymiş zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…