- Konu Sahibi morgana_aa
-
Kızlar belki hatırlayanınız vardır eşimle ailesiyle aynı şehirde yaşamak istemediğim için eşim ailesinin yanına gitmeye karar verdiğini hayatına orda devam etmek istediğini tayinini isteyeceğini söyledi ben 1 yıldır bu konuda hergün surat çekmekten kavgadan üzüntüden uzak durmasından harap düştüm ve baktım bunun düzeleceği yok boşanma kararı aldım kabul etti aynı evde yaşıyoruz şuan arkadaş gibiyiz bu durum beni daha çok üzüyor ve beni kaybettiğini anlaması için boşanma kararı aldığımız için aynı evde yaşamamızın mümkün olmadığını söyledim tamam bana süre ver yer ayarlıyım dedi itiraz filan etmedi sizce birazda olsa özler mi pişman olurmu
Kızlar belki hatırlayanınız vardır eşimle ailesiyle aynı şehirde yaşamak istemediğim için eşim ailesinin yanına gitmeye karar verdiğini hayatına orda devam etmek istediğini tayinini isteyeceğini söyledi ben 1 yıldır bu konuda hergün surat çekmekten kavgadan üzüntüden uzak durmasından harap düştüm ve baktım bunun düzeleceği yok boşanma kararı aldım kabul etti aynı evde yaşıyoruz şuan arkadaş gibiyiz bu durum beni daha çok üzüyor ve beni kaybettiğini anlaması için boşanma kararı aldığımız için aynı evde yaşamamızın mümkün olmadığını söyledim tamam bana süre ver yer ayarlıyım dedi itiraz filan etmedi sizce birazda olsa özler mi pişman olurmu
davayı açmadım çünkü işyerimde duyulmasını istemiyorum tayinimi istedikten sonra yaklaşık 2 ay sonra açacağım aynı evde yaşamamımızın anlamı kalmadığını söyledim hemen kabul etti atladı resmen pişman olurmu acaba insan yuvasını yıkarken bu kadar duyarsız olamaz nasıl bir insan bu
--------------------------------------------------------------------------------
8 aylık evliyim çocuğum yok ailelerimizden ayrı şehirde oturuyoruz eşim ailesiyle aynı şehirde oturmak istiyor ama ben istemiyorum kültürel olarak çok farklıyız sosyal hayatımı onlara göre planlamak her haftasonu köye gitmek istemiyorum eşime ailesiyle aynı şehirde oturmak istemediğimi soyledim o bana ''annemi babamı istemiyorsun''diye sürekli suçluyor ve her küçük tartışmamızda zaten annemleride istemiyorsun deyip başlıyor itip kakmaya bu yüzden geçen gün dövdü beni.1 gün sonra çalışırken kolunu kırdı şuan evde ve ben yediğim dayağa rağmen ona bakıp güleryüz gösteriyorum bana ihtiyacı var tutturdu annemi çağırıcam diye bende ben sana bakıyorum gerek yok dedim dedi boşanalım annemleri istemiyorsun ben annemlerin yanına gidiyorum dedi bende şu 25 gün kolun iyileşene kadar burda kal o zaman boşanma kararı alırız dedim tamam dedi 25 günüm var boşanma kararı aldık ne olur yardım edin perişan oldum yuvamın yıkılmasını istemiyorum
bir diğer konunuz.
deniz güneşe katılıyorum.
zaten boşanmayı eşiniz istiyor.
hayırlı olsun...
Yeni şehrimde yeni evimdeyim, herşey o kadar güzel ki.... Çok mutluyum. Evime resmen bayıdım, işlerim çok güzel yolunda gitti, iyi düşün iyi olsun dedim ve oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?