Eşime artık evlerimizi ayırmamızı söyledim

Evden çıkma, boşanmak isteyen o gidecek olan da o. Önemli olan evin kiralık olup olmaması değil, düşünce tarzı. Seni bu kadar çok düşünüyor madem neden çözüm yolu bulmaya yanaşmıyo. Açsın davasın çeksin gitsin anasının yanına, derdi o değil miydi? Tayin istesin gitsin onlarla yaşasın o zaman evden eşya almak zorunda kalmaz sende mağdur olmazsın, madem tek derdi bu....

evet katiliyorum bazan erkeklerde bikiyor dolanmaktan

konuyu baştan okudum
hiç üzülme yıpratma kendini bırak o üzülsün
edanazın dediği gibi süslen eğlen keyfine bak niye köşeye sıkışmışlar gibi düşünme
pişman olsun burnu sürtsün arkadaş çevrenmi yok çık yemeğe git illa arkadaş gerekmez çık sinamaya git bi kafeyi kahveni iç gel sırf sensiz yaşıyorum diyebilmen için.
niye yemek yapıyorsun yada çay olayına giriyorsun ben olsam onun için mutfağa bile girmeme atıştırırm bakarım keyfime.
o üzülsün sen üzülme adam düpesiz annem olmadan asla diyorya nefret ediyorum anne ve babalarına bakan kocaları MALESEF BENİMDE EŞİM ÖYLE çok zor kesinlikle düzelmiyorlar düzelmezler düzelmesinide sakiın bekleme arkadaşım
dövmüş bile sen tutup hizmet etmissin boşver canım onun gibi kocayı
bak burda herkes sana hak veriyor
burda haklıysan haklı diyorlar haksızsan haksızsın diyorlar burası öyle bir terki insanı daha bi güçlü kendine ügven veriyor
evden gitmek istemeyen adam karısından vazgeçebiliyor ama eşyalar nekadar kıymetli yada madem seni düşünüyor niye üzdü seni niye bu hale geldiniz niye
senden önce çünkü başka ilkleri vardı annesi gibi

morgana bişey sormak istiyorum;
bu olaylardan onun ailesinin haberi var mı? yani hani sen benim yuvam tehlikede bu kadar ısrarcı olmayın falan desen kötü mü olur... ama bu kadar düşkünsede erkek anaları bunu çok güzel kullanıyo oğluna derse karınla konuştum beni suçluyo falan diye yine sana saracak ...

ablacım bende nişanlıyım benimkide memur şark görevinden sonra yakın bi yerlere gidelim falan diye zıplıyo. okuyunca korktum...çünkü bende her iki taraf içinde ailelerin ne kadar uzak olursa o kadar iyi olduğunu düşünüyorum..
evlenince birinin alttan alması gerek diyolar banada ama hep alttan alan kadın olmamalı.. artık kadınların çoğu çalışıyor hayatın içinde bizde mücadelemizi veriyoruz kaldıki çalışmasak bile kafamız onlardan daha iyi çalışıyor :).. bu zorlarına gittiği için canları sıkılınca bedensel güçlerine güveniyolar..
seninde gururuna yediremediğin şeyler muhakkak ki olmuş restleşmişsin. en güzeli haklı olduğunu her konuda göster yapma yemeğini hizmetini.. bir şekilde kurulan yuvanın kolay bozulmayacağını ayrılmak istemediğini bilsin ( eğerki seviyorsan )ama hayatın ondan ibaret olmadığını dünyanın onsuz da döndüğünü göstermen gerek ...
nacizane düşüncem...

ayrilsakta beraberiz diye bir dizi vardi sizin olayinizda aynen o diziye benzemis valla yerinizde olsam esya mesya dünya mali o evde kaldiginiz her gün daha cok üzülüp daha cok yipranacaksiniz eger bosanacaksaniz bunu uzatmak sadece size daha fazla aci veriri eger ayrilmayi istemiyorsaniz gururnuzu bir köseye koyup konusmalisin eger düzelme ihtimali varsa esinizi en iyi siz tanirsiniz ha yok böyle bir ihmal yoksa uzatmak manasiz
allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…