Eşime artık evlerimizi ayırmamızı söyledim

bir insanın bu kadar duyarsız yuvasını yıkmasına benim tepkim o yuvanın diğer tarafında ben varım bu kadar umursamaz olunmamalı

alemsin vallaa :) benimde böyle erkekleri duydukça içimdeki pskopat coşuyo....ama baksana adam yine duyarsızmış...

alemsin vallaa :) benimde böyle erkekleri duydukça içimdeki pskopat coşuyo....ama baksana adam yine duyarsızmış...

Adam evden ayrılana kadar yemeklerine şap koysun mu? Birde uyku ilacı katsın yemeklerine, adam gece uyurken de yatağına su döküp sabah ayıplayıp dalga geçsin. Ha bu arada giyinip süslenip adamı kudurtmayı da ihmal etmesin. Nasıl olur sence?

işte suçlunun suçunu alttan alırsak daha çok üzülürüz..neyi alttan alıyosun..senin hayatına sana zarar veren birinimi ????
işte alttan ala ala seni tanımış ozaman..sevdiğini ve hiç bişekilde bırakmayacğını biliyor...bence çek resti...edanazın da dediği gibi bugün bidaha sıkıştır onu....ayrılmak boşanmak isteyen insan defolur giderdi ...

Tamam da başından beri boşanmayı isteyen bu adam zaten... döven söven bu adam.... Umursamayan bu adam... Annemlerin yanına gidicez, gelmiyorsan da sen bilirsin ben gidicem diyen bu adam...
Sen israrla boşanmak istemiyordun, en sonunda tak etti, tamam boşanalım dedin.. Adam çölde göl bulmuş bedevi gibi sevindi....
Aynı evdesiniz ama hiçbir karıkoca ilişkiniz yok.... Boşanalım dedin tamam dedi, tayin bekliyorsunuz...
Evi ayıralım dedin, tamam dedi, bana biraz süre ver yer ayarlıyım dedi....
Bu adam daha niye pişman olsun ki.... Bence gayet kararlı boşanmaya... Hiç de pişman olacağını sanmıyorum...

Boşuna kendini umutlandırma beklentiler içine sokma...Bir an önce boşanın gitsin sen de kurtul bu adamdan...

Pişman olsaydı olurdu bence.

Madem ailesine bu kadar bağlı bırak onlarla yaşasın .

Seni tercih etseydi sen boşanmak istediğini söylediğin an istemediğini söyler,hemen kabul etmezdi.

Gayet memnun gibi kabul etmiş.

Hakkında hayırlısı olsun.

onda üzüntü yok beni yıkan zaten bu bir insan hic mi üzülmez taşmı bu inanasım gelmiyor aslında şeytan diyor dilekçeni ver ama çekişmeli boşanma istemiyorum çekiştirecek halim kalmadı uzamasın anlaşmalıda 10 gün sürüyormuş işyerimde duyulmasını istemiyorum o yüzden beklicem ben tayin isteyip gittikten sonra duysunlar

ınsanların soru sormasından bişeyler anlatmaktan korkuyorsun, seni çok yi anlıyorum. Bende aynı durumda idim. Biri yüzüme baksa ağlıyordum. Hele erkeklerin arasında çalışınca çok daha zor oluyor. Kendini üzme, bırak arkandan kaybettiğine yansın. Senin gibisini de zor bulur. Seni yanımıyorum ama sırf verdiğin mücadeln bile bunları söylememe yetiyor. Herşey çok güzel olacak, sadece inan yeter.

bencede bu akşam ona özellike gitmesini söyle hatta gidecek yer bulamıyoresan otele git ben bu şekilde seninle kalmak istemiyorum deyiver.

bir insanın bu kadar duyarsız yuvasını yıkmasına benim tepkim o yuvanın diğer tarafında ben varım bu kadar umursamaz olunmamalı

canım benım yazdıklarından anladıgım sukı sırf esının aılesıyle aynı sehırde yasamak ıstemedıgınden ayrılma kararı aldınız.daha baska sebep varmı bılmıorum ama ınanılır gıbı deıl.aynı evde dmıyo aynı sehırde.pekı oleyse bız neyapalım yada aynı evde oturmak zorunda olanlar.buyuzden nası bı ınsan kocasını terkeder.noluyo aynı sehırde olunca nıye esınızı kaybetme pahasına ıstemıyosun.yakın olmazda uzakta oturursunz.bunları solememın nedenı ayrılmanınz taraftarı deılm.aldatıldınızmı dayak hakaretmı yedınız.bence esınız ınat yapıo ve sızın ona olumlu bı cvp vermenızı beklıo.

arkadaşım türk kadını kolay kolay yuvasını yıkmaya taraftar olmaz aynı şehirde yaşamak istemiyosa arkadaş vahim olaylar olmuştur.yoksa bi insan niye aynı şehirde oturmak istemesinki..madem ailesinden ayrılamıyo niye evleniye beyefendi..illa kadınmı ailesinden uzak yaşıcak öyle bi kural yok.şartlar nasıl gerektiriyo o yapılır kadın erkek fark etmez.APTAL İNSAN İNAT YAPAR diye bi söz vardır.ooo erkektir inat olurlar şöylede olurlar böylede olurlar..evlilik kurumu inat vs. gibi şeyleri kaldırmıcak kadar hassas bi müssededir.size bi lafım yok ama arkadaşın kocası dediğini gibi inad ediyosa saçmalıktan başka bi şey yapmıyo demektir..yok öyle yağma ortaya gelinir bi karar alınır.eğer karşı tarafın haklı gerekçeleri varsa sıkıntısı bertaraf edilir.ne öyle küçük çocuk gibi inad etmek.biz kadınların öyle bi lüksü olamaz ama erkeğe gelince inatta yaparlar kıskançlıktan evede haps ederler anası danası dır dır yapar kadınlarımızın aman hzuru bozulur aman beni boşar diye gıkı çıkmaz..ohhh şu ata erkil toplumumuzdan artık ikrah geldi haa.

malesef erkekler hep öyleler duygu denen şeyden bi haber yaşıyorlar sen üzülmüşsün kırılmışsın umurları değil çok takma . hayatını yaşamaya bak böylesi daha hayırlıdır sizin için.

Sanırım siz boşanmak istemiyorsunuz??
o zaman eşinizle konuşun,yani yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı ya...

evet sanırım blöf yapmış arkadaş ama eşi ne kadar bıkmış olacak ki itira etmemiş,ki aradaki sorun da öyle büyük bir sorun değil insan eşinin ailesi ile aynı şehirde yaşamamak için boşanır mı?
ilk açtığın konuya da yazmıştım morgana arkadaşım bir yuvayı yapmak zor yıkmak kolaydır değer miydi evliliğini bitirmeye,neyse seni yargılamak bana düşmez tabii ama çok üzüldüm insanlar bu sebeple bile boşanırsaaaa:umursamaz:
inşallah düzeltirsin herşeyi ve boşanmazsın ne diyiim:Saruboceq:

kızlar bak görürsünüz...bu adam sırf dediğini yaptırtmak için dize getirmek için yapıyor bu tavırları...bide anladıysa kızcağzın boşanmaktan korktuğunu filan tamam işte....

işallah kovmuştur evden....

Ne olursa olsun karısı ondan vaz geçemez diye düşünüyor. İstediğini yaptırmak için elinden geleni yapmaya hakkı var, karşısında çocuk var ya terbiye ediyor aklınca

ya benim öyle bir zorunluluğum yok yani zorla beni kimse orda yaşatamaz ben evlenmeden öncede söylemiştim ama o beni değiştireceğini düşünmüş ben 28 yaşında evlendim dert sahibi olmak için evlenmedim uzaktayken bu kadar sorun çıktı hepsi eşim yüzünden tek başına karar almasını beceremeyen ailesinin ağzına bakan onlar gel gel diyor buda evde ben gitmezsem bana ne derler tek derdi bu ne derler bana huzurumuzu günlük hayatımızdaki günlük mutluluk küçük küçük güzellikleri bile yaşatmadı hergün zehir neden çünkü ben gitmek istemedim çok yoruldum sevilmek istiyorum artık yıprandım yenilenmeye ihtiyacım var bu sebepten yuva yıkılır çünkü sen hiç suratı sürekli asık seni suçlayan konuşmayan seni artık sevmiyorum diyen bir adamla yaşamaya çalıştınmı ortada yuvamı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…