- Konu Sahibi morgana_aa
-
Bacım böyle akıllar verip benim içimdeki psikopatı uyandırıyorsun. Eşekde düşmüş karpuza döner. Senden beklemiyor ya böyle bişey, sen evliliğini kurtarmaya çalışıyorsun ya. Ne olduğunu anlayamaz.
alemsin vallaa :) benimde böyle erkekleri duydukça içimdeki pskopat coşuyo....ama baksana adam yine duyarsızmış...
o bizim hayatımıza tek alternatif sundu o da ailesinin şehrine gitme.bu kadar şey olduktan sonra gitmicemi evlenmeden öncede söylemiştim benim gitmicemi biliyor hayatı tek alternatiften ibaretti o alternatif olmadığı için hayatımızı zehir etti hergün zulüm yaptı bana surat asar konuşmaz uzak durur alttan al al bunaldım mutluluk tek birşeye bağlı olmamalıydı
Adam evden ayrılana kadar yemeklerine şap koysun mu? Birde uyku ilacı katsın yemeklerine, adam gece uyurken de yatağına su döküp sabah ayıplayıp dalga geçsin. Ha bu arada giyinip süslenip adamı kudurtmayı da ihmal etmesin. Nasıl olur sence?[/QUOTE
hepsine eyvallah ama nedemişler bacım..anlayana sivri sinek saz..anlamayana davul zurna az...
bir insanın bu kadar duyarsız yuvasını yıkmasına benim tepkim o yuvanın diğer tarafında ben varım bu kadar umursamaz olunmamalı
canım benım yazdıklarından anladıgım sukı sırf esının aılesıyle aynı sehırde yasamak ıstemedıgınden ayrılma kararı aldınız.daha baska sebep varmı bılmıorum ama ınanılır gıbı deıl.aynı evde dmıyo aynı sehırde.pekı oleyse bız neyapalım yada aynı evde oturmak zorunda olanlar.buyuzden nası bı ınsan kocasını terkeder.noluyo aynı sehırde olunca nıye esınızı kaybetme pahasına ıstemıyosun.yakın olmazda uzakta oturursunz.bunları solememın nedenı ayrılmanınz taraftarı deılm.aldatıldınızmı dayak hakaretmı yedınız.bence esınız ınat yapıo ve sızın ona olumlu bı cvp vermenızı beklıo.
Sanırım siz boşanmak istemiyorsunuz??
o zaman eşinizle konuşun,yani yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı ya...
kızlar bak görürsünüz...bu adam sırf dediğini yaptırtmak için dize getirmek için yapıyor bu tavırları...bide anladıysa kızcağzın boşanmaktan korktuğunu filan tamam işte....
işallah kovmuştur evden....
Ne olursa olsun karısı ondan vaz geçemez diye düşünüyor. İstediğini yaptırmak için elinden geleni yapmaya hakkı var, karşısında çocuk var ya terbiye ediyor aklınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?