Eşime artık evlerimizi ayırmamızı söyledim

Eşiniz pek pişman olacağa benzemiyor ama siz çoktan pişman olmuş gibisiniz.
Bence zorlamayın, bir erkek ne söyleyecekse direk söyler. Sanırım sizi çoktan gözden çıkarmış.
Eğer eşinizden ayrılmak istemiyorsanız sanırım fedakarlık yapmanız gerekecek.

o zman neden bekliyorsun? Hadi bir adım at, bende çok tereddütler yaşadım, bak arkadaşla yukarıda ufak bir yazışmamız oldu, neler olduğunu tahmin edersin. Biraz cesaret yetiyor inan ki. Şimdi o kadar iyi hissediyorum ki kendimi, bugün pazara KK dan bir arkadaşla buluşup tanışacağız ve beraber pazara gideceğiz. Pazara gitmek bile beni mutlu etmeye yetiyor. Neden biliyor musun? Hayattaki amacım mutlu olmak. Sende mutluluğu hak ediyorsun, hadi hakkını al artık.

1 yıldır evliyiz 1 aydır öyle yaşıyoruz iki arkadaş gibi duygusal ve eş bazında hiçbişey yok sadece yemek hazırlıyoruz tv seyrediyoruz gülüyoruz eyleniyoruz ama uzak yapıyoruz bunları aramızda 100 km var öyle 2 kız arkadaş gibi eş olarak hiçbir adım yok duygusallık yok taş gibi böyle bir insan hayatım boyunca görmedim

şu anda aynı evde yaşıyosunuz...nasıl yani bu durum..akşamları neler yapıyosunuz mesela..sohbet ediyomusunuz...aynı yataktamı yatıyosunuz hala..yada birliktemi yemek yiyosunuz...aslında bütün bunları paylaşırken farkedebilirsin gözlerinden..hareketlerinden..gerçektinmi ayrılmayı istiyor..yoksa seni hiç kaybetmediği için bunun ciddiyetinde değilmi..ve hala boşanma davası açmadığın için açmayacağınımı düşünüyor bundan mı rahatlığı..ve isteklerini kabul ettirmek içinmi bu hareketleri duyarsızmış gibi duruşu...yoksa kim olursa olsun ister sevsin ister sevmesin yuvası yılırken bi durur düşünür..ki 1 yıl olmuş daha evleneli...

Bu arada bizle irtibatı koparma, daha öncede dediğim gibi ben çok faydasını gördüm arkadaşların. Birbirimizi yolda görsek tanımayız ama öyle bir destek var ki, sanki her an yanyanayız. Yalnız değilsin unutma. ılk defa geldiğim bir şehirde iki saat içind ev buldum. Hiç görmeden buradaki arkadaşlar öyle güzel anlattı, öyle güzel moral verdi ki, sanki tanıdığım bir yer, tanıdığım sokaklar idi. Hiç yabancılık çekmedim. Biz de sana destek olacağız, cesaret vereceğiz. Korkma yalnız değilsin

böyle hayat geçmez canım sende yoluna bak ne olacaksa olsun zaman boşa geçiyor ilerde pişman olurda atı alan çooktaaaan üsküdarı geçmiş olur nerdenmi biliyorum? anne ve babası ayrılmış bi birey olarak söylüyorumki babam sonradan okadar pişman olduki başını öyle duvarlara vurduki anlatamam...
üzülme hayat herşeye rağmen devam ediyoryerimseniben

sohpet ediyoruz ne yiyelim diye konuşuyoruz birlikte uyumuyoruz ama bu kadar daha fazlası yok o beni gözden çıkarmış görünüyor o kadar yıprandımki bu uzaklıktan

bu uzaklık yıprattı beni çünkü beraber yola çıkıyorsun hep yalnızsın aileyi ayakta tutmaya çalışıyorsun tek başına o aileye sadece sen sahip çıkıyorsun ailenin erkeği sensin

cok üzüldüm ama genede şanslısın. bir işin var ve ekonomik açıdan eşine mahkum değilsin. işallah hersey istediğin gibi olur

bence hiç muhattap bile olma onunla..gözder dünyanın kaçbucak olduğunu...net ol canım bana kalırsa..madem ayrılık vardı madem mücadele edilmeden boşanılacaktı mademki ailen bukadar ağır basacaktı ne benimle ne hayallerimle ne umutlarımla oynamıcaktın..bundan böyle herkes kendi yoluna bakıcak derdim ve asla konuşmazdım..aslaaaaa.....nerde doyurursa doyursun karnını..bunun sohbetini bile yapmazdım..hiç bi konuda sohbet etmezdim...asıl senin onu gözden çıkardığını anlasın..sevsede sevmesede gözden çıkarmak adam hesabına bile almamak koyar insana..sende böle yap işte..asıl bunun acısı yeter ona...hem bu durumdan üzülmediğini herşeye rağmen hala ayakta olduğunu göster ona.....gösterkii senin rahatlığın kendine olan güvenin yeni hayata bukadar hevesli oluşun onu kudurturrrr.. birazda gardını alıp sen başla....bitecekse böle bitsin..süreceksede senin nasıl güçlü olduğunu görerek sürsün

merhaba, esinin nabzini olcmek icin boylesi tripler yapmak dogru degil bence insan hayal kirikligina ugrayabilir. Gitmeye merakliysa birak gitsin uzuldukce gozunun icine baktikca kendini nimetten sayar arti senide dovmus
bence guclu ol takmiyormus gibi yap.. Icin acisada sana vurdugunu unutma

ışin var, ailen var güçlü bir kadınsın. Eşin evden gidene kadar, rahatsız olduğunu, üzüldüğünü belli etme. Bu şekilde devam et. Hiçbir zaman seni kaybedeceğini düşünmüyor, şu anda bile farkında değil, sen hep varsın, ne olursa olsun herşeyi kabul edip onun yanında olacaksın sanıyor. Sen ona kız arkadaş ev arkadaşı muamalesi yapınca bazı şeyleri anlamaya başlayacak, evden ayrılınca da kafasına dank edecek, canını ne kadar acıtıyorsa sen de onun canını acıt. O senden üstün yada kıymetli değil ki

git evden de....böyle uzatmadan direk söle...biz boşanmaya karar verdik aynı evde yaşamamızın bi mantığı yok de...uzun uzun düşündüm bu böyle daha fazla gidemez benim de bir hayatım var ve biyerden başlamam gerekiyor....kendine bir an evvel yer ayarlamaya bak de...
ama gayet rahattt ...
üfffffff tır çarpmış gibi olur kız.... ohaoldumsmile

söyledim dün gündüz tamam bana biraz süre ver dedi öyle kamyon falan çarpmadı gayet sakindi üzülmedi bile ben buna daha çok üzüldüm

Bacım böyle akıllar verip benim içimdeki psikopatı uyandırıyorsun. Eşekde düşmüş karpuza döner. Senden beklemiyor ya böyle bişey, sen evliliğini kurtarmaya çalışıyorsun ya. Ne olduğunu anlayamaz.

söyledim dün gündüz tamam bana biraz süre ver dedi öyle kamyon falan çarpmadı gayet sakindi üzülmedi bile ben buna daha çok üzüldüm

Ne sakini, belli etmedi canım. Yoksa gitmek niyeti olsa alır çantasını giderdi, ne zamanı istiyor. Sadece zaman kazanmaya çalışıyor, senin kararlı olup olmadığını, blöf yapıpnyapmadığını anlamaya çalışıyor. Bugün bir daha sıkıştır.

adam rahat, senin ayrılmak istemediğini, bir ışık yaksa hemen vazgeçeceğini biliyor
böyle yaparak da seni yıldırmaya çalışıyor
yani yani boşanacağız ya da benim dediğim yola girecek mantığında

bir arkadaşın da dediği gibi ya devam etmesini istiyorsan fedakarlık yapıp onun istediği gibi olacaksın
ya da acını yaşayıp geçmişe bir sünger çekeceksin
Allah kolaylık versin...

sure istedi senden ne kadar sure? valla kadinlar gibi renkleri betleri atmaz onlarin
icten ice uzulurler sinirlenirler zorlarina gider
bu hafta giderim yada iki gun icinde giderim demeyen adamin kafasinda var bir seyler

o bizim hayatımıza tek alternatif sundu o da ailesinin şehrine gitme.bu kadar şey olduktan sonra gitmicemi evlenmeden öncede söylemiştim benim gitmicemi biliyor hayatı tek alternatiften ibaretti o alternatif olmadığı için hayatımızı zehir etti hergün zulüm yaptı bana surat asar konuşmaz uzak durur alttan al al bunaldım mutluluk tek birşeye bağlı olmamalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…