- Konu Sahibi morgana_aa
-
edanaz enerjin çok güzel bir değişiklik yok şuan
yeni bir hayat beni bekliyor ama hala eşim evde ne zaman gideceğinide bilmiyorum hala aile gibi hareket ediyor komşumuzu yemeğe çağırdı ben biraz rahatsızdım yemeği yaptı bulaşıkları yıkadı
tayin istemedim kurumda değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden araştırma içindeyim o beni biliyor benim bu konudaki fikrim değişmeyecek o da bunu biliyor o yüzden ben karar verdim ailemin yanında yaşamak istiyorum dedi öyle deyince ben otomatikman devre dışı kalmış oldum
bence şu zamanları kendi lehine kullabilirsin .......
daha öncede söylemiştim eşin senden boşanmayı düşünmüyor...
onun amacı senin zayıf noktalarından faydalanarak,seni istediği gibi biri yapmak....
umarım herşey senin için hayırlı olur
Hafta sonu gelmeyi düşünüyordum Eskişehir'e ama motorsikletimi daha alamadım, otobüsle gelmeye de üşendim. 15-20 gün içinde motorsikletimi alıp ruhsat ve plaka işlerini de halledeceğim, o zaman kim tutar beni... Gezmeye gideceğim Eskişehir'e, müsait olursan o zaman görüşürüz...
kesinlikle beklerim canım....
ama senin ruhsat ve plaka işlerin uzun sürer şimdi bi hafta sonu çık gel işte...
hayır ailemin yanına büyük şehre giderken daha iyi bir kurumda çalışmak istiyorum onu araştırıyorum acelem yok nasıl olsa herşey bitti resmiyet işi kaldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?