Eşime artık evlerimizi ayırmamızı söyledim

dün nette çocukluk arkadaşımı gördüm o kadar kaprisli bir kızdıki ama kocasına sarılmış resmini çektirmiş arkadaşım biraz yaşlanmıştıda yani olgunlaşmıştı.bana tokat gibi geldi bu o kaprisli kız kocasıyla mutluydu çocuğuda vardı benim neyim eksikti bu niye benim başıma geldi kocama çok kızdım bu niye benim başıma geldi haketmedim ve yaşlanıyordumda arkadaşım yaşlanmıştı zaman geçmişti.bende yaşlanıyordum ama ne sarılabileceğim bir kocam ne de çocuğum vardı dün çok sinirliydim yüzüne bakmak istemedim kıskandım arkadaşımı üzgünüm kızgınım moralim bozuldu çok az konuştum türk malı dizisi vardı çatladım güle güle o da öyle konuşma yok ikimizde gülüyoruz

Mizah ve görsel böümnde cadı kazanı var, kızlarla biz oraya takılıyoruz gelsene... Hepimiz çok gergindik, şimdi herkes rahat, içimizi döküyoruz, birbirimize destek oluyoruz, fikirler veriyoruz... Çok güzel bir ortam, hadi sende gel faydasını göreceksin

neden hala aynı evde yaşayıp ona bu süreç için alışma zamanı tanıyorsunuz ki...
o gitmiyorsa siz gidin... ayrıldığınızın farkına varsın evde bi gece tek başına kalsın da!
arkadaşların dediği gibi; sen bitmiş gözüyle bak dönerse iyi olur dönmezse intikamını bari almış olursun...
kesinlikle umursamaz olmalısın...
bizde eşimle bir kez böyle büyük bi kavga yaşamıştık; eşim netten ev filan bakıodu kendisine artık o derece ileri gitmişti...
bende bi süre uğraştım öyle aylarca filan değil; 2-3 gün...
sonra tepem attı ben eve gidip eşyalarımı topluyorum dedim ozaman koşa koşa geldi peşimden eve yoluna koyduk herşeyi...
yani eşine madem sen bu evliliği gözden çıkardın; ben dünden çıkarırım tavrını koymalısın....

evet ya kesinlikle bencede öyleee

Kesinlikle, insan yanındayken kaybetme psikolojisine girmez ve ciddiye almaz. Yazdıklarına göre bu durum en çok sana zarar veriyor. Bu durumda gerekirse kalacak yerin varsa, bunu ona hissettirmelisin.

Aslında en önemliside, sen gerçekten ayrılmak istiyor musun? Adım atamaman yine bu yüzden olmasın. Toparlamak adına kaldığını düşünüyorum hala ama bu şekilde yine toparlamanız zor. Toparlamaya niyetin varsa dahi, önce kaybettiğini hissetmeli. Yoksa böyle aynı tas aynı hamam gidersiniz.

söyledim biraz zaman ver dedi bugün evden ne zaman gideceksin dedim annelerinin yanına gidicek işi gereği ondan sonra karar vericem gitme zamanıma dedi sorduğumda bozuldu annelerine mi danışacak acaba

sana kısa ve öz söyleyeyim...eer ailesine gidip konuyu açarsa siz artık kesin kes ayrılırsınız...ha budurmu nasıl kendi lehine çevirirsin.şartlarını ve kurallarını kesinkes söyle..gidecek zaten..gider gezer sürter burnu..sonrada hooooppp senin kucağına düşerki...artık anlamıştır o aileden kndine dost olmaz....kov evden ya..arkadaşları çağıramıyorum senin yüznden...sosyal hyatım sıfır de...kıskandır.gece geç gel...telde gizli gizli konuş ama abartma..anlasın kendi gidince yalnız kalmayacağını...dul kadını yalnız bırakmazlar güzelim..sen rahat ol..o kıskansın...

hergün daha bir güçleniyorum iyiyim nötr üm beraber yemek yiyoruz yemek iyi olmuş eline sağlık diyoruz konuşmamız bundan ibaret otururkende çay koyuyoruz konuşmuyoruz öyle tv izliyoruz normalde çok konuşurum konuşmuyorum artık herkes pişman olur diye yazmış ama bu adam olmaz biliyorum toz kondurmaz kendisine öyle gider gitsin ben kaybetmem

Bugün daha güçlüsün. İniş çıkışların olacak, üzüleceksin, sevineceksin, hep yanındayım. Özellikle inişlerinde. Mutluluğunu sen yaşa, kötü olduğunda yanında olduğumu bil yeter.

Fıstık gelsene benim yanıma, burada çalışırsın ev arkadaşı oluruz, yemeklerim düzenim iyidir, ama kafada biraz sorun var. Genelde eğlenceli bir insanım tek sorunum depresyona girmeiyorum... Gülmeyi çok seviyorum, hayatı çok seviyorum.

bu başlığı açalı yaklaşık 1 ay oldu bizimki hala evden gitmedi eve çok emek vermiş gitmek istemiyor ben mi gidiyim dedim ben gitmek istemiyorum diyor boşanma kararın doğruydu diyor boşanana kadar böle oturcak heralde bana afakanlar basıyor aynı evin içinde küs oturmak beni yıpratıyor hayatıma bakmıştım ne yapacağımı şaşırdım

canım,yaşadıkların çok zor.Allah sabır versin.. bence mümkünse bikaç gün bi arkadaşında kal,(güvenebileceğin bi arkadaşın yoksa öğretmenevlerini tavsiye ederim,memurlar kalabiliyor) senin yokluğunu hissetsin,bomboş evde tek başına kalmanın nasıl olduğunu anlasın. seni seviyorsa özler pişman olur, sevmiyorsa tam tersi bu durumdan memnun kalır. o zaman tayin falan bekleme hemen dava aç derim ben

yani adam ayrılmaktan yana mı değil mi ben anlamadım daha..!!!
bence de arkadasın dediği gibi birkac gün uzaklas bakalım..
aynı evde kaldıgınız için ayrılıgı anlamıyor tabi..
ve gideceğinizi de düşünmüyor muhtemelen..
bence sizin pes edip ona dönmenizi bekliyor gibi..
yani onun gururuna bişey olmayacak sizi köşeye sıkıstırıyor ki hersey üstünüze kalsın..
cok zor bir durum allah yardımcınız olsun..
ama mutlaka o evden birkac gün uzaklasın ki anlasın bakalım

madem boşanacaksın neden aynı evdesin ki?
adam gitmezse gitmesin sen ne duruyorsun o evde?
ailen nasıl izin veriyor yav.
dayak yemişin bir de hiç mi korkmuyorsun sen yada ailen?
Allah Allah yav!

ben mis gibi evimi bırakmak istemiyorum porselenlerim eşyalarım çarşaflarıma kadar hepsini ben getirdim ona lütüf gibi gelir benim gitmem ben bu evi seviyorum diyor kiralık evi paylaşamıyoruz:) şimdi evden gidersem diyor buzdolabını çamaşır makinasını alırım(kendisi aldığı için) yeni kuracağım eve sen mağdur olursun boşanana kadar kızlar napıcam ben ya

eşyalar için gururunuzu ayaklar altına almaya değer mi?
o evin varoluş amacı evliliğiniz değil mi?
ilişkiniz bittiğine göre, huzur olmayan bir ev nasıl bir anlam taşıyor sizin için?
sakın yanlış algılamayın sorularımı.
gerçekten merak ettiğim için soruyorum eleştirmek için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…