- Konu Sahibi morgana_aa
-
dün nette çocukluk arkadaşımı gördüm o kadar kaprisli bir kızdıki ama kocasına sarılmış resmini çektirmiş arkadaşım biraz yaşlanmıştıda yani olgunlaşmıştı.bana tokat gibi geldi bu o kaprisli kız kocasıyla mutluydu çocuğuda vardı benim neyim eksikti bu niye benim başıma geldi kocama çok kızdım bu niye benim başıma geldi haketmedim ve yaşlanıyordumda arkadaşım yaşlanmıştı zaman geçmişti.bende yaşlanıyordum ama ne sarılabileceğim bir kocam ne de çocuğum vardı dün çok sinirliydim yüzüne bakmak istemedim kıskandım arkadaşımı üzgünüm kızgınım moralim bozuldu çok az konuştum türk malı dizisi vardı çatladım güle güle o da öyle konuşma yok ikimizde gülüyoruz
neden hala aynı evde yaşayıp ona bu süreç için alışma zamanı tanıyorsunuz ki...
o gitmiyorsa siz gidin... ayrıldığınızın farkına varsın evde bi gece tek başına kalsın da!
arkadaşların dediği gibi; sen bitmiş gözüyle bak dönerse iyi olur dönmezse intikamını bari almış olursun...
kesinlikle umursamaz olmalısın...
bizde eşimle bir kez böyle büyük bi kavga yaşamıştık; eşim netten ev filan bakıodu kendisine artık o derece ileri gitmişti...
bende bi süre uğraştım öyle aylarca filan değil; 2-3 gün...
sonra tepem attı ben eve gidip eşyalarımı topluyorum dedim ozaman koşa koşa geldi peşimden eve yoluna koyduk herşeyi...
yani eşine madem sen bu evliliği gözden çıkardın; ben dünden çıkarırım tavrını koymalısın....
belkide danışmaz kararı açıklar orda karar vercekmiş kalma zamanına bilmiyorum annelerine mi danışacak
hergün daha bir güçleniyorum iyiyim nötr üm beraber yemek yiyoruz yemek iyi olmuş eline sağlık diyoruz konuşmamız bundan ibaret otururkende çay koyuyoruz konuşmuyoruz öyle tv izliyoruz normalde çok konuşurum konuşmuyorum artık herkes pişman olur diye yazmış ama bu adam olmaz biliyorum toz kondurmaz kendisine öyle gider gitsin ben kaybetmem
edacım bende benimkiyle kavga ettim..bir oda ayır..geliyorummmmmm
bu başlığı açalı yaklaşık 1 ay oldu bizimki hala evden gitmedi eve çok emek vermiş gitmek istemiyor ben mi gidiyim dedim ben gitmek istemiyorum diyor boşanma kararın doğruydu diyor boşanana kadar böle oturcak heralde bana afakanlar basıyor aynı evin içinde küs oturmak beni yıpratıyor hayatıma bakmıştım ne yapacağımı şaşırdım
ben mis gibi evimi bırakmak istemiyorum porselenlerim eşyalarım çarşaflarıma kadar hepsini ben getirdim ona lütüf gibi gelir benim gitmem ben bu evi seviyorum diyor kiralık evi paylaşamıyoruz:) şimdi evden gidersem diyor buzdolabını çamaşır makinasını alırım(kendisi aldığı için) yeni kuracağım eve sen mağdur olursun boşanana kadar kızlar napıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?