Eşime çok kırıldım!!

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar eşiniz size yıllar sonra sizin zorlamanızla aslında sohbetinizi beğenmediğini bu yüzden sizi fazla dinlemediğini söylediklerinize kulak asmadığını onun ilgi alanı olmadığını söylese tepkiniz ne olurdu??

Ben duyunca o kadar kırıldım ki hala ağlıyorum. Bunca yıl kendi kendime boş boş konuşmuşum. Onun gözünde bir değeri yokmuş anlattıklarımın

Peki insan sevdiği ne anlatırsa anlatsın hoşuna gitmese bile dinlemez mi? Ya da ne bileyim nezaketen bunu dile getirmez diye düşünüyorum. O kadar çok kırıldım ki nasıl düzelirim bilmiyorum.
Bu arada eşim hamilelik hormonlarımdan kaynaklı çok etkilendiğimi düşünüyor bende size sormak istedim siz olsanız ne düşünürdünüz ???

Kırılırdım tabiki saçmalamış,fakat büyütmezdim.
Yıllardır ne diye dinledin diye çıkışırdım kesin ama
Azıcık surat asar yaptığı hatanın farkında olmasını sağlardım.
Yıllardır zaten dinleme problemi vardı en son yine bu konudan tartışınca sohbetin hoşuma gitmiyor ilgimi çekmiyor dedi

Sohbetiniz ne üstüne oluyor ? Bunu hiç düşündünüz mü peki ? Kendisi ne konuşmak istiyormuş da sizin muhabbetiniz onu sarmıyormuş merak ettim. Kadın ve erkeğin ilgi alanları ayrı olabilir. İnsan bir paydada buluşur. Hiç mi ortak noktanız yokmuş? Bu şekilde nasıl yürüttünüz ilişkiyi anlayamadım.

Öyle bir susardım ki onunla konusmam için yalvarir pozisyona getirirdim heralde.Baska konusacak insan mi yok onlarla gideririm bu ihtiyacimi.Gerekirse kendi kendime konusurum.Değil eşiniz bunu bana normal bir arkadasim söylese bir daha görüsmezdim muhtemelen.Ama siz evlisiniz böyle birsey yapamazsiniz muhtemelen ama dediğim gibi konusmazdim onunla madem dinlemiyor,ilgisini cekmiyor.Hem ona da iyilik olur

Yıllardır dinleme problemi var demişsiniz.
Peki sadece size karşı mı böyle?
Evliliğin %70i cinsellikse %30u muhabbettir neden evlenmiş ki o zaman denge yoksunu.
Nişanlıyken dut yemiş bir bülbülmüydünüz sanki. Diğer arkadaşların dediği gibi muhabbet etmeyin hatta konuşacak başka arkadaşlar bulun ona hiçbir şey anlatmayın naber yemek yiyor musun tarzı zorunlu şeyleri konuşun sadece.

Benim sohbetlerim hep istek üzerine oluyormuş şunu alalım şuraya götür gibi o daha çok siyasi geleceğe dair konuşmak istiyormuş ki dediği gibi değil evet istekler üzerine de konuşuruz ama güncel şeyleri de çok konuşurum. Diğer türlü olsa ilişkiyi yürüyebilmemiz zor olurdu haklısınız. Söylediğine bende anlam veremedim inanın

Şöyle ki erkeklerle kadınların ilgi alanı farklı olabiliyor bunu anlıyorum ama ben eşimi ilgimi çekmeyen bir konu olsa bile ilgiyle dinleyebiliyorsam o da beni dinlemeli diye düşünüyorum haksız mıyım? Hele ki şimdi hamileyim evhamlarım sevinçlerim meraklarım var ve bunları eşimle paylaşmak hoşuma gidiyordu bugüne kadar artık bunları paylaşabileceğimi sanmıyorum gerçekten çok kırıldım

eşiyle siyaset meydanı kürsüsü mü kuracakmış
yani sürekli bir şeyler almak üzerine konuşmak da evet sıkıcı da siyaset konuşmak da sıkıcı
başka ortak yönünüz yok mu ki ona odaklı en azındna bir sohbet dönebilse iyi olurmuş

Uzunnnnnnn bir süre eşinizle konuşmayın.
Neymiş onun ilgisini çeken şeyler konuşacakmışım bu sadece onu tatmin etmez mi ? Sohbet karşılıklı olur o sevdiği şeylerden ben sevdiğim şeylerden bahsedebilirdik. Konuşmayınca bir oh der sanırım yıllardır çekmiş benim saçma sapan konuşmalarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…