- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Amazing family
-
İnanın sürekli isteklerden bahsetmiyorum çocuklarımızın geleceğinden planlarımızdan ve daha birçok güncel şeylerden konuşuyoruz ama yeterli olmamış galibaeşiyle siyaset meydanı kürsüsü mü kuracakmış
yani sürekli bir şeyler almak üzerine konuşmak da evet sıkıcı da siyaset konuşmak da sıkıcı
başka ortak yönünüz yok mu ki ona odaklı en azındna bir sohbet dönebilse iyi olurmuş
Benim sohbetlerim hep istek üzerine oluyormuş şunu alalım şuraya götür gibi o daha çok siyasi geleceğe dair konuşmak istiyormuş ki dediği gibi değil evet istekler üzerine de konuşuruz ama güncel şeyleri de çok konuşurum. Diğer türlü olsa ilişkiyi yürüyebilmemiz zor olurdu haklısınız. Söylediğine bende anlam veremedim inanın
Üzücü görünüyor durum ama önce biraz sakinleşip ucunda ölüm olmadığını onunda bir kul olduğunu düşünmeye çalışırım. biraz nefes çalışması çok işe yarıyor böyle durumlarda .. Ayrıca düşünüp dşünüp yada anlatıp anlatıp kendini şişirme. biraz sakinleşince kendine dön ve kendinide sorgula. sohbetler herkese hoş gelecek diye birşey de yok. Tabi eşimden bunu duymak hoş değil bu yuzden bunun beni nasıl etkilediğini ona anlatmak için ders vermem mutlaka gerek. Ceza almadan kimse yaptığı hatadan ders almaz ve tekrarlamaktanda çekinmez. mutlaka hassas noktalarını biliyorsunuzdur. üzülmeyi bir kenara koyup bir ceza kesmek ve ders vermek için düşünün. hayat kısa ve sizden daha degerlisi yok,kim ne düşünürse düşünsün. Önce BEN demeyi öğreninKızlar eşiniz size yıllar sonra sizin zorlamanızla aslında sohbetinizi beğenmediğini bu yüzden sizi fazla dinlemediğini söylediklerinize kulak asmadığını onun ilgi alanı olmadığını söylese tepkiniz ne olurdu??
Ben duyunca o kadar kırıldım ki hala ağlıyorum. Bunca yıl kendi kendime boş boş konuşmuşum. Onun gözünde bir değeri yokmuş anlattıklarımın
Peki insan sevdiği ne anlatırsa anlatsın hoşuna gitmese bile dinlemez mi? Ya da ne bileyim nezaketen bunu dile getirmez diye düşünüyorum. O kadar çok kırıldım ki nasıl düzelirim bilmiyorum.
Bu arada eşim hamilelik hormonlarımdan kaynaklı çok etkilendiğimi düşünüyor bende size sormak istedim siz olsanız ne düşünürdünüz ???
Son zamanda doğumla ilgili heyecanımı neleri nasıl yapacağımızı konuşuyorum ama genel olarak herşeyi konuşurum. Evde en çok konuşan biriyim çevremde sohbetim sevilir ama eşim memnun olmamışNe konuda konusuyorsunuz da muhabbetinizi sevmemis mesela?
Bundan boyle ölüm sessizliğine bürün.Kızlar eşiniz size yıllar sonra sizin zorlamanızla aslında sohbetinizi beğenmediğini bu yüzden sizi fazla dinlemediğini söylediklerinize kulak asmadığını onun ilgi alanı olmadığını söylese tepkiniz ne olurdu??
Ben duyunca o kadar kırıldım ki hala ağlıyorum. Bunca yıl kendi kendime boş boş konuşmuşum. Onun gözünde bir değeri yokmuş anlattıklarımın
Peki insan sevdiği ne anlatırsa anlatsın hoşuna gitmese bile dinlemez mi? Ya da ne bileyim nezaketen bunu dile getirmez diye düşünüyorum. O kadar çok kırıldım ki nasıl düzelirim bilmiyorum.
Bu arada eşim hamilelik hormonlarımdan kaynaklı çok etkilendiğimi düşünüyor bende size sormak istedim siz olsanız ne düşünürdünüz ???
Son zamanda doğumla ilgili heyecanımı neleri nasıl yapacağımızı konuşuyorum ama genel olarak herşeyi konuşurum. Evde en çok konuşan biriyim çevremde sohbetim sevilir ama eşim memnun olmamış
Benim şikayetim beni dinlememesi ile ilgiliydi kendisi içindekileri döktü birden iyi de oldu artık neden dinlemediğini biliyorum kendimi yormam en azından dinlesin diyeEsimle sohbet etmeyi severim ama eşim siyaset konuşmaya başlayınca (çok seviyor) he he yaaaa tabi canım diyip kafamda milyon şey düşünüyorum oda anlıyor.
tabi hamilelik hormonlar siz iyice duygusallaştınız keşke uzuleceginiz soruları sormasaydiniz
aynen bende böyle yaparım kesinlikle en güzel ceza..Sohbetimi begenmedigini,ilgisini cekmedigini,bos konustugumu dusundugunu soylese olum sessizligine burunurum. O katlanamadigi sesime,muhabbetime hasret kalir
Becerebilirsem bende böyle yapmayı düşünüyorum. O kadar kırıldım ki hıncımı almam lazımaynen bende böyle yaparım kesinlikle en güzel ceza..
Dün iyiki alınmışım bugün yıllardır sohbetimden rahatsız olan bir hayat arkadaşım olduğunu öğrendim bu sayede:/Benim eşim de eğer dedikodu gibi başkası hakkında yorum katarak birşey anlatıyorsam dinlemez.
Ama dinlemek istemediğini söyler, dinliyomuş gibi yapmaz yani.
Ama bu eşinizin söyledikleri biraz ağır olmuş sanki.
Sevdiğinle muhabbet evliliğin en önemli noktası sayılabilir,o derece mühim.
Dünkü konu uzadı sanırım hatırladım sizi.
Dün alınganlıktı.
Bugün haklısınız.
bence yapmalısınız biz kadınlar duygusalız hemen pes ediyoruz ben mesela duramazdımBecerebilirsem bende böyle yapmayı düşünüyorum. O kadar kırıldım ki hıncımı almam lazım
Kızlar eşiniz size yıllar sonra sizin zorlamanızla aslında sohbetinizi beğenmediğini bu yüzden sizi fazla dinlemediğini söylediklerinize kulak asmadığını onun ilgi alanı olmadığını söylese tepkiniz ne olurdu??
Dün iyiki alınmışım bugün yıllardır sohbetimden rahatsız olan bir hayat arkadaşım olduğunu öğrendim bu sayede:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?