- Konu Sahibi Amazing family
-
Konusmayin uzun sure de ne yaptigini anlasin. Yani sadece gerekli seyler. Bende bazen anlattklarimi yorumlamasina gore oyle dusunuyrm. Hicbsy anlatmyrm artik:)Kızlar eşiniz size yıllar sonra sizin zorlamanızla aslında sohbetinizi beğenmediğini bu yüzden sizi fazla dinlemediğini söylediklerinize kulak asmadığını onun ilgi alanı olmadığını söylese tepkiniz ne olurdu??
Ben duyunca o kadar kırıldım ki hala ağlıyorum. Bunca yıl kendi kendime boş boş konuşmuşum. Onun gözünde bir değeri yokmuş anlattıklarımın
Peki insan sevdiği ne anlatırsa anlatsın hoşuna gitmese bile dinlemez mi? Ya da ne bileyim nezaketen bunu dile getirmez diye düşünüyorum. O kadar çok kırıldım ki nasıl düzelirim bilmiyorum.
Bu arada eşim hamilelik hormonlarımdan kaynaklı çok etkilendiğimi düşünüyor bende size sormak istedim siz olsanız ne düşünürdünüz ???
O zaman hareketlerinizle ne kadar kirildiginizi gosterin çünkü gerçekten ayıp etmiş.O kadar söylediğinin çok kırıcı olduğunu söyledim belki yanlış anladın felan der diye ama o hormonlorun tavan yapmış kötü birşey söylemedim dedi
Valla ben de çok alınırdım çünkü çok konuşurum bilerek onunla iletişim halinde olmak için lafı uzatırım ama bende de şu an alınganlık hormonları olduğundan çok bilemedimKızlar eşiniz size yıllar sonra sizin zorlamanızla aslında sohbetinizi beğenmediğini bu yüzden sizi fazla dinlemediğini söylediklerinize kulak asmadığını onun ilgi alanı olmadığını söylese tepkiniz ne olurdu??
Ben duyunca o kadar kırıldım ki hala ağlıyorum. Bunca yıl kendi kendime boş boş konuşmuşum. Onun gözünde bir değeri yokmuş anlattıklarımın
Peki insan sevdiği ne anlatırsa anlatsın hoşuna gitmese bile dinlemez mi? Ya da ne bileyim nezaketen bunu dile getirmez diye düşünüyorum. O kadar çok kırıldım ki nasıl düzelirim bilmiyorum.
Bu arada eşim hamilelik hormonlarımdan kaynaklı çok etkilendiğimi düşünüyor bende size sormak istedim siz olsanız ne düşünürdünüz ???
Kendisi daha çok siyasi güncel konuları konulmayı seviyormuş benim konuştuklarım boş şeylermiş bla bla blaBu nasıl bir cümle ama ya, sohbeti beğenmemek nedir nasıl yani konular mı bayıyor, zevk mı almıyor, gelemiyor mu seninle sorun tam olarak nedir ç??
Bencede normal ama eşime göre boş işler sürekli konuşmanın anlamı yok. Ama ben emzirmemden giriyorum konuya doğumum nasıl olacak acabadan çıkıyorum bu tarz muhabbetleri sevmiyor ben ise eşimle konuşayım paylaşayım istiyorumHamilesiniz. İsteklerden bahsetmeniz gayet normal değil mi? Ben hamileyken alacaklarımızı konuşa konuşa bitiremedik. Yetmedi hamilelik süresi. Hayatımdaki en önemli olay oydu. Hayatımıza yeni insanlar girecek ve onların ihtiyaçlarını konuşmak kadar normal bi şey yoktur heralde hayatta.
İyide hergün siyaset mi konuşulur başka konularda konuşulacak tabi ki. Ben bile gıcık oldum burdaKendisi daha çok siyasi güncel konuları konulmayı seviyormuş benim konuştuklarım boş şeylermiş bla bla bla
Boşver bence,sanırım ben olsam kısa bir şaşkınlıktan sonra,geçti borun pazarı canım,öyle de dinleyeceksin böyle de,sahi ya şu iş vardı ya ne oldu derdim:))Bilmiyorum ki belki hamileyim ondan fazla alındım bir açıdan hak veriyorum bir açıdan ne olursa olsun bana bunu söylememeliydi diyorum kafam karıştı
Öyle bir ortam yoktu ki ciddiydik bayaBoşver bence,sanırım ben olsam kısa bir şaşkınlıktan sonra,geçti borun pazarı canım,öyle de dinleyeceksin böyle de,sahi ya şu iş vardı ya ne oldu derdim:))
Kızlar eşiniz size yıllar sonra sizin zorlamanızla aslında sohbetinizi beğenmediğini bu yüzden sizi fazla dinlemediğini söylediklerinize kulak asmadığını onun ilgi alanı olmadığını söylese tepkiniz ne olurdu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?