Eşime çok kırıldım!!

Konusmayin uzun sure de ne yaptigini anlasin. Yani sadece gerekli seyler. Bende bazen anlattklarimi yorumlamasina gore oyle dusunuyrm. Hicbsy anlatmyrm artik:)

O kadar söylediğinin çok kırıcı olduğunu söyledim belki yanlış anladın felan der diye ama o hormonlorun tavan yapmış kötü birşey söylemedim dedi
O zaman hareketlerinizle ne kadar kirildiginizi gosterin çünkü gerçekten ayıp etmiş.
Sanki beyimiz 7 24 kuantum fiziği konusuyor peeh!
Ben olsam uzaklasirdim konuşmazdım gerekli olmadığı sürece arkadaşlarımla ailemle vakit geçirmeye odaklanirdim.
Zaten doğuma az kalmış bol bol yürüyüşler yapın kitap okuyun canınızı sıkıp ağlamayın bebekte üzülmesin.

Valla yanlış anlamayın, hamilesiniz de ama insan bunu eşine nasıl söyler, bakın bunu düşünmesi bir nebze ama söyleyebilme cesareti beni dumur etti. Bugün pazarda annem pazarcıya hep çürüklerini koyuyorsun dediğinde adam niye ben sana düşman mıyım dedi. Eşiniz size düşman mı?

Valla ben de çok alınırdım çünkü çok konuşurum bilerek onunla iletişim halinde olmak için lafı uzatırım ama bende de şu an alınganlık hormonları olduğundan çok bilemedim

Hormonsal değişimlerden dolayı bu konuya takılmış, eşinize ne düşündüğünü söylemesi konusunda baskı yapmış olabilirsiniz anlarım ama eşinizin ‘sohbetini beğenmiyorum’ demesini anlamam.Tamam bazen dedikodu,alışveriş vs konularına girince erkekler dinlemek istemez ama genel olarak sohbeti beğenmemek nedir. Evilik, arkadaşlıktır aynı zamanda. Herşeyden konuşursun yeri gelir. Eşiniz ayıp etmiş bunu dan diye genelleyip söylemekle ama iyi niyetli olalım kendisini yanlış ifade etti herhalde

Bu nasıl bir cümle ama ya, sohbeti beğenmemek nedir nasıl yani konular mı bayıyor, zevk mı almıyor, gelemiyor mu seninle sorun tam olarak nedir ç??

Bu nasıl bir cümle ama ya, sohbeti beğenmemek nedir nasıl yani konular mı bayıyor, zevk mı almıyor, gelemiyor mu seninle sorun tam olarak nedir ç??
Kendisi daha çok siyasi güncel konuları konulmayı seviyormuş benim konuştuklarım boş şeylermiş bla bla bla

Bencede normal ama eşime göre boş işler sürekli konuşmanın anlamı yok. Ama ben emzirmemden giriyorum konuya doğumum nasıl olacak acabadan çıkıyorum bu tarz muhabbetleri sevmiyor ben ise eşimle konuşayım paylaşayım istiyorum

Bilmiyorum ki belki hamileyim ondan fazla alındım bir açıdan hak veriyorum bir açıdan ne olursa olsun bana bunu söylememeliydi diyorum kafam karıştı
Boşver bence,sanırım ben olsam kısa bir şaşkınlıktan sonra,geçti borun pazarı canım,öyle de dinleyeceksin böyle de,sahi ya şu iş vardı ya ne oldu derdim:))

Yani şimdi konuşmasanız da adam “canıma minnet” diyebilir:)
Baştan beri mi böyleydi eşiniz? Belki de cidden yıllar geçtikçe karşımızdakine çok önem vermeden konuşuyoruz. Mesela karşımızdakinin cidden ilgilenmeyeceği şeyleri çok fazla anlatıyoruz, ya da sürekli bir şeylerden yakınıyoruz.
Bir gözden geöirseniz, ikinizin de hoşlandığı şeylerden konuşsanız. Bu evlilikte aşılamayacak bir şey değil, durum sizi üzebilir fakat öz eleştiri yaptıktan sonra bir sorun görmüyorsanız o zaman eşinize alınabilirsiniz:)

bazen ifade etmek istedigimiz ile ifade ettigimiz birbirini tutmaz. bence esiniz bu durumdan muzdarip plmus, siz de hamilelik hormonlarina kurban gitmissiniz.

yensen, yenilsen kalbim hep seninle deriz ebedi bagli oldugumuz takima. es olmak da boyle bir sey. bos da olsa, dolu da olsa o kelamin ne icerdigi degil; kelamin dokuldugu dudaklar muhim. gidin sarilin, mutluluk bir anlik.

Benimde eşim beni dinlemez diyenlere şaşırdım ya, iki sohbet muhabbet etmeden napıosunuz? Hayat eve gelince tv/telefon mu oluyor?

Eşiniz bence çok büyük odunluk etmiş, yani böyle bi cümleye hamile olmasam da alınırdım.

Ne biliyim ya, eşim sonuçta dimi? Her gün görüyorsun, bi nevi arkadaşın da olmalı, herşeyini paylaştığın kişi ya.

Biz de 2 yıllık evliyiz. Bazen bi şey söylüyorum ve okuduğum komik veya anlamlı bir şey ise ona da göstermek istiyorum. ya bakmıyor ya dinliyor gibi yapıyor. ben çok takmıyorum ama bi konu hakkında konuşuyorsak dinleriz yani. Aslında yanlış ifade etmiş olabilir eşiniz. Ben öyle hissettim. Yani erkekler için konu çok ciddi veya gerekli değilse takmıyorlar he deyip geçiyorlar. Kafaları çok rahat yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…