Eşime çok kırıldım!!

Başından beri demedi ama başından beri beni pür dikkat dinlemeyen biri olduğu için ben öyle olduğunu anladım

Haklısınız gerçekten çok ayıp etmiş. Bence bir süre sohbetinizden mahrum bırakın, bir de hamileymişsiniz iki kere hata yani.

Biraz sakin olun. Bebegımızi düşünün ve onunla konuşun. Zaten artık uğraşacak çok olayınız olacak.
Bırakın eşinizle konuşmayı, kendisini hiç bir konuya dahil etmeyin. Bebeğinizle ilginizi bile kıskanacak yakında merak etmeyin. Ama dik durun siz önemlisiniz anne olacaksıniz.
Kendinizi birinin esiri sanmayın yakin arkadaşlar edinin onlarla paylaşin.
Biliyorum insan eşinle çok şey paylaşmak ister ama erkeklerin % 95 bu gibi duygulardan birhaber (öküz) oldukları için sadece sen yaşamıyorsun bu olayları yani yanliz değilsin :)

Umarım daha kapsamlı bir konuşma yaparsınız ve sizi yanlış anladığınıza dair ikna eder.
İnşallah yanlış ifade etmiştir kendini.
O kadar söylediğinin çok kırıcı olduğunu söyledim belki yanlış anladın felan der diye ama o hormonlorun tavan yapmış kötü birşey söylemedim dedi

Bundan sonra öyle yapıcam kesinlikle haklısınız erkekler bizim gibi duygu dolu değiller sabit fikirliler.. Annelik gibi harika bir duyguyu yaşayamıyor belki hissettirebilirim diyeydi uğraşlarım kendisi kaybetti :)

Farkında değil kırdığı potun.
İlginç.
Üzülmeyin
İnşallah telafi eder yanlış anlaşmalar olmuştur
Bu kırgınlığın telafisi bende yok gibi belki de hamileyim ondandır ama cidden kalbimin hiç bu kadar acıdığını hissetmemiştim

Erkekler anlatılan herşeyi dinlemez ki.Böyle söyleyip tavır yapınca da zorlarına gidiyor.Benim eşim de soru sordu mu bazen cevap vermez ve dinlemez.Ben de ona aynısını yaparım sen de böylesin diye.Onun cevabı da ilgi çekici işe yarar birşey konuşmadığım olur.

Yani bu hamilelikte daha üzerlerine düşüyoruz sanırım.Eskiden de böyleler ama şimdi bizde sabır yok

Bu kırgınlığın telafisi bende yok gibi belki de hamileyim ondandır ama cidden kalbimin hiç bu kadar acıdığını hissetmemiştim
Hamileliğe yoralım.
Kendinizi bebeğinizi üzmemek adına makul olun.
Telafi edecektir,çabalıcaktır diye umut ediyorum.
Üstünde durmayın, gerekmedikçe konuşmayın,sebebini sorarsa cevabı yapıştırrısınız

Gerçekten sabrım hiç yok nefesimi bile zor alıyorum ne var az destek olsalarda zoru daha da zorlaştırmak yerine kolay kıldırsalar ..

Umarım etmeye çalışır yoksa günden güne kırgınlığım daha da çok büyüyecek hissediyorum

Benimki de benden şikayetçi konuşmuyorum diye ...
Yengem de ağabeyimden şikayetçi ,konuşmuyor diye.
Galiba bizim genlerimizde var ,soğukluk..

Allah aşkına insan cidden huzur istiyor.
Ne buluyorsunuz konuşacak?
Rahat bırakın ne olur eşlerinizi, onlar da sizi rahat bıraksın.

Olaya su acidan bakabilirsiniz. Cok mu konusuyorsunuz? Ayni seyi mi tekrarliyorsunuz? Ifadelerinden simdiye kadar anlamaniz lazim. Belli eder sohbetin akiciligindan. Bunu en iyi siz bilirsiniz.Yalniz esinizin üslubu yanlis olmus. Bunu ona hissettirin.

Bence duyma sorunu vardir.sizi tam anlayamiyordur.
Aciga cikmasin diyede boyle birsey demistir

bizde evlilkte pek muhabbet yok
eşim ailesiyle daha iyi muhabbet ediyo benimle muhabbete gelince sıkılıyormuş. sanirim ben ikinci plana atildim.

Evet çok konuşuyorum son zamanlarda aynı şeyleri tekrar etmeme sebep cevap alamamamdan oluyor çoğunlukta haklılık payı olabilir bazen ama sohbetini sevmiyorum demesi çok ağır kabul edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…