- Konu Sahibi Amazing family
-
Başından beri demedi ama başından beri beni pür dikkat dinlemeyen biri olduğu için ben öyle olduğunu anladımİşin en kırıcı tarafı birinin sohbeti sizi sarmıyorsa sarmıyordur bununla ilgili ne yapılabilir ki? İlişkinin en başına dönecek olursak muhabbetiniz sıkıcı geliyorsa evlenmemeliymiş,benim için konuşabilmek en az cinsellik kadar önemli ve duygusal doyum için olmazsa olmaz.
Bir de diyor ki seni senden çok seviyorum bunu bil öyle düşün Güler misin ağlar mısınSohbetimi sevmeyen biriyle nasıl anlaşırım ki anlamadım ben
Neyinizi seviyomuş peki?
Doğuma az kalmış çok kıymetli bi zamandasınız,konuşmayın bence bi süre o bunaldığı sohbetlere hasret kalsınBaşından beri demedi ama başından beri beni pür dikkat dinlemeyen biri olduğu için ben öyle olduğunu anladım
Dün iyiki alınmışım bugün yıllardır sohbetimden rahatsız olan bir hayat arkadaşım olduğunu öğrendim bu sayede:/
O kadar söylediğinin çok kırıcı olduğunu söyledim belki yanlış anladın felan der diye ama o hormonlorun tavan yapmış kötü birşey söylemedim dedi
Umarım daha kapsamlı bir konuşma yaparsınız ve sizi yanlış anladığınıza dair ikna eder.
İnşallah yanlış ifade etmiştir kendini.
Farkında değil kırdığı potun.O kadar söylediğinin çok kırıcı olduğunu söyledim belki yanlış anladın felan der diye ama o hormonlorun tavan yapmış kötü birşey söylemedim dedi
Bundan sonra öyle yapıcam kesinlikle haklısınız erkekler bizim gibi duygu dolu değiller sabit fikirliler.. Annelik gibi harika bir duyguyu yaşayamıyor belki hissettirebilirim diyeydi uğraşlarım kendisi kaybetti :)Biraz sakin olun. Bebegımızi düşünün ve onunla konuşun. Zaten artık uğraşacak çok olayınız olacak.
Bırakın eşinizle konuşmayı, kendisini hiç bir konuya dahil etmeyin. Bebeğinizle ilginizi bile kıskanacak yakında merak etmeyin. Ama dik durun siz önemlisiniz anne olacaksıniz.
Kendinizi birinin esiri sanmayın yakin arkadaşlar edinin onlarla paylaşin.
Biliyorum insan eşinle çok şey paylaşmak ister ama erkeklerin % 95 bu gibi duygulardan birhaber (öküz) oldukları için sadece sen yaşamıyorsun bu olayları yani yanliz değilsin :)
Bu kırgınlığın telafisi bende yok gibi belki de hamileyim ondandır ama cidden kalbimin hiç bu kadar acıdığını hissetmemiştimFarkında değil kırdığı potun.
İlginç.
Üzülmeyin
İnşallah telafi eder yanlış anlaşmalar olmuştur
Hamileliğe yoralım.Bu kırgınlığın telafisi bende yok gibi belki de hamileyim ondandır ama cidden kalbimin hiç bu kadar acıdığını hissetmemiştim
Gerçekten sabrım hiç yok nefesimi bile zor alıyorum ne var az destek olsalarda zoru daha da zorlaştırmak yerine kolay kıldırsalar ..Erkekler anlatılan herşeyi dinlemez ki.Böyle söyleyip tavır yapınca da zorlarına gidiyor.Benim eşim de soru sordu mu bazen cevap vermez ve dinlemez.Ben de ona aynısını yaparım sen de böylesin diye.Onun cevabı da ilgi çekici işe yarar birşey konuşmadığım olur.
Yani bu hamilelikte daha üzerlerine düşüyoruz sanırım.Eskiden de böyleler ama şimdi bizde sabır yok
Umarım etmeye çalışır yoksa günden güne kırgınlığım daha da çok büyüyecek hissediyorumHamileliğe yoralım.
Kendinizi bebeğinizi üzmemek adına makul olun.
Telafi edecektir,çabalıcaktır diye umut ediyorum.
Üstünde durmayın, gerekmedikçe konuşmayın,sebebini sorarsa cevabı yapıştırrısınız
Bence duyma sorunu vardir.sizi tam anlayamiyordur.Kızlar eşiniz size yıllar sonra sizin zorlamanızla aslında sohbetinizi beğenmediğini bu yüzden sizi fazla dinlemediğini söylediklerinize kulak asmadığını onun ilgi alanı olmadığını söylese tepkiniz ne olurdu??
Ben duyunca o kadar kırıldım ki hala ağlıyorum. Bunca yıl kendi kendime boş boş konuşmuşum. Onun gözünde bir değeri yokmuş anlattıklarımın
Peki insan sevdiği ne anlatırsa anlatsın hoşuna gitmese bile dinlemez mi? Ya da ne bileyim nezaketen bunu dile getirmez diye düşünüyorum. O kadar çok kırıldım ki nasıl düzelirim bilmiyorum.
Bu arada eşim hamilelik hormonlarımdan kaynaklı çok etkilendiğimi düşünüyor bende size sormak istedim siz olsanız ne düşünürdünüz ???
Evet çok konuşuyorum son zamanlarda aynı şeyleri tekrar etmeme sebep cevap alamamamdan oluyor çoğunlukta haklılık payı olabilir bazen ama sohbetini sevmiyorum demesi çok ağır kabul edemiyorumOlaya su acidan bakabilirsiniz. Cok mu konusuyorsunuz? Ayni seyi mi tekrarliyorsunuz? Ifadelerinden simdiye kadar anlamaniz lazim. Belli eder sohbetin akiciligindan. Bunu en iyi siz bilirsiniz.Yalniz esinizin üslubu yanlis olmus. Bunu ona hissettirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?