Eşime çok kırıldım!!

Amin canım Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin :)

Canım benim mesajı okudum ay dedim hamile galiba konu sahibi. Normalde elbette hoşlandığı zamanlarda olur elbette ortak bir diliniz uyumunuz var ki evlisiniz bu tarz düşünerek kendini üzmemeye çalış
Evet çoğu zaman eğleniriz konuşurken uyumluyuz da bu düşüncesi beni çok şaşırttı son zaman fazla bunalttım sanırım hamilelik bebek doğum derken

Siyaset mi konuşacakmış! Gündem maddesi falan da belirlesin bari. Bence bahane bu, sizin isteklerinizi yerine getiremiyor mu acaba ondan mı dinlemek istemiyor
Kendi söylüyor zaten senin ağzından çıkanı benim yapmam lazım yapamadığım zaman kendimi kötü hissederim diye belki ondandır haklı olabilirsin ama üslubu çok kırıcı maalesef buda üzdü

Bende ayrıntı insanıyım hep zıt kutuplar bir araya geliyor desene sizde de durum tam tersi :)

Öküz diyeceğim bozulacaksınız , kibarca eşiniz düz bir insan diyeyim. Ben olsam muhabbeti sarmayan kadınla niye evlenip üstüne çocuk yaptın peki derdim ?

Bilmiyorum ki belki hamileyim ondan fazla alındım bir açıdan hak veriyorum bir açıdan ne olursa olsun bana bunu söylememeliydi diyorum kafam karıştı

Öküz diyeceğim bozulacaksınız , kibarca eşiniz düz bir insan diyeyim. Ben olsam muhabbeti sarmayan kadınla niye evlenip üstüne çocuk yaptın peki derdim ?
Baya saydırdım zaten bende haketti canım bir öküz demedim onu da gelince derim muhtemelen :)

Olabilir canım biraz daha sakinim güzel yorumlarınız sayesinde :) İnşallah sağ sağlim alırım kucağıma çok saol :)

Baya saydırdım zaten bende haketti canım bir öküz demedim onu da gelince derim muhtemelen :)

Arkadaşlarda da demiş bence ölüm sessizliğine bürünün....O ona en iyi ders olur. Babam da aynısını yaptı anneme, annem çekti gitti 1 ay evden, sonra bizimki özledim diye dağa tırmanmaya başladı Tabi aranızdaki iletişim nasıl onu da bilmek lazım. Ben eşim konuşmadan konuşmam mesela...O açar konuyu ben cevap veririm. Güncel olaylar, siyaset, iş (aynı kurumdayız ) konuşmayı seviyor, tutup makyaj malzemesi anlatsam ölse dinlemez mesela :)

Benim makyaj malzemesi anlatmışlığımda var durum biraz vahim galiba bende

Benim makyaj malzemesi anlatmışlığımda var durum biraz vahim galiba bende

Hmmmm ilgi alanları dışında kalmışsınız bence ondan demiş:) Eşiniz biraz açıksözlü galiba Hepimiz isteriz ki eşimizle her şeyi konuşabilelim ama hiç makyaj malzemesi dinleyecek erkeğe rastlamadım şimdiye kadar :)Hepsi öküz bunların

Evet ya biz yeri gelir futbol da konuşuruz ama onlar kuaför makyaj kadınsal muhabbetlerden sıkılıyorlar anlamıyorum değişik yaratıklar

Evet ya biz yeri gelir futbol da konuşuruz ama onlar kuaför makyaj kadınsal muhabbetlerden sıkılıyorlar anlamıyorum değişik yaratıklar

Bir erkekle mutlu olmanın tek yolu sıfır beklenti şekerim :) Geçen gene böyle eşimle otururken bişi dedi, tam öküzce bir laf gene, cevap verince amma kadınsalsın ben düzüm anla artık diyor Tercümesi öküzüm Valla eşin kitap okursa Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten var, onu okuyun çok işe yarıyor. Okumuyorsa da sen oku :)

Bayılırım kitap okumaya mutlaka alıp okucam canım benim düz kocam da dinler belki

İnanın sürekli isteklerden bahsetmiyorum çocuklarımızın geleceğinden planlarımızdan ve daha birçok güncel şeylerden konuşuyoruz ama yeterli olmamış galiba

Hamilesiniz. İsteklerden bahsetmeniz gayet normal değil mi? Ben hamileyken alacaklarımızı konuşa konuşa bitiremedik. Yetmedi hamilelik süresi. Hayatımdaki en önemli olay oydu. Hayatımıza yeni insanlar girecek ve onların ihtiyaçlarını konuşmak kadar normal bi şey yoktur heralde hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…