- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Benim gibi fazla deşmeyin aman sonra sizde üzülürsünüzbizde evlilkte pek muhabbet yok
eşim ailesiyle daha iyi muhabbet ediyo benimle muhabbete gelince sıkılıyormuş. sanirim ben ikinci plana atildim.
Ben var ya ağzımı bi kapatırım sesime hasret kalınca o kulaklarını öyle bi açar ki :) her dediğimi can kulağıyla dinlemeye başlarBir de diyor ki seni senden çok seviyorum bunu bil öyle düşün Güler misin ağlar mısın
Cok soz etkili olmaz az öz. Yoksa soyledikleriniz karsiya gecmiyor. Kendinizi uzmeyin bebeginiz var. Zaman gelir soylersiniz bu kotu uslubunu.Evet çok konuşuyorum son zamanlarda aynı şeyleri tekrar etmeme sebep cevap alamamamdan oluyor çoğunlukta haklılık payı olabilir bazen ama sohbetini sevmiyorum demesi çok ağır kabul edemiyorum
Aslında hep değil bazen çok güzel konuşuruz.Hep mi sıkılıyo muhabbetinizde ..öyleyse ilginç gerçekten ama ne konular üZerine muhabet ediysnz hep
ben takmiyorum o konuda ne bilim..Benim gibi fazla deşmeyin aman sonra sizde üzülürsünüz
Benimki hep boşluktan zaten evde olunca iki insan yüzü göremeyince eşimle sohbet etmek istiyorum olmadı bir işe başlayayım ben yüzüme de hasret kalsın :)ben takmiyorum o konuda ne bilim..
işim gücüm oluyor işe gfidiyorum geliyorum iki kelime muhabbet sora uyku...
Ben de çok severim ayrıntıları duygusalım ama erkekler çok hoşlanmıyor bu muhabbetlerden.Aslında hep değil bazen çok güzel konuşuruz.
Genelde doğum gibi duygusal şeyleri konuşmayı sevmez sabit düşünür sağlıklı olsun da der geçer ben ayrıntıyı konuşmayı severim sanırım bundan hoşlanmıyor
Doğum konusunu konuşmayın bi süre eşinizle hatırlayıp sürekli telaşe oluyor belki de :) ama normal geldi siz ben olsam dalgaya vururdum işi gülerdim ..hamilelilten alıngan olmuşssun biraz sanıırım takma bu kadar canım hayatın olağan akışı bunlar , en azından açık yüreklilikle söylemiş hep sıkılmıyodur ayrıca ama o an bunalmıştr ve genelleme yapmıştır bence .. şimdiden hayırlı doğumların olsn sağlıkla al kucağına kuzunuAslında hep değil bazen çok güzel konuşuruz.
Genelde doğum gibi duygusal şeyleri konuşmayı sevmez sabit düşünür sağlıklı olsun da der geçer ben ayrıntıyı konuşmayı severim sanırım bundan hoşlanmıyor
Siyaset mi konuşacakmış! Gündem maddesi falan da belirlesin bari. Bence bahane bu, sizin isteklerinizi yerine getiremiyor mu acaba ondan mı dinlemek istemiyorBenim sohbetlerim hep istek üzerine oluyormuş şunu alalım şuraya götür gibi o daha çok siyasi geleceğe dair konuşmak istiyormuş ki dediği gibi değil evet istekler üzerine de konuşuruz ama güncel şeyleri de çok konuşurum. Diğer türlü olsa ilişkiyi yürüyebilmemiz zor olurdu haklısınız. Söylediğine bende anlam veremedim inanın
Ben de boyle yapardimSohbetimi begenmedigini,ilgisini cekmedigini,bos konustugumu dusundugunu soylese olum sessizligine burunurum. O katlanamadigi sesime,muhabbetime hasret kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?