Eşime çok kırıldım!!

Evet çok konuşuyorum son zamanlarda aynı şeyleri tekrar etmeme sebep cevap alamamamdan oluyor çoğunlukta haklılık payı olabilir bazen ama sohbetini sevmiyorum demesi çok ağır kabul edemiyorum
Cok soz etkili olmaz az öz. Yoksa soyledikleriniz karsiya gecmiyor. Kendinizi uzmeyin bebeginiz var. Zaman gelir soylersiniz bu kotu uslubunu.

Hep mi sıkılıyo muhabbetinizde ..öyleyse ilginç gerçekten ama ne konular üZerine muhabet ediysnz hep
Aslında hep değil bazen çok güzel konuşuruz.
Genelde doğum gibi duygusal şeyleri konuşmayı sevmez sabit düşünür sağlıklı olsun da der geçer ben ayrıntıyı konuşmayı severim sanırım bundan hoşlanmıyor

ben takmiyorum o konuda ne bilim..
işim gücüm oluyor işe gfidiyorum geliyorum iki kelime muhabbet sora uyku...
Benimki hep boşluktan zaten evde olunca iki insan yüzü göremeyince eşimle sohbet etmek istiyorum olmadı bir işe başlayayım ben yüzüme de hasret kalsın :)

Ben de çok severim ayrıntıları duygusalım ama erkekler çok hoşlanmıyor bu muhabbetlerden.

Zaten bi erkek gibi onunla muhabbett etmediğiniz hacı kanka mac şu bu şeklinde konuşmadığınız için sizi tercih etti . Kahvedeki mahmut abi gibi konuşacak halimiz yok.muhabett sarsın diye . Takmayın bence bi süre sükûnet halinde kalın surat asmayın ama gerekmedikce konsumayin

Doğum konusunu konuşmayın bi süre eşinizle hatırlayıp sürekli telaşe oluyor belki de :) ama normal geldi siz ben olsam dalgaya vururdum işi gülerdim ..hamilelilten alıngan olmuşssun biraz sanıırım takma bu kadar canım hayatın olağan akışı bunlar , en azından açık yüreklilikle söylemiş hep sıkılmıyodur ayrıca ama o an bunalmıştr ve genelleme yapmıştır bence .. şimdiden hayırlı doğumların olsn sağlıkla al kucağına kuzunu

benım esım de benı dınlemıyor , hatta bazen dınlemedıgını farkedıp sacma sapan konusuyorum komık komık sonra aramızda eglence oluyor. aman dınlemesın , erkekler dınlemeyı cok sevmıyor , bence abartmayın , ama azıcık naz yapın :)) evet bıraz hamılelık kırgınlıgı olabılır. Rabbın bebısınızı saglıkla almayı nasıp etsın amın, bıze de bebıs nasıp etsın amın :)

Siyaset mi konuşacakmış! Gündem maddesi falan da belirlesin bari. Bence bahane bu, sizin isteklerinizi yerine getiremiyor mu acaba ondan mı dinlemek istemiyor

kırılmak yerine eşinizin bu eleştirisini dikkate alıp ortak ilgi alanlarınız konusunda konuşun yada onun ilgili olduğu konular hakkında bilgilendirseniz kendinizi... biraz empati kurun karşınızdaki insan hic ilginiz olmayan konularda muhabbet etse, sizin ilgi alaninizda olan konularda fıransız takılsa o sohbet keyif verirmi size

Biz de eşimle karşılıklı konuşmalarımızdan sıkılıyoruz.
Kısa ve öz bir soru soruyorum; nasıl geçti iş? Sabah gittiği andan, bilgisayarda neler yaptığına ve çıkışına kadar anlatıyor. Bilgisayara şunu kurdum da, o da olmadı gittim cd aradım da, uğraşırken yemek saati geldi sonra patron geldi şunları bunları söyledi...derken ben dalıp gidiyorum. Banane yahu bu kadar ayrıntıyla ne yapayım ben?
Ben de genelde soru soruyorum, beyefendi telefonundan kopamadığı için cevap veremiyor. Konuştuğum zaman da ayrıntı istiyor. Evde ne yaptın diyor ve tek tek bütün yaptıklarımı saymamı bekliyor
Ama mümkün mertebe dinlemeye çalışıyoruz birbirimizi.

Canım benim mesajı okudum ay dedim hamile galiba konu sahibi. Normalde elbette hoşlandığı zamanlarda olur elbette ortak bir diliniz uyumunuz var ki evlisiniz bu tarz düşünerek kendini üzmemeye çalış

Aynı durumu ben de yaşamıştım. Çocuğumuz olursa şunu yapayım böyle olsun derken baktim cok ilgisiz. Ve uzerine gittim. bunaldim demisti cogu zaman da bunalıyormuş ilk başta çok üzüldüm ama sonra aştım. Ben de biraz onun ilgi alanlarını öğrendim. Biraz spor konuşup üstüne ben anlatıyorum öylece geçinip gidiyoruz. Biraz siyasetle ilgilenin eşinizle konuşun. Siz de uzun olmamak suretiyle fikirlerinizi isteklerini hayallerinizi anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…