- 7 Mayıs 2020
- 4.313
- 10.932
- 208
Kollarını yara içinde görünce için ezilmedi mi üzülmediniz mi ?Sakindim bugün. Eşimin kolları hep yara olmuş koli kaldırmaktan. Çocuğun bezini al yatıralım demişti almadı normalde kızardım kızmadım. Diğer odaya yattı yemiyim başını diye de gelcem ben zaten dedi güldüm geçtim. Konu açmasaydım isteyen yok seni derdim. Hiç bana göre olmasada çay demlemiş çaydır meyvedir getirdim. Soda istedi normalde kalk sen al sürekli sürekli derdim ona da kızmadım. Sonuç olarak kpss çalışamadım çünkü film açtı. Uyuyakaldı normalde uyucan ne açıyorsun benide engelliyorsun derdim kavga çıkmadı ama ben kpss de çalışamadım sonuç olarak kızım uyandı benimde yeni götüm yer gördü kocam uyuyor
Yorumları okusan bunalıma girerdinOffff
Sizin gibi sürekli dır dır eden, mutsuz ve gergin bir kadın çekilmez hale getirir evi
Hayal ederken içim sıkıldı
Ben eşimden daha yüksek konumdayım üniversite mezunuyum. Her zamanda bakımlıydım iş konusunda da aynı şekilde. Diploman var senin diye güler takılır hatta. Eşimden de yüksek kazanırdım özel sektörde yani çok olmasada 2 3 bin işte. Aksine eşim her şeyime dikkat eder pazara giderken bile bakar kılık kıyafetime. Bahsettğiniz erkeklerde yaygın evet ama tam terside var.
Allah kocana sabır versin, bu yaptıklarını zaten insan olarak da yapman gerekiyor kollari yara deyince ben uzuldum hanfendi adam film acti uyudu diye kendi yaptiklarini marifet olarak anlatiyor. Adam bi yerde bıkar sonra film izlerken uyuyacak biri olmaz evde o zaman anlarsin. Kpss yi de cocuk yokken calisacaktin bacim simdi hayatın en yorucu ve kaotik doneminde araya kpss sokarsan boyle olur. Ille memur mu olcan calismak istiyorsan git bi yerlerde çalış. Bebegin de varmis uzuldugum icin yazdim valla bu kadar, ister ciddiye alirsin ister almazsinSakindim bugün. Eşimin kolları hep yara olmuş koli kaldırmaktan. Çocuğun bezini al yatıralım demişti almadı normalde kızardım kızmadım. Diğer odaya yattı yemiyim başını diye de gelcem ben zaten dedi güldüm geçtim. Konu açmasaydım isteyen yok seni derdim. Hiç bana göre olmasada çay demlemiş çaydır meyvedir getirdim. Soda istedi normalde kalk sen al sürekli sürekli derdim ona da kızmadım. Sonuç olarak kpss çalışamadım çünkü film açtı. Uyuyakaldı normalde uyucan ne açıyorsun benide engelliyorsun derdim kavga çıkmadı ama ben kpss de çalışamadım sonuç olarak kızım uyandı benimde yeni götüm yer gördü kocam uyuyor
İşte git çalış adam 2 aydır eksideymis sürekli ve yoğun çalışıyormus git bir işe sende çalış yapamıyorum mu diyorsun o zaman adamdan sürekli birşeyler istemeAllah kocana sabır versin, bu yaptıklarını zaten insan olarak da yapman gerekiyor kollari yara deyince ben uzuldum hanfendi adam film acti uyudu diye kendi yaptiklarini marifet olarak anlatiyor. Adam bi yerde bıkar sonra film izlerken uyuyacak biri olmaz evde o zaman anlarsin. Kpss yi de cocuk yokken calisacaktin bacim simdi hayatın en yorucu ve kaotik doneminde araya kpss sokarsan boyle olur. Ille memur mu olcan calismak istiyorsan git bi yerlerde çalış. Bebegin de varmis uzuldugum icin yazdim valla bu kadar, ister ciddiye alirsin ister almazsin
Tekrar hazırlanıp girmeyi düşünüyor musun bence yapmalısınBen üniversite sınavına bulaşık yıkarken bir taraftan kitabı tezgaha koyar öyle konu tekrarı yaparak çalışırdım
Ailemin imkanı yoktu 3 arkadaşım dershaneye gittiler ben gidemedim babam test kitabı bile alamadı dayımın eski yıllar öncesine ait test kitaplarından çalışırdım o da vakit bulabilirsem ilk çocuktum evin büyük kizida bendim işler bana bakıyordu hepsini değilse de çoğunda anneme yardım ediyordum
Kazandım gidemedim babam yollamadi başka uzak bir şehir para yok vs
Çok ağladım hâlâ burnumun direği sızlar
Kız kardeşim 11 yaş küçük benden çalışma masası yoktu soğuk odada ders çalışırdı dershane vs oda gidemedi ama kazandı fen lisesi sonra öğretmenlik okudu okuttu babam kırgın değilim çünkü benden özür diledi helallik istedi babam o zamanlar gercekten fakirdik sonra sonra işler yoluna girdi
Ben hiç çiçek böcek beklemedim hiç onda var bende niye yok demedim
Eşime merhametsiz davranamam bilmiyorum çok sevmekle de ilgisi yok ben insanlara kıyamıyorum genel olarak bu yapidayim
Aynen. Yuva dagitmak icin nasil caba gösterilir'in tanımı arkadas. Aklini başına alir umarim da cocuk dagilmis ailede büyümez.İşte git çalış adam 2 aydır eksideymis sürekli ve yoğun çalışıyormus git bir işe sende çalış yapamıyorum mu diyorsun o zaman adamdan sürekli birşeyler isteme
Laptop varken tablet istemek , sürekli çiçek,hediye beklemek vs
Az ev ekonomisi öğren idare et
Bir ara düşündüm canım ama yaşım çok geçti eşimin maddi durumu belli çoğu bilgiyi unutmuşumTekrar hazırlanıp girmeyi düşünüyor musun bence yapmalısın
İnşallah adam ne yapsın anlamıyorum kiAynen. Yuva dagitmak icin nasil caba gösterilir'in tanımı arkadas. Aklini başına alir umarim da cocuk dagilmis ailede büyümez.
Vaaaavvv demek kızmadın haaaSakindim bugün. Eşimin kolları hep yara olmuş koli kaldırmaktan. Çocuğun bezini al yatıralım demişti almadı normalde kızardım kızmadım. Diğer odaya yattı yemiyim başını diye de gelcem ben zaten dedi güldüm geçtim. Konu açmasaydım isteyen yok seni derdim. Hiç bana göre olmasada çay demlemiş çaydır meyvedir getirdim. Soda istedi normalde kalk sen al sürekli sürekli derdim ona da kızmadım. Sonuç olarak kpss çalışamadım çünkü film açtı. Uyuyakaldı normalde uyucan ne açıyorsun benide engelliyorsun derdim kavga çıkmadı ama ben kpss de çalışamadım sonuç olarak kızım uyandı benimde yeni götüm yer gördü kocam uyuyor
Değil mi ancak sevgisi bitti ise artık adamı istemiyor tahammül edemiyor ise bu şekilde davranırBen seni anlamadım Kanarya.
Anlattığın kadarıyla eşin iyi hem de çok iyi bir adam.
Ama sen adamı sürekli tersliyorsun. Boşanmak mı istiyorsun da söyleyemiyorsun acaba?
İnsan ancak soğuduğu zaman bu şekilde davranır.
Mesele kilo da değil bence tamamen mutsuzluktan herkese herşeye muhalefet yengeyle sorunu var görümce ile var kaynana ile var eş ile varŞımarik ve her konuda bahanesi olan bir kadin. Kilon varsa zayiflarsin kimse horlayan birnin yaninda uyumak zorunda degil asiri bencilsiniz bebek bahane bebekle yuruyuse cik yemegi kıs zayifla sade yuzmeyle zayiflanmiyor aman herseyiniz bencillik ve bahaneler uzerine insallah akillanirsinizda adam huzur bulur
Kız ben seni boşuna sevmiyorumOh olsun dememiş haliniz bu mu
Tamam kadın çok kötüydü diyelim kabul edelim ama aldatılmak ne kadar yıkıcı bilemezsiniz çocuklar buyukken yapmış olması yaptığı şeyi hafifletmez ki
O kadın bunları bilerek nasıl bu ilişkiye devam etmiş onu da hiç anlamadım
Neden bu kadar şirret bir kadın olduğu halde amcanıza ailesi baskı yapmış boşanmasın diye
Çocuklar büyüyünce boşansa yoluna baksaydı ya kocaman adam vurup öldürecek hali yok ya ailesinin
Bazı adamlar evde kadına hayatı zindan edip psikolojik şiddet uygulayıp etrafa karşı çok iyiymiş çok seviyormuş gibi göstermelik hareketler sergiliyor
Bu kadın bu hale nasıl geldi acaba demedi mi kimse 5 çocuk olana kadar bu kadın hep mi böyleydi baştan böyleydi madem amcaniz korunsa idi
Yada en başında yolunu ayirsa idi
O kadar şirret bir kadın olsa zaten amcaniz aldatamazdi
Kız ben seni boşuna sevmiyorumyorumun güzelliğine hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?