Eşime çok mu yükleniyorum ?

Kollarını yara içinde görünce için ezilmedi mi üzülmediniz mi ?
Ben fabrika da montaj ve paketleme de çalıştım sonra bulaşıkçı olarak çalıştım markette manav reyonunda çalıştım
O parayı kazanmak o kadar zor ki
Emir altında olmak
5 dk bile oturup dinlenememek
Adam bide aç duruyormuş öğle yemeği yemiyormus
İşten o hâlde gelen adama çocuğun bezini degistir mi dediniz ( tamam babası ama durumu ortada)
Soda istedi ama kizmadiniz öyle mi
Ne büyük bir lütuf
Bir kaç gün siz gidin eşiniz yerine eşiniz evde çocukla evle ilgilensin ciddiyim bu konuda

Bak bu kızımız ve niceleri var benim bir arkadaşım var okuma grubunda kızın bir bebeği var kpss ye çalışıyor sürekli bebeğini sallarken takıyor kulaklığı dersini dinliyor yardım eden kimse de yok ailesi kaynana vs okuyup ne yapacaksın kocan çalışıyor diyorlarmış ama vazgeçmiyor
Bir arkadaşım daha var annesi kanser hastası idi babası ile ayrıydı 10 yıl annesine baktı şimdi 35 yaşında ve ders çalışıyor KPSS için kazanamaSam bile denemedim demem.en azından dedi
Ama siz sürekli şikayet sürekli ilgi sürekli hediye çiçek böcek istiyorsunuz ama siz hiç birşey vermiyorsunuz
Bende ilk bebegime hamile iken kpssye çalışıp kazandım ama bebeğimi kaybedince ağır depresyon yaşadım ve tercih hakkımı kaybettim
Şimdi de kendimi biliyorum kafam zihnim eskisi gibi değil çok dolu çoğu bilgileri unuttum kendimi biliyorum ve vazgeçtim kabullendim
Hem çalışmayıp hemde söylenmek bana göre değildi

Son düzenleme:
Ben üniversite sınavına bulaşık yıkarken bir taraftan kitabı tezgaha koyar öyle konu tekrarı yaparak çalışırdım
Ailemin imkanı yoktu 3 arkadaşım dershaneye gittiler ben gidemedim babam test kitabı bile alamadı dayımın eski yıllar öncesine ait test kitaplarından çalışırdım o da vakit bulabilirsem ilk çocuktum evin büyük kizida bendim işler bana bakıyordu hepsini değilse de çoğunda anneme yardım ediyordum
Kazandım gidemedim babam yollamadi başka uzak bir şehir para yok vs
Çok ağladım hâlâ burnumun direği sızlar
Kız kardeşim 11 yaş küçük benden çalışma masası yoktu soğuk odada ders çalışırdı dershane vs oda gidemedi ama kazandı fen lisesi sonra öğretmenlik okudu okuttu babam kırgın değilim çünkü benden özür diledi helallik istedi babam o zamanlar gercekten fakirdik sonra sonra işler yoluna girdi
Ben hiç çiçek böcek beklemedim hiç onda var bende niye yok demedim
Eşime merhametsiz davranamam bilmiyorum çok sevmekle de ilgisi yok ben insanlara kıyamıyorum genel olarak bu yapidayim

Ya amma kastiniz yuksek konumda olsaniz maasli calisan beden işinde biriyle maas farkiniz nasil 2-3 bin oluyor? Esiniz sizi fazla havalandirmiş. Eşinizin ozguvensizligiyle bu kadar coşup boyle davranabiliyorsunuz o adama. Şimdi bekar olup azcik insan icine karisip gercekten biraz ust konumda birileriyle olsaniz anlarsiniz bos hava yaptiginizi.

Oyle yuksek konumda, böyle guzel, şöyle bilmem ne bilmem ne olsaniz gidip begenmediginiz diplomasiz biriyle evlenmezdiniz bulamamişsiniz demek ki.

Son düzenleme:
Allah kocana sabır versin, bu yaptıklarını zaten insan olarak da yapman gerekiyor kollari yara deyince ben uzuldum hanfendi adam film acti uyudu diye kendi yaptiklarini marifet olarak anlatiyor. Adam bi yerde bıkar sonra film izlerken uyuyacak biri olmaz evde o zaman anlarsin. Kpss yi de cocuk yokken calisacaktin bacim simdi hayatın en yorucu ve kaotik doneminde araya kpss sokarsan boyle olur. Ille memur mu olcan calismak istiyorsan git bi yerlerde çalış. Bebegin de varmis uzuldugum icin yazdim valla bu kadar, ister ciddiye alirsin ister almazsin

İşte git çalış adam 2 aydır eksideymis sürekli ve yoğun çalışıyormus git bir işe sende çalış yapamıyorum mu diyorsun o zaman adamdan sürekli birşeyler isteme
Laptop varken tablet istemek , sürekli çiçek,hediye beklemek vs
Az ev ekonomisi öğren idare et

Tekrar hazırlanıp girmeyi düşünüyor musun bence yapmalısın

Aynen. Yuva dagitmak icin nasil caba gösterilir'in tanımı arkadas. Aklini başına alir umarim da cocuk dagilmis ailede büyümez.

Tekrar hazırlanıp girmeyi düşünüyor musun bence yapmalısın
Bir ara düşündüm canım ama yaşım çok geçti eşimin maddi durumu belli çoğu bilgiyi unutmuşum
Yapabileceğimden emin olsam denerdim
Ezanlar okunuyor şuan eğer nasibim de varsa Rabb'im bir yol açsın inşallah 20 yıl olmuş lise biteli hala burnumun direği sızlar okuyamamak içimde yara gibi kaldı oğlum okur inşallah
Dua eder dua beklerim
Olmaz olmaz diye birşey yok Rabb'im ol desin yeter
Çok teşekkür ederim iyi kalpli arkadaşım

Vaaaavvv demek kızmadın haaa
Çılgınsın womeennn

Ben seni anlamadım Kanarya.

Anlattığın kadarıyla eşin iyi hem de çok iyi bir adam.

Ama sen adamı sürekli tersliyorsun. Boşanmak mı istiyorsun da söyleyemiyorsun acaba?

İnsan ancak soğuduğu zaman bu şekilde davranır.

Değil mi ancak sevgisi bitti ise artık adamı istemiyor tahammül edemiyor ise bu şekilde davranır
Anladığım kadarıyla konu sahibi okumuş diplomalı
Eşi de okumamış bu başlarda sorun değil gibi görünse de yıllar içinde erkek ve kadın için sorun olur
Kadın ben okumuş eğitimli biriyim neden bununla oldum ki demeye başlar içten içe eşini küçük görür
Erkekse agresiflesir yada içine kapanır hep pasif ve yetersiz hisseder
Bence erkek her zaman kadınla aynı statüde yada biraz çok azda olsa üstte olmalı aynı kazanmalilar yani açıkçası

Benim eşimde çok koşturuyor çalışmak için hakkını yiyemem evde tek çalışan o ve 2 çocuk büyütüyoruz. ev düzeni çocukların büyük sorumluluğu bende, evi geçindirmenin büyük sorumluluğu onda ikimizin de yükü ağır o yüzden birbirimize sarmayız genel olarak( pms dönemlerini saymıyorumkskj). Bu bir süreç çünkü geçecek çalışmaya götü olmayan biri olsaydı o zaman görürdünüz dertleri.

Şımarik ve her konuda bahanesi olan bir kadin. Kilon varsa zayiflarsin kimse horlayan birnin yaninda uyumak zorunda degil asiri bencilsiniz bebek bahane bebekle yuruyuse cik yemegi kıs zayifla sade yuzmeyle zayiflanmiyor aman herseyiniz bencillik ve bahaneler uzerine insallah akillanirsinizda adam huzur bulur

Mesele kilo da değil bence tamamen mutsuzluktan herkese herşeye muhalefet yengeyle sorunu var görümce ile var kaynana ile var eş ile var
Hep beklenti içinde ama hiç verici tarafta değil
Bende kiloluyum 88 kiloyum ama horlama sorunum yok
Horlama üzerine gidip tedavi olmak hiç zor ve korkutucu değil
Eşi mesaiye kalıyor ağır işlerde çalışıyor adam aç duruyor umuru değil
Hep bir talep hep bir istek adam öpmek istese tersliyor sürekli ama sürekli azarlıyor

Kız ben seni boşuna sevmiyorum yorumun güzelliğine hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…