Eşime çok mu yükleniyorum ?

Yahu nerde aldatmasını savunmuşum? Amcamın sevgi saygı olmadığı için, zayıf anında yaptıklarını yazdım.

Zaten çocuklar büyüktü belkide amcam ayrılmaya o yüzden cesaret etmişti.

Ama iki tarafın ailesi istemedi. O zaman öyle bir cahillik yapmışlardı.Şimdi olsa kimse karışmaz.
Büyük amcalarım, babam, dedem amcamı bu durum yüzünden dövmüşlerdi evet koca adamı diğer kadından ayrılıp boşanmasın diye dövdüler.

Yengemin o zaman abileri de gelip izin vermemişlerdi. Görücü üsulu evlenmişler o dönem için o başanma olsaydı iki aile arasında kan davası olurdu.

Sadece ben değil ki yazdığınız herşeyden herkes böyle anladı
Kadın çok güzel bakımlı vs yazınca ister istemez
Aileniz hata etmiş
Ama objektif olarak dışarıdan bir göz ile bakın yazdiklariniza
Şöyle deseydiniz bakın erkekler bir yere sabrediyor böyle yapmayın aldatma ile bitmesin bu mesele vs vs gibi deseydiniz belki bir nebze anlaşılır olurdu ama ne bileyim tuhaf bir şekilde yazmışsınız

Benim halam 47 yıl önce boşanmış kocası kız kaçırmış üzerine üstelik akraba imiş eski enişte kimse birşey yapmamış dövme vs daha gencecik kadınmış halam çocukta varmış
E şimdi ne yapıyor amcaniz şimdi tutan ne onu

Darbe vurmak başı dik hatasız bir şekilde ayrılmakla olurdu. Amcanızı ak'lamayın. Evli adamların hayatına girenler "metres, or.....pu" oluyorda adamlar(!) pürü pak mı kalıyor?
Kadın da pek o… değilmiş. Gayet bakımlı, iyi huylu falanmış.(!)

Gayet bakımlı , iyi huylu bir kadın tarafından aynı şey yaşatılsın o zaman çevresindekilerde eşinin zayıf anında olmuş der artık ben hayret ediyorum yazılanlara
Nedense hep aldatılan kadınlar bakımsız pis kokan kilolu pis çocuklarına bakmayan kadınlar oluyor

Hep öyle derler aslında tam tersi çoğunlukla erkekler eşlerini daha çirkin kadınlarla aldatıyor.
Evet kesinlikle öyle çünkü erkek yetersizliğini çirkin bir kadın bularak tatmin etmeye çalışır
Erkekler güçlü güzel alımlı akıllı kendini geliştiren her ortamda parlayan kadını sevmez gider çirkin az bilen kalitesiz olanı bulurlar
Kadının eğitimi vs hiç önemli değil aşağılık kompleksi olan her erkek parlayan aurası yüksek kadını hazmedemez

Ben eşimden daha yüksek konumdayım üniversite mezunuyum. Her zamanda bakımlıydım iş konusunda da aynı şekilde. Diploman var senin diye güler takılır hatta. Eşimden de yüksek kazanırdım özel sektörde yani çok olmasada 2 3 bin işte. Aksine eşim her şeyime dikkat eder pazara giderken bile bakar kılık kıyafetime. Bahsettğiniz erkeklerde yaygın evet ama tam terside var.

5 çocuk büyüten bir anne nasıl kötü olabilir ya ? Kadının ömründen minimum 10 15 yıl yok. Hala kesintisiz uyuyamıyorum ben. Peşine 5 tane daha. Kocasını gece boğmadığına dua etsinler o psikolojiyle

Sizin çocuğunuz var mı ? Çevremde eşime der babası bakıyor diye Allah aşkına tüm gün işte olan babalar mı büyütüyor ? Gece gündüz tüm yük annede. Baba işteyken ek gıda hazırlıyor mu ? Savaş alanına dönen masa yeri temizliyor mu ? Suratı kıyafeti bezi derken oyun oynuyor mu ? Ha tabi sonra öğlen yemeği hazırlayacak amcanız çocuğa. Sonra da tabi akşam yemeği. Ev çamaşırı bulaşığı süpürgesi ? Amcanız nasıl büyütebilir aklım almıyor. Babalık yapmıştır hepsi bu. İlgili babadır hepsi bu. Benim kızm 20 gün hastalıktan tek lokma yemedi zayıfladı gece de uyumadık günlerce. Zombiye döndüm. Kalkıpta çevremde biri babası büyüttü dese hoşt ulan ordan derdim.

E yuh
Sizinkisi romantiklik beklemek, cocuktan sonra sarsilan duzen falan degil
Basbaya takintilisiniz, adami köle etmek istiyorsunuz
Allah sabir versin esinize
Cocugunuzu bile sizden once opmesini sorun ediyorsunuz
Hayretsiniz
Uzman yardimi alin
Bacım sonrada öpmüyor ki sıra gelmiyor köşede yemek hazırlıyorum sanki ben yokmuşum gibi

Maşallah daim olsun canım. Evet ilgisizlik çok birikti.

Darbe vurmak başı dik hatasız bir şekilde ayrılmakla olurdu. Amcanızı ak'lamayın. Evli adamların hayatına girenler "metres, or.....pu" oluyorda adamlar(!) pürü pak mı kalıyor?
Hay ağzına sağlık. Darbe vurmuşmuş. Ulan o yenge kanıtlayıp çatır çatır süründürüp tüm aileye rezil etseydi aldattığını yaysaydı da cümle aleme görürdü nasıl darbe vuruluyormuş.

Siz bir yetişkinsiniz yalnız yatınca neden yalnız hissediyorsunuz? Siz yalnız yatamıyorsunuz diye adam uykusuz mu kalsın? Bu talebinizdeki absürtlüğü görmeniz lazım bence
Sakindim bugün. Eşimin kolları hep yara olmuş koli kaldırmaktan. Çocuğun bezini al yatıralım demişti almadı normalde kızardım kızmadım. Diğer odaya yattı yemiyim başını diye de gelcem ben zaten dedi güldüm geçtim. Konu açmasaydım isteyen yok seni derdim. Hiç bana göre olmasada çay demlemiş çaydır meyvedir getirdim. Soda istedi normalde kalk sen al sürekli sürekli derdim ona da kızmadım. Sonuç olarak kpss çalışamadım çünkü film açtı. Uyuyakaldı normalde uyucan ne açıyorsun benide engelliyorsun derdim kavga çıkmadı ama ben kpss de çalışamadım sonuç olarak kızım uyandı benimde yeni götüm yer gördü kocam uyuyor

Bende bunu diyorum madem kötüydü niye ayrılmamış kadının elinde olmuyor bazen adam korunmuyor şiddet uyguluyor kadına e amca madem korunsaydi yada pis kokan kadına yaklasmasaydi bosasaydi en başında
Hep erkek bahaneleri işte

Bir hastalığın daha var. Çevreme bakıp özeniyorum diyorsun. ÖZENTİ
İstersen on kere atan. Bu kafayla yine hayatı zindan edersin. Hala kendi rahatını düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…