Eşime çok mu yükleniyorum ?

Üniversite mezunu değil yüksekokul mezunusun. Dört senelik örgün eğitime lisans yani üniversite mezunu denir. Siz yüksekokul mezunusunuz. Öyle adama benden düşük muamelesi yapma bence ondna
adama düşük muamelesini atansın da hele bir o zaman yapar

yoksa özelde alacağı 30-35 bin o da kocası c.tesi çalışacak kız c.tesi çalışacak çocuğa kim bakacak? tüm maaşı bakıcıya vermesi gerekir o da bulursa.

kendisi içten içe ben 2 sene fazla okudum diye üstün görüyor, tamam da şu anda ortada bir üstünlük yok
adamın da bir mesleği var yanlış bilmiyorsam, (alaylı) o da tam işini yapmıyor
kızın da bir mesleği var (tek fark bu mesleği 2 sene meslek yüksekokulu okuyarak edinmiş olması) ki zaten çalışmıyor

bence bu adamın tek suçu zamanında gidip asker polis vs olmamış olması. madem bu kadar çalışacaktı bari 60-70 bin maaşı olurdu, garantisi olurdu + karısı kendini üstün görüp durmazdı. bu kız da yok memleketine gitmem yok orada oturmam diye atar yapamaz, şehir şehir dolaşırdı.

Bir de olmadığı şey için üstünlük taslıyor. Herkes kendine üniversite mezunu diyor ya şaka gibi.

Yanlış yönetmişsiniz bütçenizi hayırlısi olsun bundan sonrası için
Teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkese kolaylıkla ve hayırla versin

Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Bir de olmadığı şey için üstünlük taslıyor. Herkes kendine üniversite mezunu diyor ya şaka gibi.
muhtemelen etrafında okumuş kadın yok

ama hani şey de ilginç, bu çevreye göre, bu adamın tepesi atar da boşarsa ne işim var ne evim var (evi veren erkek tarafının ailesidir diye düşünüyorum bu da kanıtlanır), ben babamın evinde, malum çevre içinde, el kadar bebeyle ne nane yiycem diye de düşünmüyor. ya hakketen hiç düşünmeden yaşıyor bu hayatı ya da korkusu da yok.

O zaman kendine üniversite mezunu diyip durma
Üniversite mezunu değilsin çünkü
Siz niye bu kadar takıldınız mı ? Önlisans ya da lisans okuyan çoğunluk genelde karşı tarafın anlaması için üniversite mezunuyum iki yıllık der kendini Yüksekte görme durumunu şuan siz yapıyorsunuz. Sizi neden bu kadar rahatsız etti ki. Rahat edin üniversite mezunu değilim en çok siz üniversite mezunusunuz

Ama sizin de pek bütçe hesaplamanız yok gibi .Diz üstü bilgisayarınız varken tablet istemiş eşiniz alamam dediğinde bozulmuşsunuz ki bu kadar dar bir ekonomik durumdaysanız eşinizin annenizin bakmasına laf etmesi felan boş sizin de az çok demeden çalışmanız lazım.
Ben gerçekten bu sitede çok gördüm evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra devlete atanmaya çalışanları.Evet atanan elbet vardır ama tek tük

Abim öğretmen doktora yapıyor. Kuzenimde öğretmem. Üni mezunu dememin bu kadar devlet meselesi haline geleceğini düşünmemiştim hanımlar kusura bakmayın

Birikmiş param var babam vermişti 3 bin kadar 2 üstüne koyup ikinci el alıcaktım. Eşim dinlemeden etmeden köpürdü ne ikinci eli sus falan dedi

Esasında teknik olarak üniversite mezunu sayılır. Çünkü ösym nin sitesinde bile tanım şu şekilde:
"Üniversite: Yükseköğretim kurumlarının temel birimi olan üniversite, kendisine bağlı fakülte, yüksekokul, konservatuvar, meslek yüksekokulları ve enstitülerle bunların alt bölümlerinden oluşmaktadır. Ülkemizde halen 54 üniversite bulunmaktadır. (Bk. Bölüm 4) "

Yani yüksekokul üniversiteye bağlı olduğu için onu bitirenler de "üniversite mezunuyum" diyebilir bu yanlış değil.

Çünkü insanlar öğretmen olmak avukat Dr vs olmak için gecelerini gündüze katıyor 4 -7 yıl lisans vs vs hariç ömürlerinden harcıyor
İki yıllık ile 4 yıllık arasında dağlar kadar fark var çoğu bölüm için barajı geçmen yeterli
Mesela elektrik elektronik vs gibi

Ay yok değilim abla çok sert uyardı 2. Üniyi de açıktan okuyorum ama yinede değilim tam burslu okudum ama yinede vasıfsızım kendime üni mezunu diyemem

İki yıllık üniversite mezunuyum demeli bence
Çünkü 4 yıllık dendigi zaman yaş vs insan bu nasıl oluyor ki deyip sorar
Benim de lise arkadaşım beni ve bir kaç arkadaşı ezmek için görüşmeler de vs ben üniversite okudum vs der dururdu
Okuduğu bölüm iki yıllık süt ve süt ürünleri:)) yazık hava attığını düşünsün diye ses etmezdik

Onlar zaten öğretmenim avukatım diyorlar ben öyle birşey demiyorum zaten. O zaman işletme okuyanda aynı sen psikolojide psikoloji okuyan ilk 30 binle giriyor işletme 300 400 bine çıkıyor o zaman onlarada haksızlık işletme okuyanda üni mezunuyum demesin. Doğru bulmadım hanımefendiyi.

Ay yok değilim abla çok sert uyardı 2. Üniyi de açıktan okuyorum ama yinede değilim tam burslu okudum ama yinede vasıfsızım kendime üni mezunu diyemem
Canım üniversite okumuş oluyorsun tamam ama iki yıllık üniversite ile 4 veya 7 yıllık aynı değil bunu demek istiyoruz

Aslında üniversiteye takılınmadı .İki de bir ben eşimden daha yüksekteyim dediğiniz için söylendi size o söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…