Eşime çok mu yükleniyorum ?

Deneyin mutlaka ama paketli değil şarküteride roastbeef dana cotto vs diye geçer ya da füme
Tamam teşekkür ederim eşim kasapa gidince bir sorsun inşallah tadımlık alsın seversek ara ara alırız
Gelir gider olayını bir halledelim alınacak bakliyat vs var kış için
Bizim çuvalla patates soğan 5 er kiloluk fasulye nohut vs almamiz lazım
Kış gelince daha tedbirli olmamız gerekiyor giderler konusunda

Kızım de sen de ona

Sen bu detayları başta vermedin sadece bebek konularını yazdın. Senin kocan para yokken denize giden salak hatırladım şimdi.

İkiniz de para idare etmeyi bilmiyorsunuz.

Ebebekte civilde gece yarısı indirimleriyle 90-100 liraya alt 100-130a bodyler sweatshirtler aldım hep bir kaç ay once. DeFactonun bebek bölümünde de uygun şeyler oluyor. Yani takip ederse öyle çok Kemer sıkmadan çocuğu giydirebilir aslinda. Uyku tulumu çok pahalı namussuz ya

400tllik salamdan fazla kaldiysa minik pizzalar yapip ataydin ya buzluga
Kari koca hic hesap bilmiyorsunuz valla
Bizim bi akraba vardi dolabinda peynir yoktu ama rayban gozluk falan alirdi
O hesap
Bizde de var öyleleri bir işe gitmese aç kalırlar marka telefonlar ayakkabılar çantalar vs

şımarmayın!!
tamam anladık çocuk büyütüyorsunuz adam yaptıkça şımarmışsınız
bir boğmadığınız kalmış
fazla naz aşık usandırır unutmayın

Adamın ne suçu var? Senin tercih ettiğin hayat.

Dünyayı dar etmişsin adamcağıza.şımarcikça şımarmişsiniz.gerçekten fazla iyi olmak da ters tepiyor.insanoğlu çiğ süt emmiş diye boşa demiyorlar.adamcağız bezip 2 gün soğuk yapsin o zaman görürüm ben bu afraları tafraları.

Eee boşan o zaman.

Bu mesajınıza yazıyorum. İlk çocuğumuzda bütçe sarsması bizde yaşadık. O zaman eşimin maaşı benimkinden düşüktü. Bakıcıya versek zaten kalmıyordu. Sonra eşim çocuğa bakıp ben çalışacaktım 1 haftalık programda yaptık gayet iyiydi. Çözüm yolu bulduk sonunda ikimiz çalıştık. Şimdi kamudayım eşim özelde onun maaşı benimkinin 2 katı ücretsiz izne ayrıldım buna ben bakıyorum. Yani Sizin daha yüksekse oda olabilir illa kadın bakacak erkek çalışacak diye bir şart yok. Sonuçta 2 kat fazla alacaksınız.

Valla uzgunum ama horlayan biriyle uyumam imkansiz uykumu almak zorundayim sagligim soz konusu bu konuda nazlanmayi bencillik oldugunu dusunuyorum adam napsin kac gun dayanabilir uykusuzluga ? Benim esimde horluyor gece yatarken cpap aleti kullaniyor o alet olmadan asla uyumam ayni odada.

Sizdeki yüzük takıntısı benim eşimde var, ne çıkarır ne çıkarttırır. Yüzüklerimiz parmağımızda haliyle. Çocuktan dolayı hayat çok değişiyor.
Bende sizin gibi eskiye çok özlem duymuştum. Ara ara kendinize zaman verin eşinizle, birlikte vakit geçirmeye çalışın. Alışacaksınız bu düzene.

Ben pandemide evlendim yine nasip olmadı. Bence nasibim şuan kızım 2 buçuk yaşında olucak kreş yaşı bende atanmış olucam Aminnn
Bu yazdığına kendin inanıyor musun gerçekten? Atanmadan neden evlendin? Hadi diyelim evlendin, ortada çocuk yok bir şey yok çalışıp atansana. Çocukla çalışıp bir de KPSS’de atanacaksın. Çocuksuz yapamadığın şey çocukla mı yapacaksın? yapan yapar o ayrı ama sen yapamazsın senin bahanelerin var

PEKİ CİNSEL HAYAT NASIL

Tableti yok nasıl çalışacak neden öyle diyorsun aaa aşkolsun

eşimle abi, oğlum vs diye konuşsam bana bro naber der kankalarına davranır gibi davranır.
herşeyi en uçta yaşiyorsunuz ve eşiniz sıkılmış artık.
Odaları bile ayrıması ondan. Horlama bahane, ne horlayan eşler var kimse odayı terketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…