Eşime çok mu yükleniyorum ?

Konu sahibinin birçok konusuna şahit oldum burda
Tamda sizin dediğiniz gibi kendisini herkesden üstün görüyor ve herşeye hakkı olduğunu sanıyor
Kayınvaldesi, kayınpederi, eşi, görümcesi, abisinin eşi, patronu…. herkes çok kötü. Kendisi çok bilgili çok görgülü vs. Kısacası çok yorucu insan. Adam bıkmış artık. Hayat yeterince yorucu birde sürekli evin içinde çemkiren, horluyan, darlayan birini kimse çekemez. Çekmez

Oooo bunlar senin iyi halin demek, sen baya baya kavga arayan sorunlu birisin kusura bakma, hep etrafımda pervane olsun istiyorsun...Kolay kolay duzelmezsin ama Allah kocana yardım etsin, sürekli diken ustunde yaşadığım bir ev asla istemezdim

iyi de sen kocanin bu tavırlarindan hiç bahsetmedin ki, hep beni seviyor falan dedin...bence bu adamda da baya sorun var ama nasıl cozulursunuz bilmiyorum

Tıbbi sekreterlik kaç yıllık ? Eğer 4 yıllık ise mezun olunca onlisantan arama hakkınızı kaybediyorsunuz bilginiz olsun

Herkes çalışıyor bir şekilde neden yaradığını ayırıyor mus ki horluyorsan horluyorsun evlilik bu iyi gün de kötü günde yüzüğü de parmagida kopsa Taksin bir zahmet bende olsM böyle hissederim kendine yüklenmeyin

parça parça okudum ama yüzük mevzusu bana çok saçma geliyor açıkçası. bende eşimde yüzük hiç takmayız. çocuktan sonra öyle oluyor ama çocuk kendini ifade etmeye başlayıp sizden biraz bağımsız hale gelmeye başlayınca yine eskisi gibi olursunuz merak etmeyin. eşimin bir lafı vardır her anı bir bilme diye insan her zaman aynı olmaz eşinizinde yorgun olduğu yalnız kalmak istediği vs zamanlar olabilir. çocuk işi zor gerçekten benim oğlum 8 yaşındaydı biz tekrar eski hayatımıza dönmüştük şimdi 5 aylık bebeğim var ama tecrübeden sanırım bu defa çok şükür aynı devam ediyoruz. biz normaldede iş olarakta sosyal olarakta yoğunduk belkide o yüzden bilmiyorum. derslerinizle ve bebeğinizle ilgilenin herşey düzene giriyor zamanla merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…