Eşime çok mu yükleniyorum ?

Konu sahibinin birçok konusuna şahit oldum burda
Tamda sizin dediğiniz gibi kendisini herkesden üstün görüyor ve herşeye hakkı olduğunu sanıyor
Kayınvaldesi, kayınpederi, eşi, görümcesi, abisinin eşi, patronu…. herkes çok kötü. Kendisi çok bilgili çok görgülü vs. Kısacası çok yorucu insan. Adam bıkmış artık. Hayat yeterince yorucu birde sürekli evin içinde çemkiren, horluyan, darlayan birini kimse çekemez. Çekmez

Oooo bunlar senin iyi halin demek, sen baya baya kavga arayan sorunlu birisin kusura bakma, hep etrafımda pervane olsun istiyorsun...Kolay kolay duzelmezsin ama Allah kocana yardım etsin, sürekli diken ustunde yaşadığım bir ev asla istemezdim

iyi de sen kocanin bu tavırlarindan hiç bahsetmedin ki, hep beni seviyor falan dedin...bence bu adamda da baya sorun var ama nasıl cozulursunuz bilmiyorum

Tıbbi sekreterlik kaç yıllık ? Eğer 4 yıllık ise mezun olunca onlisantan arama hakkınızı kaybediyorsunuz bilginiz olsun

Herkes çalışıyor bir şekilde neden yaradığını ayırıyor mus ki horluyorsan horluyorsun evlilik bu iyi gün de kötü günde yüzüğü de parmagida kopsa Taksin bir zahmet bende olsM böyle hissederim kendine yüklenmeyin

parça parça okudum ama yüzük mevzusu bana çok saçma geliyor açıkçası. bende eşimde yüzük hiç takmayız. çocuktan sonra öyle oluyor ama çocuk kendini ifade etmeye başlayıp sizden biraz bağımsız hale gelmeye başlayınca yine eskisi gibi olursunuz merak etmeyin. eşimin bir lafı vardır her anı bir bilme diye insan her zaman aynı olmaz eşinizinde yorgun olduğu yalnız kalmak istediği vs zamanlar olabilir. çocuk işi zor gerçekten benim oğlum 8 yaşındaydı biz tekrar eski hayatımıza dönmüştük şimdi 5 aylık bebeğim var ama tecrübeden sanırım bu defa çok şükür aynı devam ediyoruz. biz normaldede iş olarakta sosyal olarakta yoğunduk belkide o yüzden bilmiyorum. derslerinizle ve bebeğinizle ilgilenin herşey düzene giriyor zamanla merak etmeyin

Yüzük konusunu asla kafaya takmayın o işle yüzükle olmuyo, benim eşimde işi sebebiyle takmıyor ama dünyanın en meşgul en sadık adamlarından biridir takıp takmaması önemli değil. Diğer konulara gelince evde bunalmış ve eski hayatını özlemiş bi kadınsınız ve stresinizi eşinizde atıyorsunuz emin olun çocuk dan sonra hayatı değişen tüm kadınlar bu dönemi yaşıyor. Eşinizin de üstüne gitmeyin bunaltmayın bebeğinize günde bi kaç saat bakıcak bi anneniz kardeşiniz varsa spora platese veya kursa yazılın iyi geleceğinden eminim

Allah yardımcınız olsun. İlgi önemlidir elbet. Ben bir an nickinizi görünce bunu ben mi yazdım diye şoklandım :)

Bebiş biraz büyüsün belki sizin de eski rutinleriniz geri gelir. Bakıcı tutsanız ve biraz arkadaşlarınızla zaman geçirmeye başlasanız atandıktan sonra ne güzel olur.

Benim patronum benden sonra 8 ya da 9. Kişi değiştirdi kimse yanında durmuyor. Kayınpederimle alakalı yorum yapmadım. Kayınvalidemde sağolsun evet evliliğimin ilk yıllarını zehir etmişti bana sırf yemeğe gitmiyoruz çağırmıyoruz kızının istediklerini yapmıyoruz diye. Yengemlede iyiyiz ama travmadik bir ailede büyüdüğü için kardeşleride dahil ilaç kullanıyorlar uyku hapıda dahil. O dönemde bana yaptığı haksızlıklar için özür dilemişti kız kardeşleride beni geri ekledi kusura bakma diye. Haklıyım demedim ama bunları totomdanda uydurmuyorum hanımefendi.

yani hep böylemi olucak

Tamam

Konularınızı tam hatırlamıyorum ama vardı sanki…

Neyse, eşin yine yardımcı vıvı vıdı ile ömür geçmez. Bir yerden patlar adam. Hormalama için kilo vermen gerekiyorsa, vermen gerek. Bende seste uyuyamıyorum… eşini anlıyorum.

Yüzük meselesi gereksiz geliyor. Yüzük taksa arkanızdan iş çevirecek olsa çıkartır atar cüzdanına… yapışık bişi değil ki..

Adet olacakken benimde çenem düşüyor da bir kaç gün çekiyor sadece. Hep öyle olsam bende kendimi çekemem

10.sayfaya kadar okudum devamına da bakacagım ama yemin ederim okurken ben bunaldım.
Herkes söylemiş zaten ama bu adam daha napsın size yaranmak için. Kendinize çeki düzen verin bi tane bebek altı üstü ya iki tane olsaydı ben de iki tane de. Kafanızı dagıtmak için alın kızınızı dışarı çıkın nefes alın hem bebege hem size iyi gelir.
Kıyas yapmaktan hoşlanmıyorum ama 18 aylık olacaklar ikizlerim var. Nası zorlandıgımı tahmin edin dışarı bile cıkıp hava almak istesem yanımda biri olmadan imkansız gibi bişey. Bu kadar karamsar, başkasına sabır küpü, nazlanan bi insan olmadım, olamadım. Bakış açınızı biraz değiştirmeyi ve eşini salmayı deneyin

Okurken daraldim yks paragraf sorusu gibi daha tuhaf parça parça tam olarak anlatılmak istenen belli değil belirsiz. Kendi kendine nazlanmis triplenmissiniz anlatırken. Bir tek gördüğüm işten yorgun gelen adamın bebeğine bakıp ilgilenmesi boş gününde temizlik yapması ne yapsın daha ?
Siz ne istiyorsunuz hanımefendi ne istediğiniz anlaşılmıyor ki kesik kesik bir yerde koca degilsin falan yazmışsınız birde yüzüğü aticam yoksa kaale alinmam gibi saçma sapan şeyler anlayan varsa helal olsun.

Haklısnız aslında ama elimde değil. Kızçeyi uyusun diye gündüz 4 de uyandırdım yine 1 e kadar sık sık uyandı defalarca ya tuvaletten kalktım ya diş macunuyla geldim ya da bi sıcak kahve içicekken sinirden ocağını altını kapattım dikkatim dağıldı diyede dersi bıraktım. O sırada uyuyan kocamda gözüme çarpıyor napıyım. Bende kendimi oflarken buluyorum. Tek istediğim bi işimi sakince birşeye koşmadan yapabilmek

Evet siz de bu kısımda haklısınız ama malesef cocuklar büyümeden o işler hep koştur koştur olacak bunu kabul ederseniz biraz daha huzurlu olursunuz. Ama burda eşinizin bir kabahati yok adam işten gelip çocukla da ilgileniyor, ilgilenmese siz haklısınız diyecegim o işe gidebilmesi kendini toparlayabilmesi için uykuya da ihtiyacı var bence bu konu da birqz alttan almalısınız. Her seyden elini ayagını cekse gözüne batması cok normal diyecegim ama adam elinden geleni yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…