Eşime git başkalarıyla yat dedim.. Bu adam ne yapsa haklıdır…..

19 Ağustos Salı konunuzdan :

Eşinizi gerçekten sevmiyor veya karşı cinse fazla cinsel çekim duymuyor olabilir misiniz ? İstedikleriniz evlilik ve çocuk olup, bunları elde edince eşinizi değersiz görüyor olabilir misiniz ? Ben bu sözlerin ağzınızdan bilinçsiz çıktığını düşünmüyorum. Eşinizden bir şekilde kurtulmak istiyor olabilir misiniz ? Şu şartlarda boşanmak isteseniz, çoğu insan sizi suçlayabilir çünkü.

Adam şu anda cinsel hayatın yokluğu vb nedeniyle boşanmak istese haklı olur.

Siz de bu tip laflarla adamın dışarıya yönelmesini ve haklı nedenlerle boşanma davası açıp, adamdan tazminat ve nafaka alıp, üstüne de mağdur eş sıfatına ulaşmak istiyor olabilir misiniz ?

Umarım adam geç olmadan durumun farkına varır ve düzgünce kendi yoluna gider.

insan çocuk yapmak için evlenmez
insan ömrünü sevdiği insanla beraber geçirmek için evlenir
çocuk işin bonusu
evlenince bu kendinden vazgeçen eş olmaktan vazgeçen hizmetçi usta anne ev hanımı vs olan kadınları anlamıyorum ben
sonra boşanınca hiç sorun yoktu diyorsunuz
sorunun aslı sizsiniz de işte

İşten kaynaklı mı diye düşünüyorum yorgunluk...
Ben çalışmıyordum yorgunda değildim başlarda harikaydı hatta ondan çok ben istekliydim sonra sonra kaçar oldum.Canınızı bir şeylere sıkıyor olabilir misiniz gizli depresyonda olabilir.Ben depresyondaydım buna bağlıyorum sebebini

AYYYH ilişki istemeyen, cinsellik sevmeyen, kocasını beğenmeyen, sırf yaşım geldi evlenip çocuk yapayım diye evlenen herkesin evliliği gönlüne göre olur umarım. Siz artık onu dile de dökmüşsünüz. Böyle insanların hakkına gireceğinize keşke boşanıp yolunuza baksanız. (sadece siz değil genel böyle olan kadın erkek herkes için genel duamdır)

Kesinlikle katılıyorum çocuktan sonra bi adamlar tam plaketlik

Düzeltilebilir bir durum
kesinlikle katılıyorum, harika tespit muhteşem cevap...

Eşini beğenmiyorsun bence yani çekim duymuyorsun. Aksi halde ben öyle miyim demezdin.Sence seks görevin.Aşk,tutku yok gibi sizde ama adam da var.Benim düşüncem tabi haksız olabilirim.Belki bunaldınız sadece ve geçecek

Çocuk var sevişemiyoruz olayını ben bir türlü anlayamayacağım. 3 çocuğum var hepsi de küçük ama akşam uyuyorlar sabaha kadar vakit bize kalıyor. Sonra vur patlasın çal oynasın yani
Asıl o çocuklar ergen, yetişkin olunca sevişilmiyor,en güzel zamanları heba etmiş konu sahibi birde çok sevişince orospu olunuyormuş,ne çarpık zihniyet.....

Asıl o çocuklar ergen, yetişkin olunca sevişilmiyor,en güzel zamanları heba etmiş konu sahibi birde çok sevişince orospu olunuyormuş,ne çarpık zihniyet.....
Oğlum 7.5 yaşında, yaz dönemi ısrarla erken yatmıyor. Uyumasını beklerken karı koca uyuyakaliyoruz bebekken daha kolaydı gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…