- 16 Haziran 2011
- 16.567
- 73.388
- 798
- Konu Sahibi elahanim34
-
19 Ağustos Salı konunuzdan :Kızlar günaydın. Çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim…
Eşimle sabah uyandık. İşe gitmeden önce bana akşam erken gel istersen özledim takılırız dedi. En son 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Bende bir anlık sinirle ‘kendimi or… gibi hissediyorum git başkalarıyla yat’ dedim. Bir anlık ağzımdan çıktı.
Böyle dememin sebebi eşim 2 3 günde bir istiyor. Ben çalışan bir anneyim 08:30 17:00 3 yaşında bebek de var. Yoruluyorum. Ev işlerine ara ara yardım ediyor her zaman olmasada. Çocuğu götürüp getiriyor.
Eşim aşırı kırıldı, yaşlarımız 33 ben 31 eşim. Karı kız ortamı yok. Şirketi var çevresinde çok genç kız oluyor ama odak noktası benim. Ben ise ona göre daha az teması seviyorum. Dilimden bu çıkmamalıydı……
Kızlar iyi geceler diliyorum.
Güzel bir forum sitesi ve problemimi bende paylaşmak istiyorum. Kısa cümleler ile eşimi anlatmak ve problemimi paylaşmak istiyorum.
Ben sabit gündüz çalışıyorum. Eşim Ayın 10 günü gece çalışıyor diğer günler evde oluyor geceleri.
- Ben 33 eşim 31 yaşında.
- Pandemi döneminde tanıştık 3 ay sevgililik 6 ay nişanlılık sürdü.
- Şimdide 4 yıldır evliyiz.
Kendisi iki işle uğraşıyor. Maddi problemimiz yok, işim evime 10 dakika mesafede. Eşim genellikle çocuğumuzu kreşe bırakıp alır. O mesaide olursa ben alırım.
Eşimin dünyası tamamen iş, cinsellik, yemek yemek üzerine. Arkadaşlarını seçer, herkesle muhatap olmaz. Genellikle iş çerçevesinde olur çevresi. Hani gel karavan alalım 2 3 gün doğada kalalım değilde 5 yıldızlı otelde kalalım her gece cinsellik yaşayalım gündüzde arabayla gezelim, bir yerlere gidelim yiyelim içelim ama kadınsız yani sensiz tatil olmaz der. Eşimle takılayım, erkek arkadaşla ne işim var sürekli der. Hani erkek arkadaşlarıyla çıkıpta tatile gitmez yada sık görüşmez. İşte de olsam beni 3 kere arar, mesaj atar sohbet etmeye çalışır.
Ben ise, onun kadar aşırı temas sevmiyorum. Bende pek arkadaşlarımla aşırı görüşmem belirli 2 3 kişi dışında. Haftada 1 yada 2 cinsellik yeterli olur diyen tiplerdenim. Eşimede bazen çık git arkadaşlarınla diyorum ama adam sürekli peşimde :)
Problemimiz eşim teması seviyor sarılma, öpmek gibi. Ayrıca 1. gün ilişkiye giriyorsak 3. Gün tekrar istiyor. Bende bazen red ediyorum. Aşırı bozuluyor. Bu durum benim iş hayatımı etkiliyor diyor. 3 4 gün yapmayınca seni düşünüyorum sürekli diyor. Çevresinde bayanda çok fazla iş icabı ama şu ana kadar bir yanlışını görmedim.
Arkadaşlar ben mi eşime karşı haksızlık yapıyorum. Yoksa eşimde mi problem var ? İş yerinde kızlarla özel konuştuk üstü kapalı. Haftada 1 gün diyorlar. Benim eşim haftada 4 civarı talep ediyor. Psikolojik destek alalım desem nasıl söylemeliyim kendisine ? Psikolojik desteğe gerek var mı ?
Siz kırıcı olmayan yorum yapın, başkalarının yorumlarıyla ilgilenmeyin.ne kadar kırıcısınız.
İşten kaynaklı mı diye düşünüyorum yorgunluk...Libidonuz düşük muhtemelen benimde öyleydi ilişkiye girmek zulüm gibiydi ve bu sorun hiç düzelmiyor bilginize
Ben çalışmıyordum yorgunda değildim başlarda harikaydı hatta ondan çok ben istekliydim sonra sonra kaçar oldum.Canınızı bir şeylere sıkıyor olabilir misiniz gizli depresyonda olabilir.Ben depresyondaydım buna bağlıyorum sebebiniİşten kaynaklı mı diye düşünüyorum yorgunluk...
İş, ev işi, yorgunluk sevişmeme bahanesi değildir ama. İnsan dinlenir sevişince. Sizin isteğinizde problem var.İşten kaynaklı mı diye düşünüyorum yorgunluk...
Kesinlikle katılıyorum çocuktan sonra bi adamlar tam plaketlikBiri dün sormuştu ben de sorcam.
Nerden buluyorsunuz bu adamları?
Hayır çocuktan sonra haftada bir üstüne çıkmak büyük lüks.
Birbirini soyma gibi fantastik kısımları atlamak zorunda kaldık misal.
Düz sevişmeye "Uyanmadan sevişebildik lan" oluyor insan.
Ben bu gayretli adamlara plaket, üstün başarı belgesi falan vermek gerektiğini düşünüyorum. Diğerleriyle bir tutmak büyük haksızlık.
Üstüne sizden çıkan söz
Bence sizin bilinçaltınızda cinsellikle ilgili sağlıksız düşünceler var.
Kesinlikle hayır,insan yapacak olunca ne yorgunluk ne çocuklar ne hamilelik ne lohusalık hiç biri bahane değil.İşten kaynaklı mı diye düşünüyorum yorgunluk...
Düzeltilebilir bir durumYorulduğunuzu guzellikle sakince konuşarak ifade edin, ev işlerinde daha çok yardımcı olmasını isteyin. Ama sözlerinize dikkat ederek. Talihsiz bir söz olmuş sizi seven eşiniz için.
Ayrıca 2-3 gune bir normal yani.
Asıl o çocuklar ergen, yetişkin olunca sevişilmiyor,en güzel zamanları heba etmiş konu sahibi birde çok sevişince orospu olunuyormuş,ne çarpık zihniyet.....Çocuk var sevişemiyoruz olayını ben bir türlü anlayamayacağım. 3 çocuğum var hepsi de küçük ama akşam uyuyorlar sabaha kadar vakit bize kalıyor. Sonra vur patlasın çal oynasın yani
Pessss!!!Eşinizin numarası var mı bir arkadaşa lazım da
Oğlum 7.5 yaşında, yaz dönemi ısrarla erken yatmıyor. Uyumasını beklerken karı koca uyuyakaliyoruzAsıl o çocuklar ergen, yetişkin olunca sevişilmiyor,en güzel zamanları heba etmiş konu sahibi birde çok sevişince orospu olunuyormuş,ne çarpık zihniyet.....
O sırada kocişkosunun şeysi olmak için bekleyen dertli ablalar + benAsıl o çocuklar ergen, yetişkin olunca sevişilmiyor,en güzel zamanları heba etmiş konu sahibi birde çok sevişince orospu olunuyormuş,ne çarpık zihniyet.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?