Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu keşke müökün olsa o kadar büyük bir şüphe var ki istemez yansıyor ilişkimize

Tarihin ayrıntılı faturasını talep edeceğim eşim telde falan konuşmadık bi kaç mesaj aynı gün o da diyor eşim de sizin dediğinizi söylüyo benim adımı kaydedip başkasından da atabilir numaramu isim gibi de kaydedebilir falan diyor

Eşimin telini didik ettim google aramalarında yalnızca küfürden ceza alır mıyım tarzı şeyler aratılmış bir de tahrikle küfür cezası gibi aramalar var başka da bi şey bulamadım

benim mesjla söylediklerini arasında bağlantı kuramadım :) galiba yanlış oldu

Savci bunu dusunmemis midir sizce? Ekran goruntuleri dosyaya konuluyor ama mesajlar elektronik bir cihazda inceleniyor. Savci ceza sucu degeri gormus ki davasini acmis.

Butun delil degil diyen arkadaslara hitaben suc kisinin kendisine karsi ve elektronik ortamda islenmisse elbette ki delil olarak sayilir. Yoksa nasil suc tespit edilecek? Delil olarak sayilmasa hepimiz istedigimizi yazip, tehdit kufur edelim ve delil degil diyelim mumkun mu boyle bir sey?

Esiniz suclu ya da degil diyemem ama ben olsam tarafsiz bir avukat isterim (esinizin arkadasi olmasin) ve is arkadaslarinin dediklerine asla inanmam ozellikle erkekse. Erkekler arasinda aman yenge duymasin olaylari oluyor, yalan soyleyebilirler size.

Biz bir arkadaşımız için avukata danışmışdık ve mesajların delil olarak kabul edilebildiğini söylemişdi, eğer sizin durumunuzda kabul edilmiyorsa vardır bence bir iş bunun içinde.

Olayın 15 günde bittiğini eşi söylüyor yalnız. Belki çok daha uzun sürdü.

bildiğim kadarıyla normal mesajlar delil olarak kullanılabiliyor ama whatsapp görüşmeleri özel bir şirket tarafından yönetildiği için delil olarak kullanılamıyor hatta whatsapp ta uçtan uca şifreleme kullanıldığı için sözleşmede vardır ve whatsapp bile gönderilenleri okuyamayacağına temin eder. her şekilde hemen yargılamadan sakince karar vermek gerekir başka bir avukata danışabilirsiniz onlar bu durumlarla daha sık karşılaştıkları için daha doğru bir bilgi verebilir

Harika bir yorum diyecek tek soz bile yok..eşinize iftira atiyolar diyenler fazla polyanna

Aslında şahsi bilgileri kapatıp, celbi buraya koysa, avukat arkadaşlar çok daha net bilgi verirler.
O kağıtlarda yazılan terimlerin anlamlarını biz bilemeyiz.

Kesinlikle
İş yerinde deneyimli erkek elemanı stajer kiz için harcamiyorlar
ve çoğu patron müdür erkek olduğu için erkek çalışanı koruyor erkeğin elinin kiri deyip geçiyor
Senelerce aynı iş yerinde olup defalarca kadın işçileri taciz etmiş bir adam vardı en sonunda kadının tekinin kameraya almasiyla ortaya çıktı
Kadın müdürüne izletmişti görüntüleri yine kovulan kadın oldu

Erkekler kadinlar gibi değil ne pislik yapmış olursa olsun birbirinin arkasını kollarlar
Hele birbirlerinin sirlarini biliyorlarsa aralarinda ahbap çavuş ilişkisi varsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…