- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
- Konu Sahibi strawberry111
-
Neden diye sorucam sadece. Neden bu kadar verici oldunuz?
Tamamen iyi niyet yoksa bunları yaparkende kendimi sorgulardım hep acaba doğrumu yapıyorum diye. Birde çevremde ne kadar durumu kötüde olsa insanlar çoçuklarını evlendirirken bişeyler yaparlar. Bende öyle sandım içlerine girince anladım ama geç oldu
Başta yapamadıklarınızın şimdiye hiç bir etkisi olmaz.
Neden illa ki bununla evlenmek istediniz ?
Cidden bu evlenme merakı kadınların başının belası.
Siz eşinize ne deseniz ne yapsanız kifayetsiz.
Evlenmeye bu kadar meraklı birisi bana göre boşanamazda.
Allah sabır versin diyorum sadece.
Ama bunu evlenirken biliyordunuz.Maddiyat önemli değil, önemli olan insanlık deriz ya hep bende böyle düşünenlerdenim. Kayınvalidem öyle davranmasa inanın yaptıklarıma pişman olmazdım. Maddiyattan çok görmüş geçirmişlik görgü önemli maalesef bunlarda o yok
Evlenirken çok fedakarlık yapacak olan gelin adayları bunu okusun.
Daha yeni bir konu vardı hatta kızın ailesi izin vermiyormuş.
EVLENMEYİN.
Size yorumumda Allah yardımcınız olsun eşiniz anlar ama çok zaman geçer.
Ben paramla 3 -5 kişi daha gezdirip tozdurup yemek yedireceksem yanlız tatile giderim daha iyi.
Hakliyken bile esinizin bunu gormek istememesi kotuymus...
Bende 7 yillik evliyim ayni seyleri yasadim
Eşimin mantığı onun hatrına senede bir 10 gün katlanacakmışımBen bir sürü fedakarlık yaptım benim için neden kimse bişeye katlanmıyor diyorum ama kendimi yormaktan başka bir işe yaramıyor.
Boşanma davası açarsanız boşanmak istiyorsunuz demektir. Düz teperse boşanırsınız ama ters teperse ne olur bilemedim
bende öyle diyorum 40 türlü tiribini çekiyorum bunu söylediğimde.Kendi gidip gorsun anasini babasini siz gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?