Eşime karşı içim soğumuyor..

Peki siz nasıl bir tepki verirsiniz bebeğinize öyle bi şey yapılsa bana söyler misiniz bana ışık olursunuz belki

Peki siz nasıl bir tepki verirsiniz bebeğinize öyle bi şey yapılsa bana söyler misiniz bana ışık olursunuz belki
Ve yeğenler aşırı gıcık şımarıksa
bir de iyi korumak derken mesela ne yapabilirim yanında oturuyorum bi anda yaptı mesela, kucağımda tutsam elimden alıyorlar çocukları da gelip bu tür şeyler yapabiliypr

Eşinle alakasi yok ki verdigin örneğin. Esin hakikaten bisey diyemez burda. Kaynananla aranda gecen bi olay yok mu?

Aynısından 1 tane ben de var.
Ben sizi çok iyi anlıyorum, kimse ailesini değiştirsin , gitsin onları kırsın geçirsin demiyor, sadece karıcım evet sen burada doğru hissediyorsun, kırılmakta haklısın , evet burada yanlış yapılmış ama napalım aile işte, gibi gibi anlaşıldığını hissetmek istiyor. Kendisini herşeyi yanlış anlayan salak yerine koyulmuş hissetmek ve hep ailesini koruyor düşüncesi evliliği temelden sarsıyor.
Biz 15 seneyi devirdik bu şekilde, şuan hiçbiri ile konuşmuyorum ve bunun tek suçlusu eşim, çünkü onlar ne yaparsa yapsın ben anlaşıldığımı hissetseydim idare ederdim.
Tabi sizin işiniz daha zor haftada bir görüşmek durumundaymışsınız, bir şekilde daha az görüşmenin ve kendi hayatınıza bakmanın odaklanmanın yolunu bulmalısınız. Varsın eşiniz size hak vermesin, o zaman da kendi bakış açınızda kendi tavrınızı ve yolunuzu ailesine karşı çizeceksiniz ve eşiniz de katlanacak yapacak birşey yok.

Umursamayıp onların dilinden cevap vermek lazım

Yeterli değil mi bu örnek 26
Açıkçası bana yeterli gelmedi. Eşimin annesi böyle bir şey söylese sarkık olmasından iyidir anne deyip imalı bi bakış atar geçerim, eşime taşımam bile.

Açıkçası bana yeterli gelmedi. Eşimin annesi böyle bir şey söylese sarkık olmasından iyidir anne deyip imalı bi bakış atar geçerim, eşime taşımam bile.
Ahhshahs valla sezaryen sonrası mal olmuştum keşke öyle deseydim

Densiz manyak. Bence bu tarz zirvaliklara kendin cevap vermelisin. Ya da hic cevap verme kafanı cevir. Esinden bekledikce hic gelmeyecek.
Ya aslında bunu aylar sonra söyledim ailem seni çok seviyor falan diye saçmalıyor da ben de sevse böyle bi şey demezdi demiştim o da kötü niyetle dememiştir yaaaa demişti

Ya aslında bunu aylar sonra söyledim ailem seni çok seviyor falan diye saçmalıyor da ben de sevse böyle bi şey demezdi demiştim o da kötü niyetle dememiştir yaaaa demişti
Salaga yatmis o da. Ayni apartmanda misiniz? Her hafta görüşmek cok fazla. Kendi ailem de olsa gözüme batmaya baslarlar benim sahsen.

Salaga yatmis o da. Ayni apartmanda misiniz? Her hafta görüşmek cok fazla. Kendi ailem de olsa gözüme batmaya baslarlar benim sahsen.
Yok aynı apartman değil hafî gidelim denilip gidiliyor. Yemeğe gelin diyorlar gidiyoruz yok desem daha büyük kavga çıkar değişik.

Yok aynı apartman değil hafî gidelim denilip gidiliyor. Yemeğe gelin diyorlar gidiyoruz yok desem daha büyük kavga çıkar değişik.
Bu daha buyuk sorun bence. Kucuk bebegin var senin surekli ne isin var disarlarda. Kendi evinin düzeni bozulur. Her hafta gorusmek cok. Onu bi ayda bire cekseniz daha kiymetli olursunuz hem.

Bu daha buyuk sorun bence. Kucuk bebegin var senin surekli ne isin var disarlarda. Kendi evinin düzeni bozulur. Her hafta gorusmek cok. Onu bi ayda bire cekseniz daha kiymetli olursunuz hem.
Küçük bebeğim var mesela çat kapı 7.30 gibi haber verilip bana da geliniyor

Size hak vermemesinin sebebi sizin ailesini kötülüyor olmanızdır. Aile sürekli kötülendiğinde ister istwmwz herkes defansa geçer. Niyetiniz nedir tam olarak? Eşinizle mutlu olmaksa bunun yolu hep aynı nedenle tartışmak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…