Peki siz nasıl bir tepki verirsiniz bebeğinize öyle bi şey yapılsa bana söyler misiniz bana ışık olursunuz belkiBebeğim var. Bazen 3-4 yaşındaki çocuklarla bir araya geliyor, o dönemlerde çocuklardan bazıları zarar vermeye meyilli olabiliyor. O yüzden iyi korumak gerekiyor. Burada eşlerden bir beklenti içine girmek bana mantıksız geliyor.
Sizin eşinizden beklentiniz nedir onu anlayamadım. Eve geldiğinizde 3 yaşındaki çocuğu eşinize neden şikayet ediyorsunuz? Ve eşinizden ne demesini bekliyorsunuz?
Ve yeğenler aşırı gıcık şımarıksaPeki siz nasıl bir tepki verirsiniz bebeğinize öyle bi şey yapılsa bana söyler misiniz bana ışık olursunuz belki
bir de iyi korumak derken mesela ne yapabilirim yanında oturuyorum bi anda yaptı mesela, kucağımda tutsam elimden alıyorlar çocukları da gelip bu tür şeyler yapabiliyprBebeğim var. Bazen 3-4 yaşındaki çocuklarla bir araya geliyor, o dönemlerde çocuklardan bazıları zarar vermeye meyilli olabiliyor. O yüzden iyi korumak gerekiyor. Burada eşlerden bir beklenti içine girmek bana mantıksız geliyor.
Sizin eşinizden beklentiniz nedir onu anlayamadım. Eve geldiğinizde 3 yaşındaki çocuğu eşinize neden şikayet ediyorsunuz? Ve eşinizden ne demesini bekliyorsunuz?
Eşinle alakasi yok ki verdigin örneğin. Esin hakikaten bisey diyemez burda. Kaynananla aranda gecen bi olay yok mu?Peki siz nasıl bir tepki verirsiniz bebeğinize öyle bi şey yapılsa bana söyler misiniz bana ışık olursunuz belki
Doğumda aaa göğüslerin de hamilelikte hiç gelişmemiş yazık demesiEşinle alakasi yok ki verdigin örneğin. Esin hakikaten bisey diyemez burda. Kaynananla aranda gecen bi olay yok mu?
Umursamayıp onların dilinden cevap vermek lazımAynısından 1 tane ben de var.
Ben sizi çok iyi anlıyorum, kimse ailesini değiştirsin , gitsin onları kırsın geçirsin demiyor, sadece karıcım evet sen burada doğru hissediyorsun, kırılmakta haklısın , evet burada yanlış yapılmış ama napalım aile işte, gibi gibi anlaşıldığını hissetmek istiyor. Kendisini herşeyi yanlış anlayan salak yerine koyulmuş hissetmek ve hep ailesini koruyor düşüncesi evliliği temelden sarsıyor.
Biz 15 seneyi devirdik bu şekilde, şuan hiçbiri ile konuşmuyorum ve bunun tek suçlusu eşim, çünkü onlar ne yaparsa yapsın ben anlaşıldığımı hissetseydim idare ederdim.
Tabi sizin işiniz daha zor haftada bir görüşmek durumundaymışsınız, bir şekilde daha az görüşmenin ve kendi hayatınıza bakmanın odaklanmanın yolunu bulmalısınız. Varsın eşiniz size hak vermesin, o zaman da kendi bakış açınızda kendi tavrınızı ve yolunuzu ailesine karşı çizeceksiniz ve eşiniz de katlanacak yapacak birşey yok.
Başka verebileceğiniz örnek var mı? Bir de kaç yaşındasınız?Doğumda aaa göğüslerin de hamilelikte hiç gelişmemiş yazık demesi
Yeterli değil mi bu örnekBaşka verebileceğiniz örnek var mı? Bir de kaç yaşındasınız?
Açıkçası bana yeterli gelmedi. Eşimin annesi böyle bir şey söylese sarkık olmasından iyidir anne deyip imalı bi bakış atar geçerim, eşime taşımam bile.Yeterli değil mi bu örnek26
Ahhshahs valla sezaryen sonrası mal olmuştum keşke öyle deseydimAçıkçası bana yeterli gelmedi. Eşimin annesi böyle bir şey söylese sarkık olmasından iyidir anne deyip imalı bi bakış atar geçerim, eşime taşımam bile.
Densiz manyak. Bence bu tarz zirvaliklara kendin cevap vermelisin. Ya da hic cevap verme kafanı cevir. Esinden bekledikce hic gelmeyecek.Doğumda aaa göğüslerin de hamilelikte hiç gelişmemiş yazık demesi
Ya aslında bunu aylar sonra söyledim ailem seni çok seviyor falan diye saçmalıyor da ben de sevse böyle bi şey demezdi demiştim o da kötü niyetle dememiştir yaaaa demiştiDensiz manyak. Bence bu tarz zirvaliklara kendin cevap vermelisin. Ya da hic cevap verme kafanı cevir. Esinden bekledikce hic gelmeyecek.
Yaşamak bu değilYaaa haftada 1 cümbür cemaat
Salaga yatmis o da. Ayni apartmanda misiniz? Her hafta görüşmek cok fazla. Kendi ailem de olsa gözüme batmaya baslarlar benim sahsen.Ya aslında bunu aylar sonra söyledim ailem seni çok seviyor falan diye saçmalıyor da ben de sevse böyle bi şey demezdi demiştim o da kötü niyetle dememiştir yaaaa demişti
Yok aynı apartman değil hafî gidelim denilip gidiliyor. Yemeğe gelin diyorlar gidiyoruz yok desem daha büyük kavga çıkar değişik.Salaga yatmis o da. Ayni apartmanda misiniz? Her hafta görüşmek cok fazla. Kendi ailem de olsa gözüme batmaya baslarlar benim sahsen.
Bu daha buyuk sorun bence. Kucuk bebegin var senin surekli ne isin var disarlarda. Kendi evinin düzeni bozulur. Her hafta gorusmek cok. Onu bi ayda bire cekseniz daha kiymetli olursunuz hem.Yok aynı apartman değil hafî gidelim denilip gidiliyor. Yemeğe gelin diyorlar gidiyoruz yok desem daha büyük kavga çıkar değişik.
Küçük bebeğim var mesela çat kapı 7.30 gibi haber verilip bana da geliniyorBu daha buyuk sorun bence. Kucuk bebegin var senin surekli ne isin var disarlarda. Kendi evinin düzeni bozulur. Her hafta gorusmek cok. Onu bi ayda bire cekseniz daha kiymetli olursunuz hem.
Ay yok artık hiç çekilir değil buKüçük bebeğim var mesela çat kapı 7.30 gibi haber verilip bana da geliniyor
Millet birbirinin kicinda durmaya ne merakli ya. Bunlar hep hobisizlik. Kendi hayatlari yok. Sizinkinin ustunden yasiolar.Küçük bebeğim var mesela çat kapı 7.30 gibi haber verilip bana da geliniyor
Size hak vermemesinin sebebi sizin ailesini kötülüyor olmanızdır. Aile sürekli kötülendiğinde ister istwmwz herkes defansa geçer. Niyetiniz nedir tam olarak? Eşinizle mutlu olmaksa bunun yolu hep aynı nedenle tartışmak değil.Eşimle her tartışmamızın sebebi ne olursa olsun ailesini her olay haklı görmesi ama her olayda. Anneme anlatsam yapacak bi şey yok tüm erkekler böyle, babam da öyleydi bak şimdi ne oldu diyecek. Ben kaldıramıyorum baktığımda onun için değersiz olduğum aklıma geliyor. 4 yıldır bir olayda bile haklı görmedi bir olayda bile. İçim acıyor. Bunu unutmanın bir yolu yok mu tamlamanın siz umrumda değilsiniz gibi davranmanın lütfen akıl verin onlar yüzünden tüm özgüvenim gitti. Çünkü kendi kendime sen her şeyi yanlış anlıyorsun sen sorunlusun diyorum(çünkü her tarışmada sen haksızına dönüyor olay). Çocuğum var evliliğimi sürdürmek istiyorum ama onun ailesine olan bu tavrı her olayda önde tutması soğutuyor. Yok mu unutmanın bir yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?