Eşime Karşı Sergilediğim Tutum Hatalımıyım Sizce ??

Benzer sorun bizde de var, çocuğumuz yok ama çok yoğun çalışıyoruz, eskiden erkenden kalkardık h. sonları eşim istekli oluyor sabahları, şimdi ben genelde uyuyakalıyorum bakıyorum adam saatler önce kalkmış...Hep ben başlatıyorum gibi oldu artık, sanki beni istemiyor gibi.

Neyse konuyu bölmeyeyim...

Haklisin tabikide. Yani iki tarafta adim atabilir ama surekli kadinin istemesi bence gurur kirici bisy. O gelmdn gitmeyn derjm bi sure

:)
Bence istemiyor değildir.
Yorgunluğunuzdan adam yanaşamıyordur.
Olumsuz düşünmeyin

Şaka mısınız ya ?
Duşa neden tek giriyorum diye dert yanıyorsunuz
Bu kadarı da yansıtmak pes yani

İyi de 2 günde bir duşa giriyorum diyormuşsunuz, 2 günde bir birlikte oluyorsanız eşinizin size gelmesine fırsat vermemişsiniz ki..
Bence gereksiz yere atar yapmışsınız, duş=ilişki diye alıştıran sizsiniz, şimdi dert yanıyorsunuz..

Sen istedin ben istedim diye tartışmak nedir? Hiç bir zaman böyle birşey için kendime kural veya sınır koymadım.

Eşim birşeyleri istediği zaman gözünün içinden bakışlarından anlarım İlla gelip sarılıp öpüp koklamasına aleni belli etmesine gerek yok.
Bende aynı şekilde ufak sinyal veririm o da çözer.

Bence böyle ortamı germeyr bunu bir kuralmış gibi görmeye prensiplere dayandırmaya hiç gerek yok.

Cocuk uyanmiyor mu yav bir dusta iki ciplak bebe uyansa aglasa ayy benim kabusum

Benim eşim diyorki, ben herzaman hazırım ama sen herzaman müsait olmuyorsun ;o zaman da hevesim kursağımda kalıyor (regl olduğumda) diyor

Bu durumda bundan sonra ki ilk yakınlaşmayı ilk adımı ondan bekle ama sonrasında bu şekilde diretmene gerek yok bence canım eşin anlayışlı ve senin uygun olduğun zamanı bekliyor bu çok iyi bi şey
Anlayışsız eşler var canı nezaman istese kadını düşünmüyor olmayınca sürat asip tartışma çıkartıyor öylesi daha kotu inan ki

Yani asıl sorun şu sadece cinselliği duşa bağlamak bence adam da alışmış birazdan gelir duş alıcam der zaten o şekilde birlikte oluruz diye düşünüyor büyük ihtimal. Erkeklerin beyni bizim gibi değil tatlım çok daha dümdüz. Bu yüzden ilişkinize biraz heyecan getirin bence. Mesela doğru zamanda duşunuzu alın sessiz sakin sonra sevdiği kıyafetleri sevdiği parfümü sıkın ve yakınlaşın böylece duş dışında da birlikte olabileceksiniz hem de eşiniz de farklılığı görüp heyecanı hissedip o da zaman kollayacaktır. Yoksa yazık ilişkilerde cinsellik böyle böyle bitiyor. Tavır yapmayın kurtarmaya çalışın

Bence abartmışsın. Kimin dediğinin ne önemi var ki :/ erkekler genelde istekli oluyor. Gidip ben bi kac cilve yaparim sonra o da katılır. Sen mutluluğuna bak bosver kim gelmiş kim gelmemiş.

Cocuk uyanmiyor mu yav bir dusta iki ciplak bebe uyansa aglasa ayy benim kabusum
Aslında birlikte duşa girmiyorlarmış anladığım kadarıyla. Konu sahibi duşa gireceğim deyince eşi ben de geliyorum deyip, duştan önce ifadesini alıyormuş

Öbür türlü de duş alıp yatsanız, ondan sonra adam “sırnaşsa” diyeceksiniz ki peşpeşe iki defa duş almak zorunda kaldım

Fazla planlısınız bu tür yakınlaşmaların spontane gelişmesi taraftarıyım

Evlenmissiniz cinsellik yaşıyorsunuz çocuğunuz bile var ama hala cinsel yaşamda bile imalar, mesaj vermeli konusmalar... Çok komik bulduğum eylemler bunlar. Sevişmek isteyen insan eşine bile sevişmek için doğrudan sokulamiycaksa ne anlamı var karı koca olmanın. Seviselim diyin sevisin bu kadar dolambaca gerek var mi

Kırılmamanızı temenni ederek şunu soracağım; gün içinde terliyor musunuz? Eşiniz çok titiz biri mi? Size sadece duş alacağım deyince yaklaşma sebebi bu olabilir mi? Sürekli sizin adım atmanız normal değil. İstekli biri mi değil acaba o da bir ihtimal. Siz söyleyince aklına geliyor "duş" işaret oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…