Eşime Karşı Sergilediğim Tutum Hatalımıyım Sizce ??

Eşiniz demiyor mu size hiç ,ben duşa gireceğim ,diye.

O önce girecek olacak olunca ne oluyor ?Siz de mi dur tek girme diyorsunuz ? Ya da o da sizin gibi duşa gireceğim dedikten sonra bekliyor mu ;dur yalnız girme demenizi ?
Spontane gelişen bi sevişmeler hiç mi olmuyor ?

Benim anlamadığım ,ben olsam ben banyoya giriyorum diye seslenir hemen duşuma girerim .”Ben duş alacağım “diye seslenip gidip yatak odasına oturup bekliyor musuz ??

Görev gibi olmuş şöyle bi hayal ettim de çok fena:)) .Bir de adama tutup sitem etmişsiniz hiç cazipliğiniz kalmamış .

Bunun yerine hazırlnsıp seslenin hayatım ben duşa giriyorum sen çocuğu dinle olur mu vs yani illa ki duşa girdiğini haber etmek zorunda isen ona bu şekilde duyurabilirsin ;ben hazırım hadi der gibi olmaktan ziyade.

Onun ki artık ,dur duş almışken cinsellikte aradan çıksın gibi olmuş .

Ne olacak, ne fark eder ki. Ben vajinismus tedavisi oldum, bazen sirf ara açilmasin yine sorun yasamayayim diye teklif ediyorum. Herhalde cogu zaman da ben teklif ediyorumdur ama hic hesaplamam o 3 kere yaklasti ben 5 diye.

Eşinizin ne suçu var ki. duşa girerken hep siz çağırmışsınız adamda bu şekilde alışmış. Bence siz abartmışsınız.

Aynı sorunlar bendede var sebebini cozemıyom adam cinselliği hiç aramıyor hiç bir beklentisi yok 10 15 günde acaba bende sogudum yaklaşmak gelmiyor içimden kadınlıgını unutturuyolar karı kocadan çok kardeş gıbıyız

Dus aranizda sifre olmus.
Dusa giriyorum demeden yani sifreyi soylemeden gidin yanina oturun bakalim yaklasiyor mu.
O zaman anlarsiniz durumu.
Ama soyleyim adami kodlayan sizsiniz, surekli ayni cumleyi kurarak onu buna alistirmissiniz.

haha canm vallahi güldürdün beni yok o şekilde beklemiyorum.
biz zaten çalışıyoruz bazen başımızı kaşıyacak vakitimiz olmuyor eşimin işi daha ağır ben bebegimi yatırdıktan sonra bebegim genelde 45 dakka sonra uyanıyor su içiyor geri uyut vs.. çok vakit geçiyor..
hani ben duş alıp yattıgım zaman zaten bebişden dolayı fırsat kalmıyor saat 12 oluyor bu sefer biz pert..
yani hazır banyo günümüz iken cinsellikte aradan çıkıverıyir ama ben istiyorm ki
mesela 2 günde bir duşa giriyorum değil mi yahut hadi 3 diyelim..
banyo yapmayacağım günler gelsin yanıma.. yahut bir oturup sohbet ederken yaklaşsın yada tv film seyredirken.. öyle daha hoş olmaz mı ? böyle görev gibi oluyor yani banyo günümde oda aradan cıktıgı için büyüsü bozuluyor
ben eşime duşa giriyorum sen cocuga bakar ol diyorum tek mi gireceksin =) kuru kuru grme vs diyor hep iyi madem diyorum =)
yatak odamıza geçiyoruz daha sonra ayrı ayrı duşa giriyoruz ama ben bu şekilde değilde eşimin normal zamanda yanıma yaklaşmasını istiyorum

Dus aranizda sifre olmus.
Dusa giriyorum demeden yani sifreyi soylemeden gidin yanina oturun bakalim yaklasiyor mu.
O zaman anlarsiniz durumu.
Ama soyleyim adami kodlayan sizsiniz, surekli ayni cumleyi kurarak onu buna alistirmissiniz.
peki bu alışkanlığı nasıl değiştirebilirim sizce bana yardımcı olabilirmisiniz ne yaparsam değiştir bu alışkanlık ben istiyorum ki duşa gireceğim zaman cinsselikte aradan cıkmasın..
normal bir zamanda otururken sohbet ederken tv seyrederken aniden yaklaşsın yanıma bir görev gibi olmasın istiyorum

haklısınız belkide olabilirim.. hani eşim de o yüzden benim duşa gireceğim günleri bekliyor olabilir değil mi.. girmişken boş girmesin mantıgından mı gidiyor ki acaba

peki bu durumu nasıl değiştireblirim ben istiyorum ki eşim normal bir zamanda otururken sohbet ederken tv seyredirken yanaşsın yanıma.. görev gibi olmasın

O zaman devreye eşinizi etkileme yolları girer. Siz gidin ilk önce eşinizle ilgilenin öpün ,sarılın,özlediğinizi söyleyin. Çiftler aralarında da illa ki belli bişeyler vardır ilişkiden önce yapılan. Siz en başta açık olun istediğinizi söyleyin her zamankinden daha ilgili ve sıcakkanlı olun. Kendiliğinden zamanla yanaşıp isteyecektir illa ki.

inşallah işe yarar sagolun =)

Sizde bir rutin gibi olmuş bu. Sonuçta öncesinde de sen müsait olmuyorsun. Adanın adım atmaya fırsatı olmuyor. Ama rahatsızlığını dile getirmişsin. En azından bu süreçte onun adım atmasını bekle. Ama bunu bir kavga gürültü haline getirmeden.

haklısınız belkide olabilirim.. hani eşim de o yüzden benim duşa gireceğim günleri bekliyor olabilir değil mi.. girmişken boş girmesin mantıgından mı gidiyor ki acaba
Olabilir bence.
Duşa gireceğimi söyleyince benim eşim de takılır bazen,"boşa gitmesin istersen" diye :))

Direkt çok sert çıkmışsınız.
Bence kırmayın böyle şeylerde birbirinizi.
Konuşmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…