Eşime Karşı Sergilediğim Tutum Hatalımıyım Sizce ??

Ponciginannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
692
374
53
34
Eşim ve ben çalışıyoruz 5 yıllık evliyiz bir evladımız var, çocuk olduktan sonra ve birde çalışınca evlilkte illa ki cinseli hayat sekkeye ugruyor, her zaman rahat olamıyor insan yorgunluk vs vs..
Neyse ben konuma geçmek istiyorum bizde durum şu şekilde ; ben bebeğimi uyutuyorum eşimin yanına gidiyorum ben duş alacağım diyorum..
eşim ; birlikte alalım tek gitme der.. böylece birlikte girmiş oluruz. kusura bakmayın biraz açık yazdım burayı.
bu kısır döngü hep böyledir.. eşimin bana gelip sırnaştığı zamanlarda vardır lakin tek tük bu zamanlar öyle sürekli olan bir durum değil . durum bundan ibaret olunca hep ilk adımı ben atıyormuşum gibi hissettim.
Dün bebeğimi uyuttum bu sefer eşimin yanına gidip birşey demeden direk duşumu aldım, tepkisini merak ettim eşim balkonda oturuyordu
Bu konu açıldı eşim imalı bir şekilde konuştu ve bende dedim ki ; bundan sonra senin yanına gelipde duşa gireceğimi dememe gerek yok bana yanaşmayana kusura bakma ama bende gelip de yanaşmam yada birşeyler söylemem
Demek ki sen beni istemiyorsun arzulamıyorsun vs dedim
eşim ; san ki hiç mi gelmiyoruz hiç mi sırnaşmıyoruz dedi ..
bende nadir dedim
bundan sonra benden de bir karsılık bulamassın sen tenezül etmiyorsun madem bende etmem artık , girer duşumu alır yatarım dedim.
Tamam sen haklısın öyle olsun madem dedi ve uyuduk..
Benim kızdıgım konu hep ben varıyorum yanına ; ona duşa gireceğim demem bile aslında birlikte girelim anlamına geliyor ama eşim bana hiç bu konuda durduk yere yaklaşmıyor bende böyle bir tutum sergiledim ve devam ettirmeyi düşünüyorum sizce hatalımıyım yoksa böyle devam etmelimiyim hanımlar ? artık ilk adımı kesinlikle atmamayı düşünüyorum madem o atmıyor ben neden atayım ki.

Belki eşiniz siz çocukla ilgilendikten sonra veya yorgun olabileceğinizi düşündüğünden müsait olmanızı bekliyordur..

Konuşmuşsunuz zaten bekleyin bakalım tutumu ne olacak?
ama hep böyle yapıyor bu seferde ben kendimi kötü hissediyorum illa ki benim gelip ben duşa gireceğim demem ile mi olacak yani.. inanın çok kırılıyorum kafama cok takıldı ve artık sessiz sedasız duş almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı birşeyler dank eder mi ki ?

ben mi abartıyorum ki canm sence..
ama hep ben gidiyorum yanına duşa gireceğim diye neden eşim gelmiyor hiç

Eşler arasında bu kadar prosedür olmamalı, ilk adımı atmak neden zorluyor ki seni o senin hayat arkadaşın, belki de yorgun olup olmadığını, istekli olup olmadığını kestiremiyor ve senin uygun olduğun zamanı bekliyor. Kaldı ki kendisi de hiç yaklaşmıyor değilmiş. Biraz daha ılımlı olabilirsin, erkekler düz varlıklar, bende ilgi istiyorum, biraz teşvik edilmek istiyorum, seni özlüyorum modunda sevgi dolu bir konuşma yerine neden trip atmak seçilir, sorunlu her zaman huzurlu yoldan çözmek daha iyi bence

daha önce sizin söylediğiniz gibi ılımlı konuşmaya çalıştım ama fayda etmedi..
neden hep ilk adımı ben atayım ki ? tamam o benim eşim ama o bunu düşünmüyor ise neden ben düşüneyim ki sizce

Bence de çok sorun yok,tek anlayamadigim şey sadece duşta mi beraber oluyorsunuz.yani mesela ben eşime duşa giriyorum der tamam derim yanıma geldi gekmedi hiç dert etmem.
yani söyle söyleyim ben duşa gireceğim günlerde gelir yanıma onun harici zaten gelmez acaba benim duş alacağım günleri beklemeyi alışkanlık haline mi getirdi ben mi yanlış düşünüyorum

İyi de bu sizin artık rutininiz olmuş. Duştan haber vermek yerine odayı da tercih edebilirsiniz :) Dönem dönem tek kisi baslatabilir iliskiyi sorun yok. Bu ay çocuk düşünüyoruz. Adamın peşinde dolanıyorum sürekli

Bir de sırnaşmak nedir ya? Daha güzel kelimelerimiz var.

Diyorum ya büyük bir sorun yok..
Biraz söylemeyin size ne zaman yaklaştığına bakın.
Adam zaten haklısın demiş.

Sadece duşta olması da ilginç gelmedi değil neyse?

eşler arasında ima etmeye beklentiye girmeye anlamasını beklemeye gerek var mı?
açıkça konuşulabilir bu..
rutin olması çocuk olunca normal ama..
prosedürler biraz tuhaf geldi bana.

şimdi erkekler kadın gibi oldu ciddiyim ben anlamıyorum

yani söyle söyleyim ben duşa gireceğim günlerde gelir yanıma onun harici zaten gelmez acaba benim duş alacağım günleri beklemeyi alışkanlık haline mi getirdi ben mi yanlış düşünüyorum
Dus diainda hiç yaklasmamasi değişik.cocuk uyanır diye mi cekiniyor.ya da fazla mı titiz takıntılı vs. Duşta bence çok da konforlu olmuyor.dus sonrası yatak tercihimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…