- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
ama hep böyle yapıyor bu seferde ben kendimi kötü hissediyorum illa ki benim gelip ben duşa gireceğim demem ile mi olacak yani.. inanın çok kırılıyorum kafama cok takıldı ve artık sessiz sedasız duş almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı birşeyler dank eder mi ki ?Belki eşiniz siz çocukla ilgilendikten sonra veya yorgun olabileceğinizi düşündüğünden müsait olmanızı bekliyordur..
Konuşmuşsunuz zaten bekleyin bakalım tutumu ne olacak?
ben mi abartıyorum ki canm sence..Ben adamın yaptığında bir şey göremedim canım
sizce böyle yaptıgım zaman o ilk adımı atmaya başlar mı dersiniz ?Evet fazla abartmadan devam edebilirsin çünkü büyük bı sorun yok gibi geldi bana.
ben mi abartıyorum ki canm sence..
ama hep ben gidiyorum yanına duşa gireceğim diye neden eşim gelmiyor hiç
daha önce sizin söylediğiniz gibi ılımlı konuşmaya çalıştım ama fayda etmedi..Eşler arasında bu kadar prosedür olmamalı, ilk adımı atmak neden zorluyor ki seni o senin hayat arkadaşın, belki de yorgun olup olmadığını, istekli olup olmadığını kestiremiyor ve senin uygun olduğun zamanı bekliyor. Kaldı ki kendisi de hiç yaklaşmıyor değilmiş. Biraz daha ılımlı olabilirsin, erkekler düz varlıklar, bende ilgi istiyorum, biraz teşvik edilmek istiyorum, seni özlüyorum modunda sevgi dolu bir konuşma yerine neden trip atmak seçilir, sorunlu her zaman huzurlu yoldan çözmek daha iyi bence
Döngü aynıysa birseylerin değiştiğini anlar. Sizde belirtmişsiniz zaten eşinize. Dikkate alacaktır.sizce böyle yaptıgım zaman o ilk adımı atmaya başlar mı dersiniz ?
Bazı şeyler rutine bağlanır, sen diyomussun öyle giriyormuşsunuz.ben mi abartıyorum ki canm sence..
ama hep ben gidiyorum yanına duşa gireceğim diye neden eşim gelmiyor hiç
yani söyle söyleyim ben duşa gireceğim günlerde gelir yanıma onun harici zaten gelmez acaba benim duş alacağım günleri beklemeyi alışkanlık haline mi getirdi ben mi yanlış düşünüyorumBence de çok sorun yok,tek anlayamadigim şey sadece duşta mi beraber oluyorsunuz.yani mesela ben eşime duşa giriyorum der tamam derim yanıma geldi gekmedi hiç dert etmem.
ama hep böyle yapıyor bu seferde ben kendimi kötü hissediyorum illa ki benim gelip ben duşa gireceğim demem ile mi olacak yani.. inanın çok kırılıyorum kafama cok takıldı ve artık sessiz sedasız duş almayı düşünüyorum sizce işe yarar mı birşeyler dank eder mi ki ?
Eşim ve ben çalışıyoruz 5 yıllık evliyiz bir evladımız var, çocuk olduktan sonra ve birde çalışınca evlilkte illa ki cinseli hayat sekkeye ugruyor, her zaman rahat olamıyor insan yorgunluk vs vs..
Neyse ben konuma geçmek istiyorum bizde durum şu şekilde ; ben bebeğimi uyutuyorum eşimin yanına gidiyorum ben duş alacağım diyorum..
eşim ; birlikte alalım tek gitme der.. böylece birlikte girmiş oluruz. kusura bakmayın biraz açık yazdım burayı.
bu kısır döngü hep böyledir.. eşimin bana gelip sırnaştığı zamanlarda vardır lakin tek tük bu zamanlar öyle sürekli olan bir durum değil . durum bundan ibaret olunca hep ilk adımı ben atıyormuşum gibi hissettim.
Dün bebeğimi uyuttum bu sefer eşimin yanına gidip birşey demeden direk duşumu aldım, tepkisini merak ettim eşim balkonda oturuyordu
Bu konu açıldı eşim imalı bir şekilde konuştu ve bende dedim ki ; bundan sonra senin yanına gelipde duşa gireceğimi dememe gerek yok bana yanaşmayana kusura bakma ama bende gelip de yanaşmam yada birşeyler söylemem
Demek ki sen beni istemiyorsun arzulamıyorsun vs dedim
eşim ; san ki hiç mi gelmiyoruz hiç mi sırnaşmıyoruz dedi ..
bende nadir dedim
bundan sonra benden de bir karsılık bulamassın sen tenezül etmiyorsun madem bende etmem artık , girer duşumu alır yatarım dedim.
Tamam sen haklısın öyle olsun madem dedi ve uyuduk..
Benim kızdıgım konu hep ben varıyorum yanına ; ona duşa gireceğim demem bile aslında birlikte girelim anlamına geliyor ama eşim bana hiç bu konuda durduk yere yaklaşmıyor bende böyle bir tutum sergiledim ve devam ettirmeyi düşünüyorum sizce hatalımıyım yoksa böyle devam etmelimiyim hanımlar ? artık ilk adımı kesinlikle atmamayı düşünüyorum madem o atmıyor ben neden atayım ki.
aynen öyle bu tavizi biz mi veriyoruz acabaşimdi erkekler kadın gibi oldu ciddiyim ben anlamıyorum
Dus diainda hiç yaklasmamasi değişik.cocuk uyanır diye mi cekiniyor.ya da fazla mı titiz takıntılı vs. Duşta bence çok da konforlu olmuyor.dus sonrası yatak tercihimdiryani söyle söyleyim ben duşa gireceğim günlerde gelir yanıma onun harici zaten gelmez acaba benim duş alacağım günleri beklemeyi alışkanlık haline mi getirdi ben mi yanlış düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?