Eşime Karşı Sergilediğim Tutum Hatalımıyım Sizce ??

Esinizde tuhaf bi durum yok bence. 5 yillik evlilikte illaku biseyler rutine baglaniyir. Sizin yorgun oldugunuzu dusunuyo olabilir yada hep dus alicam demeniz ona musait oldugunuz anlamina geliyor da olabilir. Erkekler duz varliklar. Emin olun siz hergun onu cagirsaniz bu kadin beni cagiriyo demezler yada kendilerini baska turde gormezler. Alinganlik edip olayi uzatmayin bence. Adam yaklasmasa sizden kacsa ne bileyim sorumlulugunu yerine getirmese tuhaflik olur ama bunlar evlilikte cok normal

Evet hep senin yanaşman caninı sıkmış olabilir. Haklısın bence. Bi zaman yanaşma bak bakalim ne yapıyor. Ona göre ihtiyaç duyarsan yeni bir yol çizeriz .

Nikahli kocan degil mi:) canin istiyosa git yani nolcak:) hep ayartan bi taraf olur ya o senmissin iste ne guzel..sadece hep bu sekildeyse monoton geldi bana o kadar.. yoksa ben sorun etmem kim gelmis gelmemis.. ha reddedilsen baska konu

Cinsel hayatta o geldi ben geldim olmamalı bence. Doğal akışına bırakılmalı diye düşünüyorum yani bizde öyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…