- 1 Ocak 2022
- 4.553
- 16.801
- 158
Sizin kendinize yakıştırmadığınız adamı bir kendine yakıştıran bulunur.Ortada kalırsınız.İnsanlara nasıl müsaade ettiniz bu kadar densizce nasıl konuşurlar???? Ben olsam müsade etmem ,kocamı kimse benim yanımda ezikleyemez....Evet yakışmadığımiza dair çok dolduruluyorum yani buna yakın zamanda kuzenleriyle otururken birden konuştular onların yanında tabiki hiç bişey demedim ama içimde kaldı yani keşke cikabilsem etkisinden
Bende müsaade etmedim elbette ama içime dert oldu amaSizin kendinize yakıştırmadığınız adamı bir kendine yakıştıran bulunur.Ortada kalırsınız.İnsanlara nasıl müsaade ettiniz bu kadar densizce nasıl konuşurlar???? Ben olsam müsade etmem ,kocamı kimse benim yanımda ezikleyemez....
Evlendiğim de araba bile kullanamiyordu şu an kullanıyor ama arabamız yok gezemeyiz diyor ben toplu taşımada stres yapıyorum benide bu buhaneler bıktırdı artıkBu ülkede milyonlarca insanın aracı yok,herkes dört duvar arasında mi yaşıyor?Bence bahane mi bu, ya eşinizin içi bitmiş ya da size karşı adım atma hevesi yok .
Yani onlara hak verdiniz.-Benim gibi müthiş bir kadının bu adamın yanında işi ne dediniz . ...Bende müsaade etmedim elbette ama içime dert oldu ama
Çok haklısınız ama eşim de maalesef mükemmel bir insan degilYani onlara hak verdiniz.-Benim gibi müthiş bir kadının bu adamın yanında işi ne dediniz . ...
Unutmayın kadınları parlatan çoğu zaman yanındaki eşidir Çoğu parlak kadının ışığını yine yanındaki adam söndürür.Sonradan kötü birine dek gelirseniz karanlığa gömülürsünüz...
Zaten kimse zorla evliliği çek mutsuz ol demiyor.Adam zamanında yapmış ama düzelmiş ,şimdi çabalıyor Ayrılsanız perişan olacaksınız Herkesin eline koz vereceksiniz.Şikayet edip adamı bunaltmak yerine işe gidin ,bedava kurslara gidin meslek öğrenin ilerde hayat bu neler olur bilinmez. El kapısına ,baba kapısına muhtaç olmayın Oturup şikayet ederek,adama kötü konuşarak sorun çözülmez.....Çok haklısınız ama eşim de maalesef mükemmel bir insan degil
Yani şu sıcakta denize ,sahil kenarına gitmeyeceksem evden çıkmam .Ne araba ne toplu taşıma.Tek maaş giren evde hiç kapris yapamam,çok istiyorsam bir işe girer yükün yarısını alır eşime destek olurum ..kimse kusursuz değildir ve unutmayın eğer siz kendinizi eşinize karşı doldurursaniz adam ağzıyla kuş tutsa size yaranamaz iyi taraflarını görün ayrıca bu sıcakta toplu taşımayi kim sırf gezmek için tercih eder ki malum ekonomi ortada araba almak kolay değil sizde çalışmıyorsunuz ve unutmayın o sizin kocanız e çocuğunuzun babası sizde mükemmel değilsinizdir o yüzden boşu boşuna kendinizi doldurmayın
Ne konuştular?Evet yakışmadığımiza dair çok dolduruluyorum yani buna yakın zamanda kuzenleriyle otururken birden konuştular onların yanında tabiki hiç bişey demedim ama içimde kaldı yani keşke cikabilsem etkisinden
Boyu senden baya kısa çok kilolu vs vsNe konuştular?
Benim eşim kadınların çalışmasına da karşı bir insan eve iş aldım bir dönem ama çocuğum küçük devam ettiremedimYani şu sıcakta denize ,sahil kenarına gitmeyeceksem evden çıkmam .Ne araba ne toplu taşıma.Tek maaş giren evde hiç kapris yapamam,çok istiyorsam bir işe girer yükün yarısını alır eşime destek olurum ..
Anladım işiniz zor ya zamanla yumuşatır ile girersiniz ya da sıkılıyorum diyip belediye kurslarına gider meslek öğrenirsiniz bir şekilde bu döngüden çıkmanız lazımBenim eşim kadınların çalışmasına da karşı bir insan eve iş aldım bir dönem ama çocuğum küçük devam ettiremedim
Eşinin boyu kaç? Kilosu kaç?Boyu senden baya kısa çok kilolu vs vs
İnşallah teşekkür ederimAnladım işiniz zor ya zamanla yumuşatır ile girersiniz ya da sıkılıyorum diyip belediye kurslarına gider meslek öğrenirsiniz bir şekilde bu döngüden çıkmanız lazım
1,65 boy 130 kiloEşinin boyu kaç? Kilosu kaç?
Kilo vermesine yardımcı olman lazım sanki1,65 boy 130 kilo
Is yok, meslek yok, aile yok ve bebe var:) oturun, macera aramayin:)Hayır . maalesef
Bence bu evlilikte mutlu olamayacaksınız. Bazı insanlara sadece huzur yeter kimisi sevmek ister.Dun konuşmaya çalıştım açıkçası ama sevmiyorum gezmeyi hoslanmiyorum diyor araba yok toplu taşıma istemiyorum vs vs bahanelerini sıralıyor maalesef
Eşim çalışmama karşı diyorsun boşanmanada karşı çıkacak. Bi yerde üstünlük kurman gerekiyor burdan başla kurmaya. Gir ve çalışBence bu evlilikte mutlu olamayacaksınız. Bazı insanlara sadece huzur yeter kimisi sevmek ister.
Burda sizi sevmek istediğiniz için yargılayamayız.
Ama şuan durumunuz boşanmak için elverişli değil.
Ben sizin yerinizde olsam bi işe girerim. Çocuğunuza bakacak biri var mı? Kv falan?
Bi kaç sene kendinizi idare edecek kadar birikim yaparsınız. Çocuğunuzda okul zamanına gelmiş olur. O okula başlar siz çalışırsınız vs
O zaman boşanıp hayatınızı düzene koymak daha kolay olur yani.
Bu süreçte kendinize yatırım yaparsınız biraz belki de ihtiyacınız olan budur. Boşanma olsun olmasın her kadın kendi parasını kazanıp özgürlüğünü bi yerde eline alabilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?