- 1 Ocak 2022
- 4.547
- 16.782
- 158
Adamın ters anına gelir sizi boşarsa asıl hayat neymiş, kırmak kırılmak neymiş anlarsınız yapmayın.Kırdığınız o kalbe yeniden girmek için çok çabalarsınız ama başka biri kırdığınız yerden sızar içeri girer otururÇok haklısıniz 5 aydır gel git oluyor ama bu ara böyle dediğim gibi ağır kelimeler söylüyorum elimde olmadan ve ben bile söylediğime üzülüyorum kırdığım için
Adamın ters anına gelir sizi boşarsa asıl hayat neymiş, kırmak kırılmak neymiş anlarsınız yapmayın.Kırdığınız o kalbe yeniden girmek için çok çabalarsınız ama başka biri kırdığınız yerden sızar içeri girer oturur
Evet tabi çift terapistine gidin birde ilk başta tek gidip belki sonra eşinlede gidersin. Depresyona girmişsin birde daha evel değişik pislik adamlar tanımadığın için elindekinin değerini bilmen zor oluyor ama gelen gideni aratır diye bi laf var. Sen yönlendir kocanı sorumlulugu üstlen biraz o pasifse sen aktif ol dengeleyin ya baskın bi karakter olup ezip aşagılasaydı sen ne işe yararsın deseydi böyle çok adam var inan banaTeşekkür ederim gerçekten bu kadar acımasızca yorum yazanlar arasında iyi geldi dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum bende toparlarim umarım kısa zamanda teşekkür ederim
Çok haklısınizÇalışmayan bir kadının sırf soğuduğu için boşanmayı düşünmesi bana cahil cesareti gibi geliyor.Bunlar hep sosyal medya etkileri.”Mutlu olmadığın yerden uzaklaş”falan filan.
Uzaklaş da arkadaşım ne yiyip ne içeceksin,çocuk ne olacak.
Evet anlıyorum,bir kadın hayatında güçlü,herşeye aklı eren,çekip çeviren bir eş ister ama bu şartlarda dışarda sizi daha mutlu bir hayat beklemiyor.İyi yönlerine odaklanmaya çalışın.
Anlayamadım açıp dinleyeceğimBiraz oynayınca taşlar,acıtıyor hatıralar …
Konunuzu okuduktan sonra bu şarkı sözleri dilime dolandı.
Evet kesinlikle bu söylediklerinizi uygulayacağım dediğim gibi pasif böyle dışarda gezmekten hoşlanmıyor daha yeni bir yerlere gidelim biraz dedim ama sevmiyor bir yerlere gitmeyiUmarım geçici bir durumdur,hormonal de olabilir.Uzak kalmayı,daha fazla vakit geçirmeyi,baş başa kalmayı ve aktivite yapmanızı tavsiye ederim.Ama şunu söylemeliyim ki bu devam ederse kendinize ve eşinize haksızlık yapmış olacaksınız.Ben bu şekilde yürütülen ilişkileri hep tehlikeli bulurum,olmadığı yerde bırakmak gerekiyor.Sonuclari ağır olabiliyor.
Böyle saçma şeyler düşünmeyin, evlilik uzun bir yol duygular hep aynı kalmıyor. Eşinizle diyalog kurmayı deneyin, keyif aldığınız şeylere yönelin gerekirse psikolojik destek alın. Boşanma gücünüz yok madem hayatınızı güzelleştirmeye bakın. Sizi üzmeyen, şartlarını düzeltmiş sorunlarını halletmiş eşinize de haksızlık etmeyin, yolunda giden yuvanızı bozmayın, kendinizi toparlamaya bakınPeki ya ne yapabilirim kendime büyü yaptimayi bile düşündüm gözüm kapansın istiyorum tekrar sevsem
Neden ama? Bir anda gözünüzdeki perde mi kalktı, kaos ortamı mı sizi cezbediyor, başka birinden iltifat mı aldınız, birileri sizi yakışmadığına dair doldurdu mu, ya da eşinizi eleştirdi mi? Bir sabah uyandınız ve tipi boyu konuşması hoşunuza gitmedi mi?Kızlar ben küçük yaşta aile baskısıyla evlenmiş biriyim evlendim eşim iyi birisi çıktı neyseki ama ne kendini savunur ne beni yani ailesiyle bir yaşadık bir dönem çok problemlerimiz oldu neyse şu an çocuğumuz 3yasinda ve rahatladık ben evlendiğim zaman çok sevmiştim şu an zorluk yok ailesi falan eskisi gibide degil ama benim. Hevesim yok sevincim sevgim yok boşanmayı düşündüm ailemle de olamam çok zorlar bilmiyorum bir öneriniz var mı
Evet yakışmadığımiza dair çok dolduruluyorum yani buna yakın zamanda kuzenleriyle otururken birden konuştular onların yanında tabiki hiç bişey demedim ama içimde kaldı yani keşke cikabilsem etkisindenNeden ama? Bir anda gözünüzdeki perde mi kalktı, kaos ortamı mı sizi cezbediyor, başka birinden iltifat mı aldınız, birileri sizi yakışmadığına dair doldurdu mu, ya da eşinizi eleştirdi mi? Bir sabah uyandınız ve tipi boyu konuşması hoşunuza gitmedi mi?
Evliliginize heyecan gerektiğini,bu şekilde mutsuz olduğunuzu sakin bir dille anlatın.Bu şekilde uzun süre devam edemeyeceğini anlamasını sağlayın.Evet kesinlikle bu söylediklerinizi uygulayacağım dediğim gibi pasif böyle dışarda gezmekten hoşlanmıyor daha yeni bir yerlere gidelim biraz dedim ama sevmiyor bir yerlere gitmeyi
Dun konuşmaya çalıştım açıkçası ama sevmiyorum gezmeyi hoslanmiyorum diyor araba yok toplu taşıma istemiyorum vs vs bahanelerini sıralıyor maalesefEvliliginize heyecan gerektiğini,bu şekilde mutsuz olduğunuzu sakin bir dille anlatın.Bu şekilde uzun süre devam edemeyeceğini anlamasını sağlayın.
Bu ülkede milyonlarca insanın aracı yok,herkes dört duvar arasında mi yaşıyor?Bence bahane mi bu, ya eşinizin içi bitmiş ya da size karşı adım atma hevesi yok .Dun konuşmaya çalıştım açıkçası ama sevmiyorum gezmeyi hoslanmiyorum diyor araba yok toplu taşıma istemiyorum vs vs bahanelerini sıralıyor maalesef
Belki de depresyondasınız ya da bir boşlukta.Evet yakışmadığımiza dair çok dolduruluyorum yani buna yakın zamanda kuzenleriyle otururken birden konuştular onların yanında tabiki hiç bişey demedim ama içimde kaldı yani keşke cikabilsem etkisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?