Eşime resti çektim

Eşiniz her şeyi ailesine anlatıyor diye kavga edip, ailenizin yanına giderken eşinizin ailesine haber vermek çok garip değil mi?

Eşinizin erkek kardeşi niye "niye instaya foto attınız" diye sordu o kısmı anlamadım ama görümcenizin yaptığında garip bir şey yok.
Kardeşimin tatil fotoğrafını görsem ben de gösteririm anneme babama "aa bak x fotoğraf paylaşmış" diyerek. Kardeşim çünkü o.

Siz başka şeylere dolup bu olaya patlamışsınız galiba.
Canınızı sıkan şeylere zamanında tepki vermezseniz böyle birikir, birikir; sonra durduk yerde can sıkan siz olmuş olursunuz.
Bu olaydaki gibi.

Sadece soruyor konuşuyorsa eşini de seviyorsan duymazdan gel. Tatilleri ayırın herkes kendi anne babasına gitsin. Ama yok ben dayanamam derseniz de boşanmaktan başka çare yok. Bebeklikten alışmışlar degisemezler.

Sadece soruyor konuşuyorsa eşini de seviyorsan duymazdan gel. Tatilleri ayırın herkes kendi anne babasına gitsin. Ama yok ben dayanamam derseniz de boşanmaktan başka çare yok. Bebeklikten alışmışlar degisemezler.
Ya kv benim evi de yönetmek istiyor, eşim eskiye rağmen biraz düzeldi, eskiden ne varsa anlatırdı annesine, baktı ben evde hep kavga çıkarıyorum biraz durdu , dün gelmiş bana diyor yemin ederim eskisi gibi gidip bişey anlatmıyorum, daha dikkat edeceğim bilmem ne , bende dedim Eğer değişmezsen ve benimle çift terapisine gelmezsen boşancam, dediginiz gibi bebeklikten öyle alışmış, annesi kendine bağımlı etmiş çocuklarını en çokta eşimi...

Başka şeyler de var, eşimin annesi sürekli bizle uğraştı, kv kötü birisi değil ama resmen yapışkan, eline almış telefonu gece gündüz bizi yokluyor, tatilde bile rahat vermedi , en son kaynımın niye instaya foto atiyorsunuz diye hesap sorması beni deli etti , hepsi kendinde yorum yapma hakkını bulabildiği için bende bunun sorumlusu sensin diyerek eşime saldırdım

Haklısınız, zaten tek sorun foto değildi ben artık zıvanadan çıktım ailesi yüzünden, tek düşünceleri, hayatları biziz , herşeyimizi takip edip uğraşmalarından gına geldi , dediginiz doğru onlar çatlasa da patlasa da ben eşimle planlarımı yapıp keyfime bakmalıydım ama eşimin onlara bişey dememesi tepkisiz kalması beni deli etti, kv ailesi tam bir deli saçması...

e iyi de bir yerlere gitmişsiniz eşiniz de özenmiş ailesine atmış fotoğrafları
inanın sizi anlamadım, uğraştım empati yapayım dedim ama yok yani.
Kaynınız da niye instagrama foto atmışsınız demiş, demiş de noolmuş yani
ay inaın anlamadım bir de tribe girip ben gidiyorum demek
ve arada neden kaldınız ki arayıp "ben çocuğunuzla kavga ettim şimdi de tek başıma memlekete mi gidiyorum" diyeceksiniz?

Gorumceyi sil, kocani aile grubundan cikart, kayin aileyi arayip bye bye de… oh be daha var mi kasinan ben rahatladim
Hamile olabilir misiniz bu hiddet bu sinir bu ofke, bu dolmusluk, sacma ani cikislar bana tanidik geldi
, hamile olmayı istedim kistim vardı şuan ilaç kullanıyorm ve ilaçlarımın yan etkisi sinirlilik, saldırganlık vb şeyler yapıyor, zaten ben kavga edince eşim hemen bu ilaçlar seni mahvetti demez mi ilaçlar hormonlarımı aynı bir hamile adayı gibi etkiliyor

Eş ailesinin herşeye karismasindan bıktım, onlara bişey demedim şimdiye kadar hep soğuk savaş halinde devam etti , bende artık dayanamadım patladım

Mantığım öyle diyor, kalbim ise bunları daha fazla ne kadar çekeceksin diyor

durulacaklar yorulacaklar emın ol , şu an 16 yıllık evliyim , ilk günlerde çarşıdayız derdi babasına ne yapıyorsunuz çarşıda derdi babası , soruya bakyaaa diye çıldırırdım , elinin körünü yapıyoruz desene derdim , ki yaşmız küçük değil yanii

bana babam sormazken başka birine hesap vermelten nerfet ederim , şimdi soru bile soramıyorular artık

Hormonlardan canim inan bana… cok yipratma kendini… kocani ezme bagirma demiyorum ama kendini yipratma en kisa zamanda saglikla hamile kalirsin ins

Sorun fotoğraf değil, neden fotoğraf koydunuz diyorlar, sanki onlara kalmış, resmen eşime akıl veriyorlar msjda
Instagram bunun icin var da onlara neymis. Bence bu duruma tepkinizi esinize degil onlara gostermelisiniz. Hayatiniza siz izin verdiginiz muddetce mudahale eder boyle tipler cunku.

Ben olsam gitmezdim pire icin yorgan yakma

Instagram bunun icin var da onlara neymis. Bence bu duruma tepkinizi esinize degil onlara gostermelisiniz. Hayatiniza siz izin verdiginiz muddetce mudahale eder boyle tipler cunku.
Benim yanimda asla busey diyemezler, msj da eşime demişler, benden çekinirler genelde , görünce deliye döndüm, bundan sonra görür onlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…