- 1 Haziran 2018
- 5.325
- 16.335
- 248
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
-
Sadece soruyor konuşuyorsa eşini de seviyorsan duymazdan gel. Tatilleri ayırın herkes kendi anne babasına gitsin. Ama yok ben dayanamam derseniz de boşanmaktan başka çare yok. Bebeklikten alışmışlar degisemezler.Ya bende eskisi gibi görüşmüyorum, ama hâlâ annesi eşimi köşeye sıkıştıriyor , herseyı soruyor, şuan benden çekindiği için kv eskisi gibi bana soramıyor, eşime sarmış durumdalar, bana ne tavsiye edersiniz
Öyle amaDedin ya 80 yaşında kvden çeken duymadım. Çok dogru yalnız
Ya kv benim evi de yönetmek istiyor, eşim eskiye rağmen biraz düzeldi, eskiden ne varsa anlatırdı annesine, baktı ben evde hep kavga çıkarıyorum biraz durdu , dün gelmiş bana diyor yemin ederim eskisi gibi gidip bişey anlatmıyorum, daha dikkat edeceğim bilmem ne , bende dedim Eğer değişmezsen ve benimle çift terapisine gelmezsen boşancam, dediginiz gibi bebeklikten öyle alışmış, annesi kendine bağımlı etmiş çocuklarını en çokta eşimi...Sadece soruyor konuşuyorsa eşini de seviyorsan duymazdan gel. Tatilleri ayırın herkes kendi anne babasına gitsin. Ama yok ben dayanamam derseniz de boşanmaktan başka çare yok. Bebeklikten alışmışlar degisemezler.
Başka şeyler de var, eşimin annesi sürekli bizle uğraştı, kv kötü birisi değil ama resmen yapışkan, eline almış telefonu gece gündüz bizi yokluyor, tatilde bile rahat vermedi , en son kaynımın niye instaya foto atiyorsunuz diye hesap sorması beni deli etti , hepsi kendinde yorum yapma hakkını bulabildiği için bende bunun sorumlusu sensin diyerek eşime saldırdımEşiniz her şeyi ailesine anlatıyor diye kavga edip, ailenizin yanına giderken eşinizin ailesine haber vermek çok garip değil mi?
Eşinizin erkek kardeşi niye "niye instaya foto attınız" diye sordu o kısmı anlamadım ama görümcenizin yaptığında garip bir şey yok.
Kardeşimin tatil fotoğrafını görsem ben de gösteririm anneme babama "aa bak x fotoğraf paylaşmış" diyerek. Kardeşim çünkü o.
Siz başka şeylere dolup bu olaya patlamışsınız galiba.
Canınızı sıkan şeylere zamanında tepki vermezseniz böyle birikir, birikir; sonra durduk yerde can sıkan siz olmuş olursunuz.
Bu olaydaki gibi.
Başka şeylerde vardı bu olay sabrımı taşırdı, bende kavgaya tutuştum eşimle..Tepkiniz bir dokun bin ah işit gibi olmuş.
“Niye instagrama resim koydunuz” cümlesi sadece yani gemileri yakmaya ne gerek var bu kadar.
Haklısınız, zaten tek sorun foto değildi ben artık zıvanadan çıktım ailesi yüzünden, tek düşünceleri, hayatları biziz , herşeyimizi takip edip uğraşmalarından gına geldi , dediginiz doğru onlar çatlasa da patlasa da ben eşimle planlarımı yapıp keyfime bakmalıydım ama eşimin onlara bişey dememesi tepkisiz kalması beni deli etti, kv ailesi tam bir deli saçması...dolup taşıp en basit ve saçma sorunda patlamışsın bacım. bağımlı olduğu her hangi bir konuda patlasan evet. ama buna verdiğin tepki aşırı olmuş. yani biz bayramda tatile gittik, aile grubuna elli tane tatil fotosu atmışımdır. kuzenim de tatildeydi ben attıkça o da attı güldük, eğlendik. şimdi orada eşim bana "ailene atıyorsun onlar kim ki" deseydi. fena halde bozulurdu kendisi. çünkü sınırımı kendim bilirim. kaynınızın verdiği cevap saçma buna katılıyorum ama eşinizle arasında olan bir şey. kardeş konuşmalarına karışmayı doğru bulmuyorum, konu size taşınmadıysa gelip size laf söylenmediyse banane diyip geçin ki kafanız rahat olsun. ben olsam görümcemi filan da silmem, fotoğrafta koymaya devam ederim çünkü o da sizi ilgilendirir, kimin ne diyip ne diyeceğini umursamayacaksınız. eşinizin aile bağımlılığının ne derece olduğunu bilemem ama kötüleyip kızıp durursanız bu bağımlılık bitecekse de bitmez, zira savunmaya geçer durur.
Gorumceyi sil, kocani aile grubundan cikart, kayin aileyi arayip bye bye de… oh be daha var mi kasinan ben rahatladim
Hamile olabilir misiniz bu hiddet bu sinir bu ofke, bu dolmusluk, sacma ani cikislar bana tanidik geldi
Eş ailesinin herşeye karismasindan bıktım, onlara bişey demedim şimdiye kadar hep soğuk savaş halinde devam etti , bende artık dayanamadım patladıme iyi de bir yerlere gitmişsiniz eşiniz de özenmiş ailesine atmış fotoğrafları
inanın sizi anlamadım, uğraştım empati yapayım dedim ama yok yani.
Kaynınız da niye instagrama foto atmışsınız demiş, demiş de noolmuş yani
ay inaın anlamadım bir de tribe girip ben gidiyorum demek
ve arada neden kaldınız ki arayıp "ben çocuğunuzla kavga ettim şimdi de tek başıma memlekete mi gidiyorum" diyeceksiniz?
Eş ailesinin herşeye karismasindan bıktım, onlara bişey demedim şimdiye kadar hep soğuk savaş halinde devam etti , bende artık dayanamadım patladım
Mantığım öyle diyor, kalbim ise bunları daha fazla ne kadar çekeceksin diyorsabırlı ol öyle boş şeyler için boşanılmaz , koca tarafına fırsatmı vereceksin ,
Mantığım öyle diyor, kalbim ise bunları daha fazla ne kadar çekeceksin diyor
Hormonlardan canim inan bana… cok yipratma kendini… kocani ezme bagirma demiyorum ama kendini yipratma, hamile olmayı istedim kistim vardı şuan ilaç kullanıyorm ve ilaçlarımın yan etkisi sinirlilik, saldırganlık vb şeyler yapıyor, zaten ben kavga edince eşim hemen bu ilaçlar seni mahvetti demez mi ilaçlar hormonlarımı aynı bir hamile adayı gibi etkiliyor
Instagram bunun icin var da onlara neymis. Bence bu duruma tepkinizi esinize degil onlara gostermelisiniz. Hayatiniza siz izin verdiginiz muddetce mudahale eder boyle tipler cunku.Sorun fotoğraf değil, neden fotoğraf koydunuz diyorlar, sanki onlara kalmış, resmen eşime akıl veriyorlar msjda
Ben olsam gitmezdim pire icin yorgan yakmaKızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...
Benim yanimda asla busey diyemezler, msj da eşime demişler, benden çekinirler genelde , görünce deliye döndüm, bundan sonra görür onlar ..Instagram bunun icin var da onlara neymis. Bence bu duruma tepkinizi esinize degil onlara gostermelisiniz. Hayatiniza siz izin verdiginiz muddetce mudahale eder boyle tipler cunku.
Ya zaten ailemi görmeye gidecektim, bahane oldu banaBen olsam gitmezdim pire icin yorgan yakma
Ya icazet değil, herzaman giderken vedalasirdim derdim ayıp olmasın, hata mi ettim hep bu hareket onlarin size karis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?