Eşime şaşıp kalıyorum artık !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de olayda eşinin arkadaşının sucu ne
Babasi ahlaksızlık yapıyorsa adam durdurmak için ne yapabilir
Insan ailesini seçemiyor ki

Düşünüyorum da benim annemle aramda dağ kadar fark var karakter olarak...
Ve biri annemin yaptığı saçmalıklar yüzünden beni yargılayacaksa ben onun cok cahil olduğunu düşünürüm...

Bi insanın politik olması demek onun akıllı oldugunu gösteriri bence, ne yapsın doğrucu Davut olsun da olmadık yerde sopa mı yesin,ya sana ne demeli bi öğrenemedin yav he he deyip geçmeyi

Bi insanın politik olması demek onun akıllı oldugunu gösteriri bence, ne yapsın doğrucu Davut olsun da olmadık yerde sopa mı yesin,ya sana ne demeli bi öğrenemedin yav he he deyip geçmeyi
Ben artik 2 yüzlülük yapiyorum sekerim onun gibi.
Mesela bir konu var kendisi ile ilgili,ben istemiyorum ama annesi istiyor. Kendisi de istemiyor bunu
Napiyorum biliyor musun annesinin önünde,aaa askim annen haklı öyle yap evet diyorum.
Anlasın nasil birseymis dönmek he he diyip geccegim gunler de olcak bence az kaldi eskiye gore daha rahatim.
Ha bir de bazen biseler salliyor bana arka odadan
Duymazdan gelip,gidip dondurma yiyorum onunda sesi kesiliyor
Ama he he diyecegm gunde gelcek eminim

Bastan asagi o kadar yanlis dusunuyosunuzki.esiniz olsam size omur billah bi daha da bisey anlatmazdim.esinizin ne sucu var konunun onunla ne ilgisi var.ne demeliydi aaa bi dakka ben ahlak bekcisiyim herseyi bana soracaksiniz mi deseydi.esiniz iyi dayanmis ben olsam vaya tepki gosterirdim size.hayati bu kadar zorlastirmayin bence

Ya benim aile yapim,boyle seylere müsait olmadigi gibi boyle insanlarla gorusmeye de musait degil
Ailemi gectim basta ben.
Bu insan evimize giriyor cikiyor
Hayatı para olan bir insan tehlikeli gelmistir bana hep.
Cok buyuk beylik laflar ediyosunuz.yarin obur gun ayni seyi ailenizden biri yapsa butun herkes sizinle iliskisini kessin hatta esinizde bosasin mi sizi.insan yadirgadigini yasamadan ölmezmis.cocugun da hic bi sucu yok belki para konusunu acmis ama kim bilir elini kolunu baglayan baska seyler vardir

Ben buyuk konusmuyorum. Kimseye de kefil olamam yapmaz diye ben babasinin yaptığıyla ilgilenmiyorum. Banane annesi de zaten kabullenmis
Cocuk durumdan sikayetci hoca düşünüyor evindeki negatiflikler icin hahahahahahah evindeki negatiflik babasi oysa
Bu kadar cahil birisiyle ne konusabilirim ya da evime gelse ne paylasabilirim .Benim.kocamin boyle biriyle ne isi olabilir
Cocugun zaten bi sucu yok ben onu severdim de,dun uyuz oldum ama cocuktan ziyade benimkine.

Yazınızı bir daha okuyun her soruda farklı bişey söylemeyin. Ben karısıyla kavga ettim eşimde ayrıldı dediniz

Off bu kadar detaya girmek zorunda degilsiniz . milletin hayati icin...

Okumadim tabi ki hepsini

Esin hakli
Size ne?
Sen niye bu kadar dert ettin?
Sonucta Muratin da yapacagi cok sey yok.

Siz bakin kendi isinize bence

O zaman kocana soyle arkadasligini kessin.(muratin ne sucu varsa?)
Biz ne yapabilirz ki burdan Muratin babasi icin?

Murat'ın suçu ne ben anlamadım ki... Babasının özel hayatı... Bazen olabiliyor bu tarz durumlar ama aileyi silemiyor insan... Eşiniz napsin zaten arkadaşı üzgün... Ben birebir şahidim eşimin ailesinde malesef boyle carpik bir ilişki var... Eşim müdahale ediyor ama kanbagi devam ediyor ne kadar kizsa yinede silmez,silemez... ben zaten hiç bilmiyormuş gibi davraniyorum. Kişilerin ister vezir edecek ister rezil edecek özeli olsun kimseyi ilgilendirmez. Emin olun eşinizin yada Murat'ın yapabileceği bir şey yok...(ki evinize girmiş çıkmış ama çocuğun size hiç bir saygisizligi olmamış)

Hayır da Murat’ın suçu ne? Çocuk derdini paylaşmış, suçlu çıkmış, sanki babasına yataklık yapıyo.

Herkesin hayatı kendine, evet normal insanlara göre böyle şeyler anormal olmalı ama inanın anormallikle yaşayan milyonlarca insan var.

Kendi fikrinizi dayatamazsınız. Mesela bir arkadaşımdan örnek vereceğim. Ben kürtaja karşıyım. Ama yapan da beni ilgilendirmez. Bir arkadaşım hamile kaldı ve bebeği istemedi, eşinden kaçıp bizde kaldı. Ben kalkıp kendi fikrimi vermedim, çünkü benim fikrim onun fikri değil, farklı bakıyoruz hayata. Ve kürtaj yaptırdı diye aman görüşmeyeyim gibi bir durum olamaz. Çünkü onun hayatı, onun tercihleri.

Yine aynı şekilde babası annesini aldatan bir arkadaşım var. Babasıyla görüşmeye devam ediyor. Çünkü bir gün kendisi söyledi gerçekten ailenin icinde neler dönüyor insan yasamadikca anlamıyor diye. Babasına tavır koymadı diye onla görüşmeye devam etmezlik yapmadım. Kendi hayatları, bizi bağlamaz.

Eşiniz de bence anormal bir şey dememiş, bence empati yapmış kendince ve onların dilinden yardım etmeye çalışmış kendince. Sorun yapılacak bir şey göremedim.

Abartmışsın, hayır evli olan ve başkasından çocuk yapan Murat mış da eşiniz de onu desteklemiş gibi lanse etmişsiniz oysa adamın bi suçu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…