Eşime şaşıp kalıyorum artık !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kk okuyup okuyup eşe saranlar, bdv etkisinde kalanlar sendromu

Kocan ilk arkadaşından ayrılmış neden çünkü sen karısıyla kavga etmişin. Diğer adamın aile sorunları seni ilgilendirmez. Arkadaşlık başka aile sorunları başka. Kocanı rahat bırak bu arkadaşınıda kaybedip yalnız kalmasın

Hayir ben kadinla kavga etmedim ,o olay öyle olmadi
Kadin bizim arkamizdan konustu ve hepimizi engelledi esimi de beni de
Kendi kendine küstü tavsan dag a küsmüş dağın haberi olmamış misali
Hatta esim bunlarin uzerine kocasiyla 1 kez görüştü
Ama uyuz oldu iyice simdi diyor ki isim olmaz onunla küs oldugumla görüşüyor bizle görüşürken gorusmezdi
Esimin teyzeogluyla gorusuyor
Ben sokak cocugu muyum sokaklarda 5 dakika goruscem onla dior
Oglan karisindan gizli mesaj cekiyordu kardesim ne olur 5 dakika olsakta görüşelim seninle diye esim uyuz oldu benlik hic bir sorun olmadi bu olayda

benlenaben bir de gayrimesru kardes var ya,baska kadından,o kadinin kocasi zannediyor ki kendi cocugu.
Yani bekar kadindan yapmamis cocugu muratin babasi.
Dunya cok rezil bir yer olmuş
Ben tatile gidiyom yaaa

Murat'ın aile durumundan size ne ki?
Benim de çok sevdigim bir arkadaşımın annesi evli bir adamla beraber, üstelik anne tarafından neredeyse herkesin bir pavyon geçmişi var. Kızcağızın da hayatı bunalımlarla, yanlış kararlarla hatta uyuşturucuyla geçmiş.
Olayların içinde yaşadığı için, öyle bir aileye doğduğu için bu olayları sindirmiş...
Ben o kızla görüşüyorum, hatta onu çok seviyorum diye suçlu muyum?
Hayatımdaki insan bana 'onun anası o babası p, görüşme bir daha' dese onu sorgulardim. Düşmez kalkmaz bir Allah. 20 sene sonra nasıl bir halde olacağımızı bilemeyiz. Büyük konuşup , halimizle ahlakimizla boburlenirsek hayat bize ummadigimiz şeyler getirebilir.
Bu yaptıginiz dirdirlar da tek bir işe yarar. O da eşinizin arkadaş muhabbetlerini bir daha size anlatmamasina

Sevgili arkadaşım,ben dırdır yapmadim ki hatta daha fazla konusmicam sinir oldum dedim uyuya kalmışım igneyi de yemistim uykum.gelmisti
Sadece dedimki senin ne isin var bununla dedim saka gibisin valla dedim
Cunku esimi tanıyorum yani hic dost canlisi bir insan degildir,insan iliskilerini sevmez,soguk bir yapısı vardir.Kendi agziyla da der insanlari sevmiyorum diye. hatta daha evel aran bozulsa uzulur.musun muratla dedigimde onu seeverim uzulurum ama sonra hic umrumda olmaz amaaaan banane diye ağzını büktü
Ben sadece evime giren cikan insanin böyle olmasini hazmedemedim benlik değil para icin babama katlaniyorum diyen eli kolu tutan okullu cahil tipler.Ki bu cocuguda severdim ha hatta ben derdim esime gelsin cay demledim oturalim diye. Komik birisi konumda da yazdim ama suanda buz gibi sogudum.

Zaten adamin bir tane arkadasi varmis onla da gorusmezse iyice asosyal olur.Bence karisma.Dedigine gore esinin nabza gore serbet vermesi herkesymis o da esinin yapisi yapacak pek bi sey yok.

herkesin hayatyı kendine ben olsam bene banane der geçerim...
eşiniz ona git babana tepki ver, ananı boşa , alsın kadın nafakasını vs dese sanki dediğini mi yapacak..
adamın eşi belliki çalışmıyor, durumdan haberdar ama razı kendince , alan razı veren razı ise başkasına da zaten p.. yemek düşer bu durumda..

Canim simdi gördüm yorumunu fark etmemisim internette donuyordu
Evet malesef esim benim istediğim pek cok seye ya üşenir,ya yorgundur,ya gelmez ,kılı kırk yarar bir arkadasim eve geldiginde odasindan cikmaz bile 5 dakika ya oturur yanimizda ya oturmaz
Bilincaltimda bu olabilir kesinlikle.hic düşünmemiştim

Adama da yazık ya bi rahat ver de kimle istiyosa onla konuşsun/küssün. Benim içinde insanların bi çoğu değersizdir ve gereksizdir, kolay silerim. Yapı meselesi niye herkesi sevmeli miyiz? Arkadaşına da karışma lütfen sizlik bi durum yok.

Deliriyorum yazmışsın ben şok, eşinle sorunun yok galiba kendime sorun çıkartayim demişsin . Deme öyle deme Allah başka dert vermesin

Deliriyorum yazmışsın ben şok, eşinle sorunun yok galiba kendime sorun çıkartayim demişsin . Deme öyle deme Allah başka dert vermesin
He ya huylari can sıkıcı deli ediyoooorrrr
Simdii alisverise getirdi beni.yanimda onunla sorunlarimiz var eşimle sorunumuz kendisinin her zaman arada kalması
Ve 2 yuzlu olmasi
Cok acı verici dimi.

He ya huylari can sıkıcı deli ediyoooorrrr
Simdii alisverise getirdi beni.yanimda onunla sorunlarimiz var eşimle sorunumuz kendisinin her zaman arada kalması
Ve 2 yuzlu olmasi
Cok acı verici dimi.
Tabi ki eslerimizin zaman zaman batan yönleri var hatta sevgiliyken bayılıyorum dediğimiz huylarına bile evlendikten bir zaman sonra sinir olabiliyoruz.
İnsanlar neler yaşıyor diyeceğim şimdi gerçekten size karşı öyle değilse bence tepkiniz fazla . Mesela eşim bana ilk evlendigimiz zaman herşeyi anlatırdı. Bilmeden fazla tepkiler vermişim demek ki şuan hicbisey anlatmıyor. Sen bana bunu anlatmıştın diyorum Allah allah diyor niye anlatmışım ki .
İki yüzlülüğu size değilse akışına bırakın. Başkalarıyla ilişkilerine müdahale etme hakkımız yok bence onlarda bir birey ve insanlar . Nasıl ki onların bize hakkı yoksa .

Aaaa anladinizz evet coook uysal kavgayi sevmez cirkefligi sevmez hep gulumser pozitif. Bana derki beni kemirme beni yeme
En iyisi kabullenmek malesef eskisi gibi uzatmıyorum mesrla 4 saattir geziyoruz simdide babama gidicez birlikte .Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin bize de sabir versin arkadasim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…