Eşime şaşıp kalıyorum artık !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin sevmediğim bir arkadaşı vardı, habire borç istiyordu, eşim de atlatiyordu. En sonunda kurulmak icin ver çocuğa biraz para, demek ki ihtiyacı var, yazık dedim.Tabi ki paranin üstüne yattı. 1 seneden beri arayıp sormuyor, kurtuldum adamdan :)

Hahahahahahahahhaahah yalnız bu zekiceymis.
Baksana asla aklima gelmez boyle birsey
Suan oglan işsiz ama.paraya ihtiyaci yok .babasi veriyormus.
Ay keske para istese benimkinden bende boyle yapardim guzel fikirmis :)

Ya benim aile yapim,boyle seylere müsait olmadigi gibi boyle insanlarla gorusmeye de musait degil
Ailemi gectim basta ben.
Bu insan evimize giriyor cikiyor
Hayatı para olan bir insan tehlikeli gelmistir bana hep.

bu yoruma kesinlikle katılıyorum ve bu olay gerçekten sizi ilgilendirmez

Ha bitti ha bitecek diye diye indim aşağılara kadar
Cok saçma bişey yüzünden sinirlenmissiniz.

Ya benim aile yapim,boyle seylere müsait olmadigi gibi boyle insanlarla gorusmeye de musait degil
Ailemi gectim basta ben.
Bu insan evimize giriyor cikiyor
Hayatı para olan bir insan tehlikeli gelmistir bana hep.

sürekli dayak yiyip ailemin evinde çocuklarıma bakamaz ama diyen kadınlar da bu son cümleye göre tehlike
kimin ne kadar muhtaç olduğunu bilemezsiniz bu yüzden kimseyi kınamyın

Eşinize kızacak, Murat yüzünden aranızı bozacak hiç bir durum yok.
Sizi diğer yorumlardan da tanıyorum az çok, sanki genel olarak evhamlı bir yapınız var, durumu abartmışsınız.

bilmem ne ve bilmem ne çocuğu tahmin ettiğim şeylerse eşinizin aslında bunların söylenmesini kaldıramaması lazım. kehanette bulunuyorum çok uzun süre sürmeyecek mutluluğunuz. saygının olduğu ortamda bu kelimelere yer yok çünkü, saygı olmadan da çok uzağa sağlıklı gidebilen bir ilişki göremedim.
siz eşinizi sevdiğinizden emin misiniz bu arada, bir sürü saydırmışsınız. ve eşinizin murat la olan ilişkisinden size ne?

Esimi cok seviyorum,o da beni.
Esimin kotu yonlerini yuzune de soylerim.oda bana soyler birbirimizde sevmediğimiz huylari
Murat benim evime de gelir. Bu yuzden beni ilgilendiriyor yoksa muratla sarılıp uyuyabilirler birbirlerine. Benim evime gelmesin yeter.
Ama ben esime saygısızlık yapmadim ona kufur etmedim ki.kufur ettigim kisiyi de bana savunmadi hiç.
Demekki ayni görüşte.

Muratın size ve eşinize zararı oluyorsa mesafe koyabiliyorsunuz sırf özel hayatı yüzünden cephe almanızı dogru bulmuyorum özelilkle dıdının dıdısı yani Muratın babası ile Murat ne alaka.

Evet bende karşısındaki insana göre fikrini söyleyen insanlara gıcık olurum,benim esimde öldürsen taviz vermez fikirlerinden bu da bazen zor sıkıntı verici oluyor.
Ha ben de olsam istemezdim öyle bır arkadaşı.

Eveeet... sonunda derdimi anlayan biri geldi
Hoşgeldin canim benim.nasilsin?
Bende kafami kes ödün vermem söyleyeceğimi de söylerim cekinmem
Hayat dogrularima ters insana da yol veririm
Bana ne kazandircak ki? iste anlatmak istediklerim bunlar.. vari eve gelmese solicem esime gelmesin hayatim istemiyorum dicem

Safsarisin asıl derdini kimse anlamamış bence. Senin eşin konu senin sosyalleşmene arkadaşlarına gelince kılı kırk yaran bir tip sanırım. Yani senin arkadaşlarına gelince görüşmez ama konu kendi arkadaşlarına gelince görüşür normallermiş gibi davranır. Sen bilinçaltında bu ikiliğe kızdığın için sana bir şey anlattığında köpürmüşsün. Eh nihayetinde diyettesin de :) normaldir sinirin diyorum. Ama eşinle düzgünce konuş sen benim arkadaşlarıma gidip gelmiyorsun ben de bunları da duyduktn sonra arkadaşını eve getirmeni istemiyorum de. Açıklayıcı anlat anlar.

Esinizin karakteri demek ki gerginlik istemeyen, uysallikla farkliliklari orten bir sekilde. Birazda asosyal. Bende esimin bazi huylari sebebiyle cidden cileden cikiyorum, yani sinirden kanim kayniyo bazen gercekten. Ama degistirebiliyomuyum, hayir. Kendim degisiyomuyum, ona da hayir. yuvarlanip gitmek, birbirlerinizi farkliliklarinizla beraber sevmek onemlidir. Kabullenmek lazim huyusunu suyunu, oda oyle bisey iste.

Hoş buldum canım, iyiyim şükür
Sen de iyi ol uzme kendini ,önceliğin sağlığın olsun.
Aynen evine gelmesini istemiyorsan söyle ama arkadaşlığını bitirmesini isteme sakın çok bencilce olur.
Ama şu konuda cok haklısın, allah korusun insanın basina her is gelir eyvallah Muratin babasının yaptığı büyük ahlaksızlık e koca adam Murat da,ya bu isi çözsün ya da sesini kessin ne o öyle hurafeci dedikoducu insanlar gibi.

Saka gibi.dimi aklina gelen çözün önerileri muratin bunlara esiminde fikir vermesi.. esim kim haci hoca vs kim sok oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…