Eşime sinirlendim haksız mıyım

Ama 4.5 saat beklemişsin evde
O zamana kadar 10 kez inerdin
İnseydin biraz da otoriter bi ses tonuyla markete gitmemiz gerek evde hiçbir şey kalmadı deseydin gelmek zorunda kalırdı

Kesinlikle ben de bu sekilde nezaketle soylerdim. Adam keyif isi yapmiyor belli, abisine saygisindan bolmek istememis olabilir. O da bu kadar uzun surecegini dusunmemis zaten ama kapidan yatak gecmemis sokmusler yeniden montajlamislar falan. Belki esiniz ise dalip unutmustur bile gideceginizi. Internetten siparis edebilirdiniz eger imkan varsa. Yoksa da esimin yanina gidip hayatim gel bi yarim saat markete gidip gelelim kapanmadan, gelince ben de yardim ederim falan derdim ben olsam. Ufak bi meseleden bosuna kendi caninizi ve uzattiysaniz esinizin canini sıktığınızı dusunuyorum acikcasi.

işin bu kadar uzun süreceğini kestirememiş olabilir. zaten montaj, taşıma işine girince mecburen uzar. orada kendisi de yardım ediyorken yarıda bırakıp gidememiştir.

ben annemdeyken mesela, eşim gelir saat geç oldu, yarın işe gitmem lazım, kalkalım diye ısrar eder ama sofra kur kaldır işlerini bitirememişimdir. Kendi evim olsa, bırakıp giderim ama annemleri öylece bırakıp gidemem. Orada mecburen o da bekler ve anlayışlı olması gerekir.

bence iki sebepten kızmışsınız: 1.Si Yaptığınız planın bozulması 2.si Günlerdir evde kalmaktan sinirleriniz bozulmuş.

şu olağanüstü durumlarda zaten evlerde normalde olmayan bir gerginlik oluyor.

bence kızmanız gereken bir durum yok eğer bu hep tekrar etmiyorsa. Bugün işini bitirir. Siz de sıkışık zamanda koşturmak yerine yarın rahat rahat yaparsınız alışverişi.

ben de geçen hafta yapmam gereken işi, eşim hep evde olduğu için bir türlü yapamadım düne kadar. Sinirlenmek yerine, kendimi germeden daha esnek düşünmeye çalışıyorum.

Bilemedim
Aklima kendi durumum geldi. Markete tek basima gidebiliyorum. Aldiklarim da hic az olmaz,her gidiste sadece 6 tane 5 litrelik su alirim en basiti,tasimasi zor. Siz de yalniz gidebilirsiniz,koca bekleyeceginize. Apartmana gelince ararsiniz asagi yardima iner herhalde adam

İlk defa böyle oldu. Genelde annesi olsa da planımızı uygulardık. Ben buna kızıyorum ne yapacaksa yine yapsın ama benimle planı varsa niye ertelesin ki?
Ama planiniz olmazsa olmaz mecburi değil ki. Zaten aksam markete gidecekmişsiniz ertesi gun sabahtan gidersiniz çok birşey farketmiyor aslında. Eşinizde yarım saat 1 saatlik diye çıkmış belli uzamış yarım bırakamamış, hepimizin sinirler gergin inanin büyütucek birşey yok

Buarada çok önemli birsey varsa alinacak, kendiniz taşıyabileceğiniz kadar getirseydiniz keşke

Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Şuan 6 saat oldu mesela. Ben marketi geçtim şuan çay faslına geçtiler herhalde ve ben evde tekim. 6 saat eşini yanlız bırakabiliyor ve bu ilk defa oluyor çok sinirlendim elimde değil.

Ya öyle ama 6 saat oldu şuan ve halaa gelmedi. Çay faslına geçtiler sanırım. 6 saattir tekim evde,hem sıkıldım hem de çok uzadı sinirlendim istemeden

Ya öyle ama 6 saat oldu şuan ve halaa gelmedi. Çay faslına geçtiler sanırım. 6 saattir tekim evde,hem sıkıldım hem de çok uzadı sinirlendim istemeden
Olabilir isi uzamıştır, belki isleri bitti bi çay iciyorlardir. Bu kadar sık bogaz etmeyin bence, 3 5 saat evde yalniz kaldiniz diye birşey olmaz yahu :)

kayninin evimi kayinvalideninmi ?
bence kendini doldurma assagiya inip isiniz uzadi galiba merak ettim kolay gesin de bi yarim saat dur cik . sanada iyi gelir uzun sure evde durmak sinirleri geriyor ..
bu en guzel gunlerinizi en guzel yillarinizi boyle sudan sebeplerle kirginliklarla gecirmeyin ..
inanin bu gunler cok degerli cok kiymetli .

Kaynımın evi. Yarım saat daha durursa 8 saattir orada olacak. Bir inip bu kadar durmasına da sinirlendim. Saat kaç oldu. Hiç böyle yapmamıştı önceden. Eşini bırakıp nasıl gidebiliyor böyle. Bir de kısa sürecek diyip gitmişti, baştan uzun süreceğini söyleseydi umursamazdım bu kadar herhalde

Eşini bırakıp nasıl mı gidiyor ? Alt katta :)
Bi inip ne durumdalar baksaydınız bi kolay gelsin deseydiniz keşke. Valla gerçekten trip atmak için zor bir durum bence zorlamayın malzeme çıkmaz . Yarın erkenden alıp gelirsiniz boşverin:)

Evet alt katta burada değil sonuçta. 8 saattir de orda.
Kafama göre inip gideceğim bir samimiyetimiz yok, yoksa ben de inerdim bakmaya evet

Bu kadar aceleniz varsa tlfnu kapatıp hemen gidip gelelim sonra işini halledersin deseydiniz. Hemde bu kadar gerilmemiş olurdunuz.

Bu kadar aceleniz varsa tlfnu kapatıp hemen gidip gelelim sonra işini halledersin deseydiniz. Hemde bu kadar gerilmemiş olurdunuz.
Yukarıda yazmıştım iş hemen bitecek dediği için tamam önce onu hallet dedim. Telefonla konuştuğum için sonra demedim yani :) Kii aşağı inmeden telefonu çoktan kapatmıştım bile. Uzun sürmez di mi dedim yatakları yan odaya taşicaz dedi 8 saat önce...

Bana sorarsanız hoş görün derim. Çünkü başta sormuş size şimdi mi gidelim gelince mi diye. Uzun süreceğini o da kestirememistir. Sonrada yarıda bırakıp çıkmak istememiştir. Erkekler ailesine hayır diyemez kolay kolay yani abisine biraz bekler misin ben Bi gidip geleyim demez dese iyi olur ama demez malesef

Sinirlenmenize gerek yok bence. Normalde inebilirsiniz. Ama o samimiyette değilseniz, evde beklersiniz. Sonuçta siz de kendi ailenizle olsanız, zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Ki eşlerin ailelerle ilişkiye çok da müdahale etmemesi, ben ya da onlar gibi bir duruma getirmemesi gerekir. O da kardeşi sonuçta, sizin için yabancı olsa da. Çay sohbet yapmaları normal. Ki ilk defa olmuş ama son olması da gerekmez.

eşimin şu sıralar hep evde olduğu sürede, birkaç saat gelmese yapabileceğim kırk türlü şey var benim mesela. Temizlik içim varsa hallederim, bir film açıp ütü yaparım, Uzun süredir ertelediğim bir düzenleme gibi bir işimi yaparım, Hiçbir işim yoksa, bir film açarım, doya doya bir kitap okurum.

aileyle 8 saat geçirmek büyük bir mesele değil gerçekten. Kızmak yerine, yarın da beraber keyifli geçireceğiniz bir gün planlayın bence.

Yani eşiniz genel anlamda böyle insanları kıramıyorsa, kendi evinin işi olmasına rağmen başkasının işini bırakamıyorsa.. çekip çevirecek olan sizsiniz. Çağıracaktınız.
Ben mesela, böyle bir durum yaşasam muhakkak bir sebebi vardır derdim. Çünkü tanıyorum, başkasını kırmamak için bizi es geçmez

Yani mantıklı olan bi işe başlamadan evvel ufak tefek elzem işlerin halledilmesidir. Telefon konuşması alt tarafı kapatıp markete gidebilirdiniz. İşin ortasında biz markete gidicektik diye çıkıp gelmesini beklemeniz çok ütopik olur. Olaya eşinizin ablası görümce sıfatıyla değil de mantık çerçevesinde bakın ve sinirlenmeyin.

Yarın gidersiniz. Gündüz çalışıyorsa eşiniz akşam gidersiniz. Çalışmıyorsa zaten gereksiz takmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…