Eşime sinirlendim haksız mıyım

Sanki bu durum her gün yaşanıyor gibi garip bir tavır içindesiniz. İnsanlar her gün ev yerleştirmiyor, bir gününü yardıma ayırsa ölmezsiniz . İlk defa oluyor demişsiniz zaten. Bence hiç bahsini bile açmayın yani

8 saat esiniz olmadan zaman geciremiyor musunuz? Siz de firsat bilip kendinize vakit ayirabilirdiniz. Esiniz olmadan bir hayatiniz yok mu sizin? Hobileriniz? Bunu sadece sizin iyiliginiz icin diyorum. Daha yeni evlisiniz, birlikte sik sik vakit gecirmek istemenizi anliyorum elbette. Ama bu gibi durumlarda anlayis gostermek gerekir. Bence esinize sinirinizi yansitmayin.

Haklı haksız durumu yok. Anne seni sonra ararım deyip marketi halletseydiniz de yine geç geldi diye küsecek gibisiniz. Olacağı varmış. Bazen olur.

Esini alti saat evde birakip alt kattaki ailesinin isini niye goremiyor anlamadim? Kendi isinizi kendiniz gorebiliyorsaniz alti saat evde kalabilirsiniz diye dusunuyorum.

Eşiniz keyfi gitmiş ve size sormadan gitmiş gibi konuşuyorsunuz.. Ne saçma.. Siz müsaade etmişsiniz zaten gidip yardm etmesine.. Önce markete gidelim sonra ben dolabı yerleştirirken sende yardıma inersin diyebilirdiniz.. Belli ki işler düşündükleri gibi gitmedi e işi yarım bırakıp gelemedi de..

Sanki kolunuz kopmuş da acile gidecekmiş gibi davranmayın ya. Ne var bugün değil de yarın gitseniz. Eksik neyse başka yemek yapın. Yatağı sök, tak sürer tabii kaç saat. Oda değiştirmek zor iş. Sıfır kursan daha az zorlar. Ayrıca kibarlık edip kolay gelsin, yardım lazım mı diyebilirsiniz eşinize trip atıp çok mühim market alışverişini düşünmek yerine.

Biz artık online alışverişe geçiyoruz. Çıkmayın mumkunse

Konu sahibi 8 aydır evli, 8 aydır dünyada değil. Bence bunu anlayamamış. Ben de yeni evliyim 6 ay oldu da eşim olmayınca oturup ağlamıyorum. Kitap oku, film izle, ders çalış, temizlik, bakım yap vs. Vakit geçirecek pek çok alan var. Biri beni pışpışlasın düşüncesi saçmalık. Evlenmiş kocaman kadın olmuşsun ama çocuk gibi ilgi bekliyorsun. Hastanede odasında yatıyor sanki beni 6 saattir bıraktı nedir. İşe güce de mi gitmiyor adam hayret bir şey..

Herkes aynı olmak zorunda değil. Herkesin evlilikten beklentisi de aynı olamaz. Benim kızdığım 6 saat yalnız kalamam öldüm bittim değil. Ki zaten dizi izledim, takıldım vakit geçirdim normalde de birbirimize tek takılmamız için vakit veririz hep.
Benim sinirlendiğim yarım saat için inip 8 saat sonra gelmesiydi. Planlarımın bozulmasından da nefret ederim.
Ama şimdi sorum yok aramızda konuşarak çözdük bile. Ben o an sinirlendim ve bu konuyu açtım, hemen gelip tek kalamıyor musun öl ozaman modunda olmanız ne saçma.

Biz oyle bi modda degildik Tabii ki herkes aynı olmayabilir ancak bunu surekli yaparsaniz esiniz sikilabilir. Bunu demek istiyoruz. Arada birbirinize alan tanimalisiniz. Ufak meselelerde sinirlerinizi kontrol etmesini bilin ki her daim olay lehinize cozumlensin

Sizin sinirlenmeniz beni şişirdi . evet net haksızsın bunu benim gibi bir tripkolik söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…