Merhabalar KK’nın güzel üyeleri.
Eşime şuan çok sinirlendim. 8 aylık evliyiz ve aile apartmanındayız. Şimdiye kadar sorun olmamıştı bu, anne babası sadece 3 ay burada duruyor geri kalan zamanda yine aynı şehirde köy tarafındalar.
Neyse öğlen eşimi abisi çağırdı odaları değiştiricem yardıma gel diye. Eşimde bana söyledi ‘markete gidecektik önce mi gidelim sonra mı’ ben de o an telefonda annemle konuşuyordum sonra gideriz ama çabuk gelmeye çalış dedim. Dün de markete gidecektik bugüne kaldı. Alacağımız çok şey var yoksa ben tek giderim sorun değil. Ama arabayla gidiyoruz markete yakın da değil.
Ve 4buçuk saat oldu halaaa gelecek beyefendi markete gidicez. 9da kapanıyor artık marketler zaten. 1 saat önce geldi ‘hiç gelmeseydin, marketler kapanacak ben hazırlanıp çıkıcaktım artık’ dedim. Bir şey demedi. Bir şeyin şarjını mı almaya gelmiş ne aldı indi aşağıya tekrar ve bu saat oldu. Aşağıdan sesleri duyuyorum hala yatağı monte etmeye çalışıyorlar ama yarım saat markete gidicez dönücez diyemiyor mu ya? Çok sinirlendim almam gerekenler var gerçekten.
Ben mi abarttım sizce? Şuan hazırlandım ve dışarı çıkmayı düşünüyorum. (Kimseye yaklaşmadan tabiki.Kalabalık bir yer değil zaten burası)
Bilmiyorum ne yapsam ama normalde böyle yapmazdı. Başka insanlara hayır diyemiyor, kimseyi kıramıyor, ama ben kırıldım şuan.Onsuz çıkayım mı yoksa onu mu bekleyeyim sizce? 1 haftadır market için bile çıkmadım ondan bunalmış da olabilirim bilmiyorum.