E iyi de 4.5 saat bekleyeceğine aşağıya inip "kolay gelsin, hayatım hadi markete gidelim son ana kalmayalım kalabalık oluyor sonra. Hem yemek yapıcam pirinç yok gidip gelelim. Ben hazırım kapıya iniyorum direkt aşağıya gel" derdim
Keyfini beklemektense böyle emrivaki yapardım
4.5 saattr ev taşınır oda değiştirmek o kadar sürmez ki
Niye tek gideyim de bütün yükü ben taşıyayım benim canım taştan mı derdim ben olsam
Zaten markete arabayla gidiyoruz hep birlikte ben de taşıyamam onları.E iyi de 4.5 saat bekleyeceğine aşağıya inip "kolay gelsin, hayatım hadi markete gidelim son ana kalmayalım kalabalık oluyor sonra. Hem yemek yapıcam pirinç yok gidip gelelim. Ben hazırım kapıya iniyorum direkt aşağıya gel" derdim
Keyfini beklemektense böyle emrivaki yapardım
4.5 saattr ev taşınır oda değiştirmek o kadar sürmez ki
Niye tek gideyim de bütün yükü ben taşıyayım benim canım taştan mı derdim ben olsam
Alışverişi hep beraber yapıyoruz. Gittiğimiz market nispeten uzak kalıyor, arabayla gidiyorduk.markete gidip alacaklarinizi alsaydiniz esiniz de isiniz bitince yaniniza ugrayip tasimaniza yardim etseydi.
Haklisiniz,esinizde gidince isi yarim birakip çıkamamıştır ,once kendi isinizi halletseydiniz annenizle sonrada konusurdunuz,bu kadar bencil olmamak lazim,anlayis sart
Gereksiz trip ya takacak yer mi bulamadiniz lutfen ya o zaman sen annenle konsmasaydin canim hemen gidip gelseydiniz yani bence gereksiz bir trip adam asagda hani sohbet geyik yapsa dicem haklisin seni ihmal ediyor ama sesler var montaj yapiliyor yazmissin
Ben aşağıya iniyordum söylemek için. Yukarı çıktı sitem ettim geri indi. Zorla götüremem sonuçtaBen arardım hadi marketler kapanıyor gidelim diye. Onun kendi kendine gelmesini beklemezdim.
Bence olabilirbunlar yani dert edecek bir sey yok sorun cikarmaya da gerek yokAnnemle konuştuğum için sonra gidelim demedim yanlış anlaşılmış. Zaten bunu sorduktan 2 dk sonra annemle telefonu kapattım. Daha inmemişti. Uzun mu sürer dedim yok ya yatakları öbür odaya geçiricez sadece dedi. Ben de tamam dedim.
Sonra eve çıkınca 'Yatak ve dolap kapıdan geçmedi biz de söküp tekrar yapıyoruz'dedi. Ben yapmasın demedim zaten, gideceğimizi biliyor sonuçta yarım saat sonra gelirim diyebilir.
İlk defa böyle oldu. Genelde annesi olsa da planımızı uygulardık. Ben buna kızıyorum ne yapacaksa yine yapsın ama benimle planı varsa niye ertelesin ki?Bu alt üst oturmalarda birde kaynana varsa hiç bir planınız tutmaz, şaşırmadım olabildiğince geniş olmak zorundasınız
Annemle konuştuğum için sonra dememiştim. Bunu söyledikten 2 dk sonra telefonu kapattım annemle zaten konuşmam bitmişti. Abisi aradı bekliyordu ben de tamam önce oraya git ozaman dedim. Hemen geleceğini söyledi.Herseyi esinize yıkmayın Bnce o ara annenize anne markete gidip gelcez sonra arasam olurmu deseniz suan marketten gelmiş annenizle konusuyodunuz.boyle bi konu icin tartismaya girmeyin bnce yarij gidip alırsınız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?