eşime söylediğim söz !

İnsanın babasına borç vermesi yada karsılıksız para vermesi kadar doğal birsey olamaz heralde,yani bunu sizden saklması tuhaf,ya esinizi çok baskı altında bıraktınız ya da baska haklı oldugunuz nedenlerden dolayı saklamıştır sanırım.cok ağır sözler ile eşinizi rencide etmişsiniz, ama zaman herseyin ilacı.ikiniz için hayırlısı ne ise o olsun.

kusura bakmayın ama ben sizin eşinizin yerinde olsam sizi asla affetmem hayatta ki en ağır aşşağılama budur bence onun düştüğü duruma ne bir kadın nede bir erkek düşmek istemez ...Yalvarsanızda sizinle barışsada o olay hep aklında kalacak ...malesef hiç unutmayacak ...

Soylediginiz o kadar igrenc ve can yakici ki.Esiniz ne dese hakli.Ben evli olsam esim bana boyle bisey dese cok daha agir tepki verirdim.

Çok ağır konuşmuşsunuz.Kavga sebebiniz ne olursa olsun öyle bir laf edilmez.Eşim bana böyle bir şey söylese asla affetmezdim.Çocuğu olmaması onun suçu değil sonuçta ve siz resmen adama kusurlusun demişsiniz.Hastalığı veren Allah,geçirecek olan yine O dur.Böyle şeyleri ağzınıza sakız etmeyin.Dilinizin ayarı yoksa kavgayada girmeyin,sinirlendiğiniz de uzaklaşın eşinizin yanından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…