- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi pempeportakal
-
Hanımlar merhaba
Siteyi yıllardır takip ederim fakat üye olmamıştım.konuyu açmak için üye oldum.
Öyle kötüyümki kime anlatacağımı bilmiyorum.kimselere söyleyemiyorum iki gündür ağla ağla canım çıktı.
İki senelik evliyim.her evlilikteki gibi sorunlarımız oldu.ama büyütülecek şeyler değildi. Çalışan bi bayandım fakat şimdi evdeyim çalışmıyorum.
İki gün önce eşimin mail adresine girdim.sebebi ise bi ara telefonundan mail adresine girmiş fakat çıkamamıştı.bende ver ben hallederim deidm bana vermedi sadece çıkmam için bile vermedi.iyi deidm güldüm geçtim ama sürekli aklımdaydı neden böyle yaptı diye. Şifresini de bilmem zaten hiç sormadım. Bi şekilde girdim.kötü bişey görmedim.fakat banka dekontu gördüm iki tane. Birinde iş arkaşaına 3000 tl göndermiş.diğerinde babasına 3000 tl Bende dayanamdım sordum.mailine nası girdiğimi anlatmadım.gördüm dedim.önce para falan göndermedim dedi.sonra işin aslını anlattı.babası borç istemiş buda göndermiş.ben olurda hesapta eksik görürüm diye arkaşından alıp hesabı kapatmış.arkadaşıda ihtiyacım var deyince geri göndermiş.ben neden banada söylemedin hayırmı diyecektim sanki deidm.kızdım.tepkini bilmediğim için söyleyemedim deid.oysa ben böyle olduğunu sanmıyorum.babasına borç verdiğini duymamı istemedi. Neyse sen niye karıştırıyosun telefonumu vs demeye başladı.tartıştık bende yeter artık diye gitmek istedim önce tuttu sonra gitmek istiyosan git dedi.ben sinirlendim tepkisine gitmiyorum sen gidiceksin bu evden dedim.bağırıp çağırdık kolumdan falan tutmaya başladı (bu arada çocuğumuz olmuyo bi senedir.doktor bana bi sorun yok dedi.ama eşimde sorun var.değeeleri düşük) ben iyice sinirlenince zaten çocuğunda olmuyo diye bağırdım.(aslında ilk evlendiğimizde ben ona çocuğum olmayabilir deyip tepkisini merak etmiştim.oda olsun hayırlısı olsun deyip güzel şeyler söylemişti) önce dondu kaldı.sonra bana vurdu.söylediğimin ne derece acı bişey olduğunu anladım.evden gitmek istedi bittti bu iş dedi.ben bırakmadım.gitmedi.ama dünden beri konuşmuyo çok üzgün bende aynı.sürekli ağlıyorum.gece uyuyamadı.bende öyle.ama sanki söylediğimden çok para olayını öğrendiğime takmış gibi. Haklımıyım haksızmıyım bilemiyorum. Ailemede anlatamıyorum.daha önce benim affettiğim şeyler oldu.(aldatma değil).Hiç bişey hissetmiyorum.siz bişey söyleyin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?