Eşime tokat attım

Oh o tokadı yediğini duyunca içimin yağları eridi. Diktatör ruhlu, baskıcı karakterlere sinir olurum da..
Yaşanılan şey elbette hoş değil.
Ancak bir sarsılmaya ihtiyacı varmış eşinizin. Rahatlamıştır sanırım..
Hiç beklemediği bu hareket onu kendine getirecektir.

Bir arkadaş "şiddetli kavgadan sonra, şiddetli barışma olur" demiş. Çok güldüm ve katılıyorum.

Tüm bunlara şahit olan kızınız için üzüldüm açıkcası.

Siz daha büyümemişsinizki bide çocuk yapmışsınız
okuyunca banada oyle gliyo yazdiklarimi ama biraz arka plani ve birikmisligi var olaylarin..genel olarak bana saygisiz olan tavirlari benim yaptiklarimi kucumseme. en basiti ben Yurt disina gelin geldim Burda mesleksiz zor is bulamassin buldugun islerde senelerce farikalarda temizlik vs. az gelir haslatanip gidersin. bende okul yapiyorum strssliyim yardimaina ihticacim var deyince yapma ozaman diyor. yapmayayimda gelecegimiz icin. senin paranla emeklilige Kadar ayni tas ayni hamam. benimde biseyler yapmam lagzim. kendisi sef Logistik alaninda iyi bir isi meslegi var. bana diyor gidiptemizlik yaparsin obize ek olarak yeter. bu egoistce degilmi.

Belirttim zaten yanlis anlatim mi var diye.

Simdi ben etki tepki meselesi olarak siddete karsi degilim.
Yani tokati atan kocan olsaydi seninde onu dovmen benim hosuma giderdi.
Yani ben direk saldiririm boyle bir durumda.
Onun icin sen tokati attiktan sonra bacagina vurmasini geciyorum.

Küfürler, hakaretler ozellikle cocugun yaninda zaten olmamali.
Bence sakin bir anda oturun ve birbirinizi anlamaya calisarak kendinizi ifade edin.
Cozmeye calisin. Birdaha olmamasi icin.

ben cok inat kalbi yumusak ama haksizligi kolay affetmem otokat icin asla da ozur dilemem bosanirim fakat yapmam cunku olay kestane degil baska bisey degil beni sindirme surekli en kucuk kararlari bile kendi Alan bir insan benim adima ben bu durumdan sikildim para yonetimi suan icin elimde degil kartlari bende ama yoneti onda sirf bu yuzden susup herseyin kararini ona birakiyorum ama bu benim hatam.. hep sesni yukseltip hassas noktalarimdan beni vurarak beni sindirmeyi aglatmayi basardi. bugunde denedi bana yardim etti fakat mutfak daginik diye berbat bi kadinsin dedi. bende umursamaz bi yuz mimigi yaptim .. bu zoruna gitti sanki beni kirkam istedi.. ve devaminda bana gelip cevremizde iki sorumsuz laylaylom ornek var o iki kadini ornek gostererek onlar ev hanimi olsa senin gibi olurdu dedi. cevap vermedim. ama ben ona bisey dedigimde almanca pis kufurler eder ve susturmaya calisir. Boyle bi yapisi var. o tokati attim ama barismicam. cunku bu degisemesi lagzim geldigimden beri binbir seyle mucadele ediyorum kizimin egitimine onem veriyorum bunlari ogordugu icinde cok uzgunum ama bugun kontrolumu yitirdim.. spor yapiyorum evden disari cikamiyorum yemek cocuk ders derken herkesin taktir ettigi biriyim kendi babasi bile der bu evliligi zorlayan benim oglum sen harika anlayisli iyi insansin evlensem tekrar senin gibi bir karakter isterdim diye kiymetini bilsin sessiz birisin diye

hayir isvicre isvicrede cok daha zor sanki vatandaslik suan c olucam ondan sonra isvicre vatandasi. ama cunku evliligin sahteligi dolayisiyla isvicre vatandasligini kesin oturumdan sonra veriyorlar. c demek istedigim Kadar Burda kalir yasarim demek. ama haklarim sinirli

daginikligi yemiyorda banyoya havlusunu toplu koyup kokutuyor coraplarini yerde birakiyor. bulasiklarini makinaya koymuyor ve yedigi cips cikolata paketleride koltukta topluyorum bana gelince laf sokuyo evi kendi temiyledi ya. temiyzlemeseydi ne Zaman benim le is yapsa beni elestirir

bana vuramaz cunku daha once beni firlatti kapi bile kirldi cok zor donelerden gectigimiz anlar ona girmiyorum bile.

bana vuramaz cunku daha once beni firlatti kapi bile kirldi cok zor donelerden gectigimiz anlar ona girmiyorum bile.

Anladim,
Sen siddeti zaten ondan öğrenmiş oluyosun bu durumda.
Sevgi de yok. Sinavin geçtikten sonra istersen enine boyuna oturup düşünün.
Çünkü birlikteliginiz pek hayirli görünmüyor.

onun davranislari okadar boguldumki ayrilayi bile dusunuyorum. esrar kullaniyor... buda canimi sikan konu.. genel olarak iyi biridir. yemez yedirir giymez giydirir. ama Boyle olmaz. bana istedigi gibi davranmaya basladi

Berbat bir ciftsiniz o cocugun günahı ne uyuşturucu kullanan bi baba sinirini kontrol edemeyen ebeveyn leri var çok yazikk.

mesela normal zamanlarda bana cok duskun beni herkese karsi kokrur biseyi eksik etmez. cok sohbet ederiz. hafta sonu bizimledir arkadas ortamina duskun degildir. bizimle gecer yer icer. sik sik sevdigini soyler fakat. oyle anlada Cabuk kizar bagirir ve tartismadan uzak kalmaya calisir bu sekilde. genel onemli kararlari bana sorarak alir. ama onun disinda yaptigim seyleri elestirir kararimi etkilemeye calisir ev kadini olmami zo bisey degil gibi goror kendi sorumluluklarinin agirligindan soz eder. ben tatildeymisim gibi davranir

Ben de nerde ovulecek bu adam diyordum...

Iki tarafta da saygi, sevgi, hosgoru vs hicbir sey yok.
Cocuga yazik.

Berbat bir ciftsiniz o cocugun günahı ne uyuşturucu kullanan bi baba sinirini kontrol edemeyen ebeveyn leri var çok yazikk.
evlenmeden once soylemedi evlendikten cok sonra acikladi beni tanidigim bi sey degil zaten ben alkol vs kullanam birak uyusturucu olan esrar. bu durumdan rahatsizim ama fiziksel bagimlilik yapmadigi icin ustunde durmadim pek.. rahatsizligimi soyledim bie karsi kotu bir davranisi yoktu cocugylada cok ilgilidir. genelde kizim uyuyunca alir.. sakinlesir kendyle basbasa kalir. birgun birakacagina inandigim cinde karismadim ama malesef olmaz evet

Korkarım bu adamla zor günler bekliyor sizi kabul edilir bi yanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…