Eşime tokat attım

Hiç hoş değil , tokat atmanız , onun size tekme atması , madde kullanımı vs.

İsviçre de 3 kişiden 2 si kullanıyor tarzı topluma yanlış mesajlar vermek , binlerce insan okuyor burayı , küçüğü ve büyüğü dikkat ediniz lütfen...

Çocuğunuzu sağlıklı birey olarak yetiştirebileceğinize inanıyor musunuz ?

valla yurtdışına gitmeniz lütuf değil eşiniz için.. madem ağır geliyor baştan kabul etmeseydiniz.. hem gidip hem de "onun için buraya geldim" tavrı çok itici oluyor.. kaldı ki aile içi şiddet sorununuz var, ikiniz de çok saygısızsınız.. ya bir danışmana görünün ya da çocuğunuzun da şiddet sorunu ortaya çıkmadan yollarınızı ayırın.. ortada bir sevgi falan yok zaten..

"İleride kızım bana saygı duymayacak, babasına duyacak." demişsiniz.

Yanlışınız var.
Kızınız ikinize de saygı duymayacak. Ya da "sadece" saygı duyacak.
İlk fırsatta yanınızdan gidecek. Aklı varsa.

Ya da anne babasının ilişkisinden gördüğü gibi, hastalıklı bir aile kuracak.

Cok karisik olmus ama sebebi sonucu ne olursa olsun tokat ile bitmemeliydi...

Adam hak etmiş tokat az olmus bence yumruğu koymaliydin o karı gibi konuşan çenesine.

Ama bu adam hep boyleyse sen bu adamla ömür gecirmeye niyetlenmissin ustune bi de cocuk yapmissin. O kısmı hic yakistiramadim.

onun davranislari okadar boguldumki ayrilayi bile dusunuyorum. esrar kullaniyor... buda canimi sikan konu.. genel olarak iyi biridir. yemez yedirir giymez giydirir. ama Boyle olmaz. bana istedigi gibi davranmaya basladi

dengesiz, uyuşturucu bağımlısı, küfürbaz, şiddet uygulayan adamı aklamak için bunları yazmanız sadece sizi kandırır.
özünde iyi olan her zaman iyidir. gel git akıllı olmaz, farklı durumlarla karşılaşınca saçma tepkiler vermez, sevdiği insanı küçümsemez, dövmez, sindirmez.
maalesef kocanız hiç iyi biri değil.
tokat için ellerine sağlık.

Konuyu okudum bir de yapılan yorumları . Güleyim mi ağlayım mı tövbeler olsun Sen bir daha kine biriktir biriktir sağlam bir yumruk geçir bari ..

Çok şükür ki sizin gibi anne ve babanın yanında yetişmemişim. Kusura bakmayın, çocuk söz konusu olunca ben çok sinirleniyorum. Nasıl bencil ebeveynlik bu ya? Kaldıramayacağınız sorumluluğun altına giriyorsunuz sonrada şiddet eğilimli büyüyen çocuklar ilerde onun bunun çocuğuna tebelleş oluyor.

Erkeğe şiddete hayır, hemen darp raporu alıp davayı açmalı sana

Cok kötü, siz yetiskinsiniz bir sekilde toparlanirsiniz ama o cocuga yazik üzüldüm dogrusu...

Az omce konustuk. Ayrulmak ostedıgımı bu duruma gelmeö normal bulmadıgımı hayatımın sorumlulugu almak ıstedıgımı dedım. Bana lambadakı tozlandıgı boyle seylwre dıkkat etmem gerektıgını vs dedı. Sınırlendım buna anlamıyorum nasıl bır dusunce bu.

Ayrılmanın dogru oldugunı asla yalvarma bosanmayalom laflarını beklrmedıgımı dedım. Bana yaz tatılı bıletının parasını ıstedı..

valla sonuna dek okuyamadim ama helal olsun sirf su beyinsiz lafi icin bile tekmelenebilirler

kesinlikle katılıyorum ayrıca ona kızıyorsun ama senin yaptığın da çok yanlış.kızını böyle bir duruma seyirci bırakmamalıydın bence.sorunlarınızı ve kavgalarınızı kızınızın olmadığı bir yerde yapın 4 yaşındaki bir çocuk bütün kavgaların sorumlusu olarak kendini görebilir çünkü.ona bunu yaşatmayın günah

Asla bagımlı olan bırıyle evlenmeyın cocuk yaparken bambaska bırıydı hep ıkı covugum olsun ıstedım. O özgurlugumu yaptıgı yanlıslarla aldı.. Eskı kız arkadasına asık oldugunu ama 16yasındakı duyguların bırdaha hıssedılmeyecegını dedı.. Ve o kızı kucumsemıs hor gormüs ama okız gıtmemıs ona cektırdıklerının karsılıgı brnmısım. Daha fazlası olmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…