- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi sultannazik
-
onun davranislari okadar boguldumki ayrilayi bile dusunuyorum. esrar kullaniyor... buda canimi sikan konu.. genel olarak iyi biridir. yemez yedirir giymez giydirir. ama Boyle olmaz. bana istedigi gibi davranmaya basladi
dengesiz, uyuşturucu bağımlısı, küfürbaz, şiddet uygulayan adamı aklamak için bunları yazmanız sadece sizi kandırır.mesela normal zamanlarda bana cok duskun beni herkese karsi kokrur biseyi eksik etmez. cok sohbet ederiz. hafta sonu bizimledir arkadas ortamina duskun degildir. bizimle gecer yer icer. sik sik sevdigini soyler fakat. oyle anlada Cabuk kizar bagirir ve tartismadan uzak kalmaya calisir bu sekilde. genel onemli kararlari bana sorarak alir. ama onun disinda yaptigim seyleri elestirir kararimi etkilemeye calisir ev kadini olmami zo bisey degil gibi goror kendi sorumluluklarinin agirligindan soz eder. ben tatildeymisim gibi davranir
Konuyu okudum bir de yapılan yorumları . Güleyim mi ağlayım mı tövbeler olsunSen bir daha kine biriktir biriktir sağlam bir yumruk geçir bari ..
kesinlikle katılıyorum ayrıca ona kızıyorsun ama senin yaptığın da çok yanlış.kızını böyle bir duruma seyirci bırakmamalıydın bence.sorunlarınızı ve kavgalarınızı kızınızın olmadığı bir yerde yapın 4 yaşındaki bir çocuk bütün kavgaların sorumlusu olarak kendini görebilir çünkü.ona bunu yaşatmayın günahbirbirinize karşı çok saygısızsınız.
saygı sevgiden bile öncedir bi evlilikte bana göre.
ve ikinizin de öfke kontrolü yok.
evlilik de en büyük şiddet belki ses yükseltmek olabilir.
onun dışında hakaret vs. sözlü şiddet, ya da fiziksel şiddet o evliliği çürütür.
daha çok gençsiniz bir an önce önleminizi alın yoksa cehenneme dönüşür o evlilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?