- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Ama benim derdim bu gecebu filmi bi yerden hatırlıyorum. uyandırıp kavga ettiğim çok olmuştur. hıncımı başka türlü alamayacağımı fark edip kendimi yemektense onu yemeyi tercih etmiştim yani. ama hepsi evlenmeden önceydi. yoksa bnm gibi biriyle ömür geçer mio da eskisi gibi değil zaten. sen ne yapabilirsin bilmiyorum ama onu rahat bırak. susmak her zmn seni 1-0 önde yapar. onu şaşırt! sabah uyandığında ilk yapacağı şey kedi gibi yanına sokulmak olacaktır yine..
Aaa süper hangi kanaldaydı bulayım hemenNe desem ki bilemedim valla otur bu tarz benim izle :)
Show TVAaa süper hangi kanaldaydı bulayım hemen
ilahi bu kadar mıydı yani derdinAaa süper hangi kanaldaydı bulayım hemen
Aaa süper hangi kanaldaydı bulayım hemenNe desem ki bilemedim valla otur bu tarz benim izle :)
Hahaa değil tabi de ama napıyım hırslandığımda kafayı dağıtmak istiyorumilahi bu kadar mıydı yani derdin
Kanepede canım maalesef. Üzerine pike attım kar etmedi :))Git sen de yanına uzan kıpraş dur, uyansın
Uykum yok kisizde yatın uyuyun..sabaha sinir felan da kalmaz..şimdi uyandırırsanız kavga olur..
Uykum yok ki
Hahaha ay çok güldürdünüz beni çok hoşsunuz gerçekten hayat mı desem evlilik mi desem o kadar kızgınken bile kalkıp birşeyler hazırlayabiliyorsunuzŞimdi sırf uykusu açılsın diye tost yaptım adama iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?