Eşime uzaklaştırma aldım ama...

Kararı söylesem benden duysa da kağıdı alsa da sanırım tepkisi aşırı olacak. Ama bir ihtimal eve gidip hadi çık zorlama daha fazla beni zorladın ben de uzaklaştırma aldım desem mi diyorum.
Su anda o boga gibi,siz de kirmizi pelerinsiniz. Uzak durmakta fayda var.

Güçlü ve kararlısınız.
Bu hissi ilk mesajınızdan alamamıştım, "uzaklaştırma da aldım ama napıcam şimdi" modundasınız gibi hissettim.
O yüzden hazırlayın kendinizi dedim.
Boşanmak zaten böyle bir süreç, sürekli karşılıklı anlayışlı olarak ilerlemiyor işler, bi yerden sonra kopuyor o ip ve her iki tarafta savrulmaya başlıyor.
Şuan siz o bahsettiğim sürece girmişsiniz bu hareketle.

Aynı güçle çıkabilmeniz için duacınızım :)

İnşallah çok sağolun. Doğrusu kendime yakıştıramasam da mecbur ettiği için o utansın modundayım. Anlayışlı olan hep ben oldum o ise bencilce davrandı. Bu süreç gerçekten çok zormuş. Daha başındayım ama şimdiden yıldım... Dualarınız eksik olmasın.

Ben kadın olarak çekiniyorum hukuken hakkım olsa da... Nasıl insan bunlar anlamıyorum gerçekten...

Kadin acil destek ihbar sistemi, telefona uygulama indiriyorsunuz . Tek tuşla ihbar gidiyor eşinizden ya da başkasından şiddet gelme ihtimalinde daha hızlı ulaşıyorlar. Link vereyim konu hakkında okuyun.

6 ayda nasıl karar verdiniz?

Uzaklaştırma kararini nasıl aldığınız konusunda bizide bilgilendirebilir misiniz? Darp raporu; psikolojik siddet falan mı Nasıl alınıyor acaba..

Ex eşinize size mesaj/arama yapması durumunda uzaktayken size ulaşmaya calistiginda, artık bittiğini rahatsız etmesini istemediğinizi uzaklaştırma kararı aldiracaginizi söyleyin bence.. Celp eline ulasana kadar bilgisi olur .Evi kapı kilitlerini falan değiştirin ve bence alarm sistemi taktırın Siz yokken eve girmeye çalışırsa polisler alır eşinizi.. Bu süreçte başka bı yerde kalın en azindan

Teşekkür ederim. İnşalah hiçbir kadın kullanmak zorunda kalmaz.

Daha önce şiddeti vardı, alkol kullanımı hakaretleri vs olduğu için avukat hemen uzaklaştırma aldı. Dilekçe verince hakim onaylıyor. Taşınacağım büyük ihtimalle ama önce eve girmem lazım. Şu an ailemin yanında kalıyorum.

6 ayda nasıl karar verdiniz?
Alkol sorunu vardi. Icki icince baska biri oluyordu, agresif oluyordu. Her zaman yaptigin sakayi yanlis anlayip yada normal sekilde sordugun bir soruyu yanlis anlayip ters cevap veriyordu. Ben de tamam canim diye alttan almiyordum, karsilik veriyordum. Neden keyfi olarak icki icmis ve karakter degistirmis birini idare edeyim alttan alayim ve nereye kadar? Boylece siddetli tartismalar cikiyordu aramzida. 6 ay belki 15 20 kere boyle seyler yasayinca ikimiz de olmayacagini anladik ve bosanmaya karar verdik. Ben ona tedavi olurum dersen terapiye gidelim dersen ben herseyi silip devam ederim dedim ona da yanasmadi ve dava actik

Nacızane takdir ettim sızı. Yol yakınken dönmüşsünüz helal olsun size.
Emeklerim dememıssınız, daha yeniyiz degısır dememıssınız, ailem ne der dememıssınız,ozunde iyi bırı dememıssınız.
Allah yolunuzu bahtınızı acık etsın, iyi insanlarla karsılastırsın sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…