- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
Cok cirkinlesebiliyorlar. Size ve cocugunuza zarari olmadan yoluna gider insallah.Genelde zaten kırmızı pelerinliydim eşim için o yüzden boğalığına alışkınım...
Kirayı ödemiş evde kendi oturduğu için. Ben şimdilik izindeyim. 1 ay sonra işe başlayacağım.Kredi kartlarını ödemiyor demişsiniz. Kirayı kim ödüyor? Siz çalışıyor musunuz?
Daha önce dolamamis miydi diline ?! Daha önce içip içip senin yüzünden içiyorum dememiş miydi?! Aileni ,seni üzecek incitecek laflar etmemiş miydi?! Adam böyle birisi yapacak birşey yok...hakkında hayırlısı olsun guzelimEvden kovdum kızlar. Bugün evime gittim ve beş para etmez olan o adamı kovdum! Önce kovmamıştım güzelce git dedim. Yalnız girmedim kuzenim de yanımdaydı. Gitmem falan deyince uzaklaştırma kararı aldığımı söyledim. Mecbur kaldı gitmeye. Ama gitmeden bekarlık hayatımda şu kadar kişiyle yatmışım birilerinin metresi olmuşum o hiç alkol almamış şiddet göstermemiş vs vs zırvaladı. Resmen bitti! İş davaya kaldı şimdi bakalım. Kapıdan çıkarken de seni seviyorum diyor pis herif! İnsan çocuğunun hayrına karısının namusunu diline dolar mı ya...
Bugün. Hala kendime gelmeye çalışıyorum çok üzüldüm ettiği laflaraÇok hızlı gelişti, ne zaman eve gittiniz ne zaman kovdunuz ?
Aynen öyle. Zaten bunlardan dolayı bitti ama salak gibi hala iyi niyetli davrandım. Polisle kapıya dayansaydım belki o zaman bu lafları edemezdi. Ne diyeyim Allah büyük. Çocuğunun annesine bu lafları etti ya, başka bir şey demiyorum... Diyemiyorum...Daha önce dolamamis miydi diline ?! Daha önce içip içip senin yüzünden içiyorum dememiş miydi?! Aileni ,seni üzecek incitecek laflar etmemiş miydi?! Adam böyle birisi yapacak birşey yok...hakkında hayırlısı olsun guzelim
Hiç üzülmeyin benim eski eş bana neler neler dedi sustum simdi ailece velayete oynuyorlarBugün. Hala kendime gelmeye çalışıyorum çok üzüldüm ettiği laflara
Amin inşallah sağolun. Ben de bekliyordum ama insan yaşarken yine de zorlanıyor. Kardeşim kalacak yanımda ya da aileden biri. Fiziksel sataşmayacak kadar uyanık kendisi. Daha çok beni kışkırtıp hakaret etmemi istedi ama bunu da yapmadım. Tez zamanda biter inşallah...Üzülmeyin hiç. Eşinizin, sizi ikna etmek için taktığı maskesini, siz kararlı olduğunuzu gösteren adımlar attıkça, düşürüp çirkinleşeceğini söylemiştik. Süreç böyle böyle ilerleyecek. Sağlam, kendinden emin adımlarla devam edin. Bu tür adamların ne yapacağı belli olmaz. Yalnız kalmayın hiç bu süreçte.Size sözlü yaptığı şiddet, fiziksele dönebilir. Hiç muhatap olmayın. Daha yolun başındasınız.Allah,tez zamanda, hasarsız bitmesine yardım etsin.
Valla kelin ilacı olsa derler ya benimki de öyle. Bu noktaya gelene kadar çok sabrettim. En sonunda da yapmam gerekenleri soğukkanlılıkla yapıyorum.Nasil bu kadar.guclusunuz bana da yardim edin
Sana çok üzülüyorum. Bir yandan düzelsin istiyorsun, bir yandan bitsin. Allah yardımcın olsunMerhaba hanımlar,
Eşimle 1 aydır ayrıyız. 1 aydır ailemin yanında kalıyorum. Eşim dava açacağımı öğrendiğinde ilk olarak evden ben giderim sen çocukla orada burada rezil olma gibi güzel güzel konuştu. Amacı boşanmamam için beni ikna etmek olunca uyumlu, sevecen koca oldu. Sonra ayaklarım gitmiyor bana biraz süre ver psikolojim iyi değil dedi. Ben de müsaade ettim. Son zamanlarda da evden çık git dememe rağmen çıkmayınca uzaklaştırma aldım. Dün akşam yine izin istedi iki hafta sonra sözleşmesi yenilenecekmiş, evinden etmeyimmiş falan filan. Bu arada 2 aydır kredi kartı borçlarını ödemiyor barışmıyorum diye. Üstelik arabasını satıp araba alırken kredi çekmiştim o borç da duruyor ödemiyor. İyi niyetli olalım olalım diyorum da hem barışmaya çalışıyor hem de ödemiyor borçları beni mağdur ediyor. Zaten barışmayacağım ama en azından iyi niyet göster değil mi? Bugün karar çıkmış. Bana dün resmen yalvarır gibi müsaade et iki hafta diyordu. Uzaklaştırma çıkardığımı bilmiyor. Tebliğ gidecek bugün ya da yarın ailesinin evine. Ailesi de ayni şehirde bu arada. İsterse orada kalabilir pekala... Tebliğ gitmeden evime dönüp hadi çık karar çıkardım mı desem bilemedim. Amacım eşyaları alıp götürmesin, şahsi eşyalarıma zarar vermesin. Ne yapayım sizce kafam karıştı...
O ettigi laflari avukatiniza iletin. Kuzeninizin tanikligi ise yarayacaksa dilinin cezasini odemeyi ogrensin. Daha da cirkinlesmeden lutfen hic bir irtibata gecmeyin su kisiyle.Esya vs. konusunu bosverin. O dusunsun esyalarini. Avukatla muhattap olmayi ogrensin.Aynen öyle. Zaten bunlardan dolayı bitti ama salak gibi hala iyi niyetli davrandım. Polisle kapıya dayansaydım belki o zaman bu lafları edemezdi. Ne diyeyim Allah büyük. Çocuğunun annesine bu lafları etti ya, başka bir şey demiyorum... Diyemiyorum...
Düzelmeyeceğinden eminim artık. Bitsin tez zamanda inşallah...Sana çok üzülüyorum. Bir yandan düzelsin istiyorsun, bir yandan bitsin. Allah yardımcın olsun
Avukatıma söyledim söyledikleri için ayrı bir dilekçe hazırlayacak.O ettigi laflari avukatiniza iletin. Kuzeninizin tanikligi ise yarayacaksa dilinin cezasini odemeyi ogrensin. Daha da cirkinlesmeden lutfen hic bir irtibata gecmeyin su kisiyle.Esya vs. konusunu bosverin. O dusunsun esyalarini. Avukatla muhattap olmayi ogrensin.
Tam bir manyak eşiniz.Eşim iyice manyaklaştı! Şimdi de eski erkek arkadaşlarıma ulaşmaya çalışıyor. Program sayesinde görüyorum. Kızlar ne yapmaya çalışıyor bu adam? Hatta bir tanesinin numarasını bulup rehberine eklemiş. Onunla da pek iyi ayrılmamıştık ama kötü biri değildir. Mahkemede kendine yandaş tanık bulma çabasında şu an ve eski erkek arkadaşlarımdan oluşturmak niyeti sanırım!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?