Eşime ve bana yapılan haksızlık

abisi ilk kurduğunda 2 sene iş yapamamış ve eşimde maaşsız yanında 2 sene

sevgili ruh hastası ben bir öğretmenim
Öğretmen hanım keşke kendinizi daha güzel ifade etseniz.
Eşiniz sermaye koymuş mu, koymamış mı?
İki sene maaş almadan çalışmış sonrasında ne olmuş?
Ağzından kerpeten çıkıyor laflar.

abisi ilk kurduğunda 2 sene iş yapamamış ve eşimde maaşsız yanında 2 sene

sevgili ruh hastası ben bir öğretmenim
Sevgili öğretmen hanım, eğitim fakültesini bitirene kadar aldığınız eğitimin bir yerlerinde kendinizi yazarak ifade etmeyi öğrenmiş olmanız gerekiyordu kanaatimce. Tek kelimelik öznesi yüklemi olmayan cümlelerle bir yere varamazsınız.

Sıkıştığı yerde insanlara hakaret eden bir öğretmen olmaz, olmamalı, olduysa da olmamıştır.

Öğretmen hanım keşke kendinizi daha güzel ifade etseniz.
Eşiniz sermaye koymuş mu, koymamış mı?
İki sene maaş almadan çalışmış sonrasında ne olmuş?
Ağzından kerpeten çıkıyor laflar.
Okul dağılmadı henüz herhalde 🤦‍♀️

Abiler çok birim eşi yok birim.
Ama ipucu yakaladım
Abisi işi ilkmkurunca dedi
demek ki beraber kurulmamış
Abi kurmuş
Beraber kursalar 2 yıl iş yapamamışlar derdi bence abisi iş yapamamış eşim de 2 yıl yanında parasız kalmıi demek yerine

Ama ipucu yakaladım
Abisi işi ilkmkurunca dedi
demek ki beraber kurulmamış
Abi kurmuş
Beraber kursalar 2 yıl iş yapamamışlar derdi bence abisi iş yapamamış eşim de 2 yıl yanında parasız kalmıi demek yerine
Onu hepimiz en baştan anladık da kendisinin itiraf edip kabullenmesini bekliyoruz.

Kendinin olmayan para üzerinden hak talep etmeye çalışıyor.

Bence pasiflikle alakası olmayabilir. Adam hak ettiklerinin farkında olduğu için sesini çıkarmıyor olabilir.

Konu sahibi ortaklıkla ilgili sorduğumuz sorulara sadece 1-2 kelimeyle ortaklar vs deyip geçiyor. Ayrıntılara cevap vermiyor. Kendi de farkında kabullenmekte zorlanıyor muhtemelen.
en büyük abisi bir iş kurdu ve yanında sadrce benim eşim vardı maaşsız olarak tam 2 sene yanında çalıştı sigorta vs çok geç yapıldı eşime abisi tarafından , yani eşim patron olan abisiyle işin en başından beri yanındaydı sonra o abi gidip diğer kardeşlere imkanlar sundu herkes kendi ekmeğiyle uğraştı ama benim eşim hala onun yanında kaldı getir götürünü yapıyor bir nevi işin bel kemiği aslında bir kaç kez rest çekip çıktı fakat abisi abi kardeş damarından vurup tekrardan döndürebildi

en büyük abisi bir iş kurdu ve yanında sadrce benim eşim vardı maaşsız olarak tam 2 sene yanında çalıştı sigorta vs çok geç yapıldı eşime abisi tarafından , yani eşim patron olan abisiyle işin en başından beri yanındaydı sonra o abi gidip diğer kardeşlere imkanlar sundu herkes kendi ekmeğiyle uğraştı ama benim eşim hala onun yanında kaldı getir götürünü yapıyor bir nevi işin bel kemiği aslında bir kaç kez rest çekip çıktı fakat abisi abi kardeş damarından vurup tekrardan döndürebildi
Yani özet olarak işi kuran, sermayeyi koyan abi. Eşiniz ortak değil çalışan. Abisinin sunduğu şartları o ya da bu sebeple kabul eden de eşiniz. Sizi ilgilendiren konu ne burada?

Yani özet olarak işi kuran, sermayeyi koyan abi. Eşiniz ortak değil çalışan. Abisinin sunduğu şartları o ya da bu sebeple kabul eden de eşiniz. Sizi ilgilendiren konu ne burada?
Abisinin trilyonluk evde yaşarken çalışanına daha düşük ev vermesi 🙄

Hani beraber kurmuşlardı işi ?
Eşiniz abisinin yanında çalışan sadece.
Şartları uygun bulmuyorsa çıksaydı işten. Dönmeseydi.

Abisi işin sahibi olarak istediği evde oturur.

Siz neden olan herşeyi baştan bilip eşinize dırdır bu yapıyorsunuz iki aylık evlilikte?

Paragözlük bunun adı öğretmen hanım.

Siz neden olan herşeyi baştan bilip eşinizi dırdır bu yapıyorsunuz iki aylık evlilikte?

Para gözlük bunun adı öğretmen hanım.
Çok afedersiniz ama biz buna elticilik diyoruz
Çekmiş biri olarak nerde görsem tanırım 🙄

Evlenene kadar her şey idare edilebilir görünüyor
Sonra evleniyorsun eltin daha çok harcıyor, daha iyi evde yaşıyor
İnsan değişik psikolojilere girip patronla çalışanı aynı kefede görebiliyor 🙄

Bu eşiniz ve abiniz arasında olan durum. Eşinizin daha çok çalışıyor olması onlarla eşit kazanacağı anlamna gelmiyor. Süreç nasıl gelişti. İş nasıl kuruldu. Bilemeyiz. Sizi de ilgilendiren bir durum yok. Eşinizin geliri belliymiş. Siz kaz gelir diye bir yola girmişsiniz gelmeyince sinirlenmişsiniz. Gelirinizi arttırmak istiyorsanız işe girebilirsiniz.

birde öğretmen mesleği olan neden mesleğini açıkca beyan etmek zorunda bunuda anlamışm değilim biz senin öğrencin değiliz , sen akıllı olabilirsin ama iş eşinde bitiyor onun kararlı olması şart oda özgüveni yüksek ise kendi yolunu çizer ,abilerinde bir şey beklemeden

senelerce evlendiğinizde arkanoz

Siz neden olan herşeyi baştan bilip eşinizi dırdır bu yapıyorsunuz iki aylık evlilikte?

Par
Çok afedersiniz ama biz buna elticilik diyoruz
Çekmiş biri olarak nerde görsem tanırım 🙄

Evlenene kadar her şey idare edilebilir görünüyor
Sonra evleniyorsun eltin daha çok harcıyor, daha iyi evde yaşıyor
İnsan değişik psikolojilere girip patronla çalışanı aynı kefede görebiliyor 🙄
asla elticilik yapmadım yapmamda eltilerimle kardeş gibiyim isterlerse saraylarda yaşasınlar konu elti değil sonuç olarak oda dışarıdan gelen el kızı. benim sorunum sadece abiyleydi anlamadığınız nokta senelerce vaatler verip yapmamaları her şey istediğiniz gibi olacak deyip bizi öylece bırakmaları sinirim eşimede değil sadece haksızlığa

Back
X