- 20 Kasım 2019
- 3.821
- 5.091
- 158
- Konu Sahibi curlyhair95
Bu bana doğru gelmedi bir yanlışlık var.hep birlikte kurdukları bir iş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bana doğru gelmedi bir yanlışlık var.hep birlikte kurdukları bir iş
abisi ilk kurduğunda 2 sene iş yapamamış ve eşimde maaşsız yanında 2 sene
sevgili ruh hastası ben bir öğretmenim
senelerce evlendiğinizde arkanoz
asla elticilik yapmadım yapmamda eltilerimle kardeş gibiyim isterlerse saraylarda yaşasınlar konu elti değil sonuç olarak oda dışarıdan gelen el kızı. benim sorunum sadece abiyleydi anlamadığınız nokta senelerce vaatler verip yapmamaları her şey istediğiniz gibi olacak deyip bizi öylece bırakmaları sinirim eşimede değil sadece haksızlığa
mesleğimi en başından beri asla beyan etmedim bir yorumda sizde çalışın oturmayın vs yazıyordu bende mesleğimi yazdım bunda gerçekten kötü bir nokta görüyorsanız kalbinizin kötülüğünden olabilir zira temizlik görevlisi olsam temizlik görevlisiyim yazardım tamamen bir işte çalıştığımı vurgulamak istedimbirde öğretmen mesleği olan neden mesleğini açıkca beyan etmek zorunda bunuda anlamışm değilim biz senin öğrencin değiliz , sen akıllı olabilirsin ama iş eşinde bitiyor onun kararlı olması şart oda özgüveni yüksek ise kendi yolunu çizer ,abilerinde bir şey beklemeden
Tebrik ediyorum, psikiyatristler bile bu kadar hızlı teşhis koyamazabisi ilk kurduğunda 2 sene iş yapamamış ve eşimde maaşsız yanında 2 sene
sevgili ruh hastası ben bir öğretmenim
Tamam ama açık konuşmuyorsunuz bence sizde bilmiyorsunuz. Şirket hisseleri yüzde kaç bölünmüş ? Eşiniz kurucu ortak mı ? Ticaret odasından şirketin adını tam yazarak kurucuları ve yönetimi görebilirsiniz.senelerce evlendiğinizde arkanoz
asla elticilik yapmadım yapmamda eltilerimle kardeş gibiyim isterlerse saraylarda yaşasınlar konu elti değil sonuç olarak oda dışarıdan gelen el kızı. benim sorunum sadece abiyleydi anlamadığınız nokta senelerce vaatler verip yapmamaları her şey istediğiniz gibi olacak deyip bizi öylece bırakmaları sinirim eşimede değil sadece haksızlığa
Tamam da eşiniz ortaya sermaye koymamış ki içerde alacak parası olsunbenim sorunum sadece abiyleydi anlamadığınız nokta senelerce vaatler verip yapmamaları her şey istediğiniz gibi olacak deyip bizi öylece bırakmaları sinirim eşimede değil sadece haksızlığa
Bence sadece emek koymuşYani kaç para koymuş abisine oranla?
Abisi 1 birim eşiniz 1 birim mi?
Yoksa abisi 2 birim eşiniz 1 birim mi?
Ya o kadar çok ayrıntı var ki sormak istiyorum sorsam da cevap alamıyorum diye soramıyorum.en büyük abisi bir iş kurdu ve yanında sadrce benim eşim vardı maaşsız olarak tam 2 sene yanında çalıştı sigorta vs çok geç yapıldı eşime abisi tarafından , yani eşim patron olan abisiyle işin en başından beri yanındaydı sonra o abi gidip diğer kardeşlere imkanlar sundu herkes kendi ekmeğiyle uğraştı ama benim eşim hala onun yanında kaldı getir götürünü yapıyor bir nevi işin bel kemiği aslında bir kaç kez rest çekip çıktı fakat abisi abi kardeş damarından vurup tekrardan döndürebildi
Siz beğenmeseniz bile abisi ev vermiş kardeşine. Evin tadilatı ve eşyaların bir kısmı için para vermiş.senelerce evlendiğinizde arkanoz
Adamlar evinizi vermiş, tadilat yapmış, eşyanızı almış sizi evlendirmiş. Daha ne gibi vaatler vardı da yapmadılar?senelerce evlendiğinizde arkanoz
Adamlar evinizi vermiş, tadilat yapmış, eşyanızı almış sizi evlendirmiş. Daha ne gibi vaatler vardı da yapmadılar?
E çalışsın abinin yaşam standardını yakalasın o zaman. Armut piş ağzıma düş olmuyor.Abinin yaşam standardıyla kıyasliyor kendilerininkini, yetmiyor hâliyle bunlar.
2 yıl almadığı parayı 5 binden hesaplasan 120 bin eder. Bir ev tadilatı mutfağı banyosu falan o civarda tutar zaten. Üstüne düğün yapıp eşya almışlar. Kirayı hiç saymadım bile.Tamam da eşiniz ortaya sermaye koymamış ki içerde alacak parası olsun
Hadi maaşının bi kısmını adına biriktirdiler desek kaç bini ayırmış olabilirler?
4 bin bile ayırmış olsalae eşiniz adına size kirasız ev verip bi de içini yaptırmışlar işte
Kafa kafaya denk geliyordur zaten hesaplansa
Bence insanlar arkanızdayız derken çok büyük beklenti içinde olacağınızı düşünememişler
Hataları o olmul
Gidip kendi ayakları üzerinde durmak işine gelmemiş eşin, abisinin yanında kalmayı tercih etmiş.E çalışsın abinin yaşam standardını yakalasın o zaman. Armut piş ağzıma düş olmuyor.