Eşimi affedemiyorum..

afife89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
176
117
103
36
Moralim çok bozuk. O kadar değer verdiğim eşim bugün bana küfür etti. Hala şoktan çıkamadım. Yazarken bile çok canım yanıyor. Sabah bi mevzu hakkında onun istediği gb davranmadim diye bi baktım söyleniyor. Ben bana dediğini bile başta anlamadım bildiğin küfür ediyordu şok oldum sen şuan bunları bana mı soyluyosun dedim sen nasıl bana bu lafları kullanıyorsun vs birşeyler söyledim öbür odaya gittim.inanın kaç dakikam bana dediki bu lafları diye şok içinde geçti sonra tekrar geldim sen bu lafları geri almazsan senle asla konusmuycM yüzünde bakmiycam dedim sustu konuşmadı başta sonra ben daha fazla bu evde duramam dedim.hazırlandım oda git ozaman dedi.bende sen benim gitmeyeceğimimi sanıyorsun dedim kapıya çıktım durdu beni.lafımı geri aldım dedi. Benm sinirim geçmemişti ama lafımı geri aldım diye bysekild bi özür sekli yok dedm.Senin kaliten karakterin bu mu dedim ben senin için neyimize ifade ediyorum senişbu kufrunden sonra ben senin yüzüne sen benim yüzüme nasıl bakacaksın dedim Bn okadar ofkellenmeme rağmen birkere bile ağzımdan argo bı kime çıktımı dedim. Seni affetmiyorum dedim.bayag bi o şekilde hala şok etkisi geçmedi eşimin olduğu odada bile duracak halim kalmadı okadrki kırgındim ben aniden kalkıp içeri gidince hemen arkamdan geldi özür dilerimel dedi sarıldı vs.ama benim içim hala kirgnlgm gecmedi. Eskiden eşim böyle değildin. Normalde çok iyi anlaşırız aylarca en ufak tartışma olmadan geçirdik. Eşime bugün beni çok aydınlattın dedim sana karşı çok farklı hissediyorum artık dedim.

Neyse çok uzattım ben eşimi nasıl affedicem. Benim için saygı çok önemlidir bana o cümleyi kurmasını sindiremiyorum kabullenemiyorum özür dilemesi bile beni hiç rahatlatmadi. Esimede söyledim bu rahatlıkla bana nasıl kullanabilirsin ben encok bunu anlamıyorum hicmi saygı duymuyorsun bana dedim bu evlilikte neyapiyoruz işimiz ne bizim dedim. Eşimi kimse sorsa melek der.sozluyken nisanliykende çok iyiydi fazla fazla iyiydi. Evlendigimden ilk yillardada yine iyiydi son yıllarda bazı şeyler yaşadık ama bu yinede bana (hala yazamiyorum) o argo kelimeyi kullanmasını haklı çıkarmaz. Ya bidaha bana kullanırsa napicam ben affedemem çelişki içinde kalamam. Yardım edin nasıl bi pozisyon almalıyım. ??

Gidicem deyip gitmemeniz ve söylenmeye devam etmeniz hiç olmamış. Adam sizi böyle ciddiye almaz ki..
Söylediklerinizin arkasında durmayı öğrenin derim.
Giderken durdurdu apt.da rezalet cikaramazdim

Yaptığı hoş değil evet ama onu bu davranışından kurduğunuz cümlelerin arkasında durmayarak vazgeçiremezsiniz.
Gerekirse apartmanda rezillik çıkacak ki, bir daha tekrarlarsa gözünüzün ne kadar kara olduğunu anlayabilsin.
Çabuk pes etmişsiniz.

Ayrıca yüzünüze yüzünüze höykürerek küfür etmemiş, ne arsızlar var.
Sinirle ağzından çıkmış olabilir, tepkinizi yine verin tekrarlamasın diye ama sonuçta sinir anıdır bu bu kadar dert yaratmayın kendinize.

Öncelikle tebrik ederim sizi ne kadar düzgün bir insanmışsınız ki argo kelimelerin hakaretlerin iki insan arasında hatta eşler arasında asla olmaması gerektiğinin farkındasınız.
Maalesef bunu günlük hayatının bi parçası haline getirmiş, sıradan gören çok insan var... birazdan yazarlar zaten.
"sinirlenmiştir söylemiştir, yaptığı ayıp ama affedin" diye başlarlar.
bana kalırsa affetmeyin, uzaklaşın biraz canınızı yaktığı kadar canı yansın..

O melek gibi denilenlerin içinden nasıl bir şeytan çıktığı zamanla çıkar ortaya.
Ancak siz de kararlarınızda sağlam durun.
Konuşmayacağım diyorsanız konuşmayın, gideceğim diyorsanız da gidin.
Sizin gel gitleriniz, eşinizin gözünde bu dakka kızar, yarım saat sonra yumuşar olarak kalacaktır.
Saygıyı korumak için, saygıyı kazanın derim, eşinize kararlılığınızı gösterin, aksi halde aynı sahneleri yaşarsınız.

Uzaklastirmiyorki ders olsun manasinda ayrı yatmak isteyince bile yanına getirtmeden uyutturmuyor. .Her tartışmada ev terkedilmez bunun farkındayım ama bukadar kolay bana o cümleyi kullanması beni çok sarstı. Nişanlı olsak kesin ayrılmıştım.

Konuşmakistemeyince özür diledim daha ne yapayım der.gelir sarılır konuyu değiştirmeye çalışır ısrarcı olursamda benim derdim başka bişey olmuş oluyor eşime göre. Sonra zitlasma başlıyor. İşin içinden çıkılmaz hal alıyor 2 dakka ağız tadıyla küsemiyorum bile 4 yıldır evliyim 3 günden fazla küs kalmadık

Öyle şey mi olur, kücük bir canta yapıp cıkın evden aileniz ya da yakın arkadasınız varsa kalın bir kac gün. korkmayın. evli olabilirsiniz ama o sizin sahibiniz değil.
gerekirse biraz sakinleşince ortalık, o dısardayken cıkın gidin..

Sinirlenme sebebi neydi o önemli.

Sahibi olmadığının farkındayım. . En nefret ettiği şeydir evi terketmek daha önce olmutu başka sebeplerden. 100 kere arar.özür diler falan filan..bide sorunlarımızı başkalarına yansitmaktanda hiç hoşlanmaz bide o sorun çıkıyor başımıza sonra.. eşime dedim bidaha tekrarlanirsa kaldıramam dedim.bakalim normalde böyle biri değil oyuzdn şaşkınım. Normalde gayet beyefndidir benim ailem öve öve bitiremez. Bilemiyorum tolerasyonlu olmak istemiyorum bu konuda

Sinirlenme sebebi neydi o önemli.

Para mevzusu onun hesabına yatırıp paramı yonetebilirmisim.dolar vs. Bende senin hesabında cep bank yavaş işliyor istemiyorum dedim.ona güvenmıyormusum vs diye sinirlendi.ama evveliyatini bizim ayrılma durumumuz olmuştu ikimizinde birbirmizi yanlış anlamasindan kaynaklı o yüzden hassas mevzu aramızda bu konu.

Küfür bana göre de affedilir bişey değil süründur ki yaptığının hata olduğunu anlasın.

Bu kez tavrımızı net bir şekilde koyun. Yoksa alışkanlık haline gelir. Her tartışmada hakaret küfür başlar. Normalleştirmeye çalışır.

Oda özür dilerken sinirle çıktı dedi bide sakin sakin söylerken önce algilamadim bi baktım bana kızmış söylüyor neye uğradığımı şaşırdım. Sen şuan bana mı bunları söyledin dedim vs. Eşim her dakka küfür vs edem biri değil kendini gayette kontrol edebilen birisidir. Sadece herhangi birisi zıvanadan çıkarırsa bu şekilde davranır. Ama ben herhangi birisi değilim ve bukadr tepki vermesini gerektirecek bi tartışma bile olmamıştı aramızda.. ben eşimden ötürü değil apt.daki ev sahbmz herkese yayar tartışmayı bundan rahatsız olurum ev mahremiyetine herkesin şahit olmasini istemem

Sizi cok iyi anlıyorum ama bu kadar zamandır boyle bir problem yasamamıssınız belli ki esinizin agzından sinirle cıkmıs. Biraz tavır yapın gercekten alındıgınızı ve size cok agır geldigini hissetsin.. eminim pisman olacaktır...

Pişman oldu ama ben sindiremiyorum. Ozur dilerkende mahcuptu bişey diyemedi falan eşimin gözlerinin içine bakarak dedimki sen bana ne söylediğini gerçekten idrak ettin mi algiliyormusun bana ne söylediğini bu bidaha tekrarlarsa ne olacağının farkindamisin vs olmiycak falan dedi ama esas sıkıntı nasıl bu duruma geldik. Evlenirken bin kez düşündüm öyle aldık karar normalde eşimdende memnunum özel günleri hatırlar hasta olsam anlayış gösterir aileme karşı saygısı sonsuzdur bu gb olumlu birçok özelliği var ama yinede o cümleyi kurması asıl kendimi sorgulattiryor bana ben ne yaptgmda bana saygısı böyle düştü o cümleyi kuramaz imkansız yani . . Akşam erken gelirim disari cikariz falan dedi gelme dedim. Akşam gelincede tavırlı olucam ve bu hareketi konusucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…